Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah hamilesinsirKızlar merhaba benim de bu ay ilk denemem 3 yıldır vajinismustum yumurtlama günlerimi değerlendirdim kaçırmadan ve bu son günlerde süt et yoğurt bana kokuyor midem bulanıyo hayvan kokuyo resmen sizce hamile olabilir miyim ve çok acıkıyorum normalde 1 de kahvaltı yapıyorum 6 da kalkmama rağmen ama sabah kalkar kalkmaz açlıktan mı neden midem yanıyo yemeklere saldırıyorum dünyaları yiyesim var böyle olanlar var mı bu arada bat 26 kasım
İnşallah canım tez zamanda kucağın dolsun Rabbim isteyen ve gerçekten çok sevene nasip etsinAhhhh keşke o kadar istiyorum ki 3 seneyi geçti evleneli artık başkalarının çocuklarını sevmekten sıkıldım kendi bebeğim olsun istiyorum mesleğim de anaokulu öğretmenliği çocukları çok seviyorum inşallah nasip olur
Aynı durumdayım 3 yıllık evliyim ve ben de anaokulu öğretmeniyim inşallah olur gönlümüzce...Ahhhh keşke o kadar istiyorum ki 3 seneyi geçti evleneli artık başkalarının çocuklarını sevmekten sıkıldım kendi bebeğim olsun istiyorum mesleğim de anaokulu öğretmenliği çocukları çok seviyorum inşallah nasip olur
Canım oldun mu regl anlamadım ben bat ne zamanKasık ağrısı dışınsa belirti yaşamdan ve 2 gün öncesinde geldi kahverengi az sanırım oldum yani
Bat 20 Kasım oldum maalesefCanım oldun mu regl anlamadım ben bat ne zaman
İnşaallah vardırKızlar herkese selam bata son 3 veya 4 gün var dün gece sürekli adet olucakmışım gibi ağrı yaşadım karnımın altı hep ağrıdı sabah bende test yapayım dedim umutsuzca(normal kaset test)10 dk sonra silik zar zor gözüken çizgi çıktı sonra atmadım dursun birde kuruyunca bakarım dedim şimdi çok belirgin ama hiç inandırıcı gelmiyor daha önce iki kere yalancı çizgi çıktı güvenemiyorum oyüzden çok geç çıktı birde
Ben de aynı ağrıyı yaşadım ve regl oldumKızlar herkese selam bata son 3 veya 4 gün var dün gece sürekli adet olucakmışım gibi ağrı yaşadım karnımın altı hep ağrıdı sabah bende test yapayım dedim umutsuzca(normal kaset test)10 dk sonra silik zar zor gözüken çizgi çıktı sonra atmadım dursun birde kuruyunca bakarım dedim şimdi çok belirgin ama hiç inandırıcı gelmiyor daha önce iki kere yalancı çizgi çıktı güvenemiyorum oyüzden çok geç çıktı birde
Bende olurum büyük ihtimal artık çok umutlanmıyorum 2,5 sene olduBen de aynı ağrıyı yaşadım ve regl oldum
Henüz her şey bitmiş değil inşallah hamilesindirbu ay değilse bile bu dahakine illaki gelecek o mucizeBende olurum büyük ihtimal artık çok umutlanmıyorum 2,5 sene oldu
Ben artık üzülmüyorum umutluyum inanıyorum zamanı var gelecek...Bende olurum büyük ihtimal artık çok umutlanmıyorum 2,5 sene oldu