- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 29
- Konu Sahibi Umutlubekleyis21
-
Ağrın sızın falan var mı canım ya benimde normalde 21 i ama doktor 16sında kan ver demişti göğüs harici hiç belirtim yok ümitsizim yine bu aydan olsa kasık ağrım falan olurdu diye düşünüyorumBenimde 18temmuz bat.Ama beklemek çok zormuş
2 güne kan vericem ama hiç belirtim yok benim göğüs harici yaabencede var gibi yarin birtane daha yap yada 2 gun sonra koyulasir bu ins gör bak gebelik varsa
Belirtilerim vardı hemde kac gündür sürdü ama adet belirtileriymiş meger test ve vucut ısımla artık kesinleşti adet olacağımHadi ya yaptığın silik çıkan test mi bozuktu acabaBelirtin falan varmıydı
Bilmiyorum ki testin bozuk mu değilmiydi o normal gebelik testi bugun yaptıgım erken gebelik , çıksaydı erken gebelikte cıkardı sanırım diğerinde niye oyle gosterdi bilmiyorum duygularımla oynadı alçak testHadi ya yaptığın silik çıkan test mi bozuktu acabaBelirtin falan varmıydı
Oof yanıltabiliyor işte böyle insanı üzülme canım rabbim nasip ederse önümüzde ki aya ümit bağlayalım bende de ne belirti ne bişey var hiç beklemiyorum yani bu aydaBilmiyorum ki testin bozuk mu değilmiydi o normal gebelik testi bugun yaptıgım erken gebelik , çıksaydı erken gebelikte cıkardı sanırım diğerinde niye oyle gosterdi bilmiyorum duygularımla oynadı alçak test
Canım bende adanadayım hangi doktora gidiyorsun sen acaba ?İnşallah ☺
Bu 2.gebelik ama ilkinde ne yaşadım hiç hatırlamıyorum bile.Arada kasik agrım var göğüs ağrısı ama tum belirtileri geçen ay da yasadim canim.Ağrın sızın falan var mı canım ya benimde normalde 21 i ama doktor 16sında kan ver demişti göğüs harici hiç belirtim yok ümitsizim yine bu aydan olsa kasık ağrım falan olurdu diye düşünüyorum
Anladım canım geçen ay bende kasık ağrısı göğüs ağrısı yaşamıştım kimyasal olmuştu bu ay bakalım görücez artık inşallah vardır senindeBu 2.gebelik ama ilkinde ne yaşadım hiç hatırlamıyorum bile.Arada kasik agrım var göğüs ağrısı ama tum belirtileri geçen ay da yasadim canim.
Yüreğir de özel altınkoza tıp merkezinde Haluk Ballı var normalde başka hastanedeydi oraya taşınmış. Yumurta ve rahim konularında gerçekten iyi diye biliyorum ve insanı psikolojik olarak rahatlatıyor en baştaCanım bende adanadayım hangi doktora gidiyorsun sen acaba ?
Duymuştum inşallah hayırlı haberler verirsin benimde bat 19 günler geçmiyor ....Yüreğir de özel altınkoza tıp merkezinde Haluk Ballı var normalde başka hastanedeydi oraya taşınmış. Yumurta ve rahim konularında gerçekten iyi diye biliyorum ve insanı psikolojik olarak rahatlatıyor en başta
Inşallah vardır.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım.Anladım canım geçen ay bende kasık ağrısı göğüs ağrısı yaşamıştım kimyasal olmuştu bu ay bakalım görücez artık inşallah vardır seninde
Benim adetim iki gün geçti bugün kan verdim daha çıkmadı sonuç. Bana da zaman geçmiyor. Karnım da ağrıypr bir yandan umarım hayırlısı olur hakkımızdaDuymuştum inşallah hayırlı haberler verirsin benimde bat 19 günler geçmiyor ....
Bize de haberdar et güzel haberlerle dön inşallahBenim adetim iki gün geçti bugün kan verdim daha çıkmadı sonuç. Bana da zaman geçmiyor. Karnım da ağrıypr bir yandan umarım hayırlısı olur hakkımızda
Sonuç 48.8 umarım güzelce artar ve hasret biterBize de haberdar et güzel haberlerle dön inşallah
Maşallah canım inşallah sağlıkla ilerlesin değerin gözünüzaydıSonuç 48.8 umarım güzelce artar ve hasret biter
canım bat günü çok daha fazla koyu olması lazım t c den daha koyu olmalı. ama gene de ümit var. benim de bata 6 gün var ben de sabah ovülasyon yaptım böyle çıktı . ben de acaba diye düşünüyorumOvalasyon testinin bu kadar belli olması normal mi acaba bugün adet olmam gerekiyor halen olmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?