- 29 Ekim 2017
- 21
- 26
- 38
- Konu Sahibi sadeceMelek
Kizlar sonuc pozitif beta hcg degeri 52 cikti 1 hafta sonra kontrol dedi doktor insallah rabbim bekleyen herkese nasip eder
Tebrik ederim çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar sonuc pozitif beta hcg degeri 52 cikti 1 hafta sonra kontrol dedi doktor insallah rabbim bekleyen herkese nasip eder
Yarın sabah idrarınla yap çok Yen'i olduğu için öyle çıkmıştır inşallahSelam kızlar benim de dün bat günuydu olmadı bugünde bişey yok test yaptım 2. Çizgi belli belirsiz ama 10 15 dk da çıktı sizce ne olabilir o gölge gibi 2. çizgiye güvenmelimiyim
Yorumun için teşekkür ederim canım inşallahYarın sabah idrarınla yap çok Yen'i olduğu için öyle çıkmıştır inşallah
Ay ne guzel bir sürü hamis varmis bu ay cok sewindim sağlıkla alin kucaginiza insallah. Bisy sorcam yumurtlama gününü nasıl ayarladinMerhabalar bende yeni katildim benim bat 29 ekim heyecanla beklemekteyim bende bu ay yumurtlama zamanina denk getirdim insallah olmustur birinci gebeligimde hic aklimda yoktu ustune kist ameliyati olmustum ameliyattan sonra ogrenmistim hamile oldugumu simdi ise gunler gecmek bilmiyor dun idrar testi yaptim dayanamayip fakat negatifdi sonuc insallah Allah im nasip etmistir
Canım gittinmi doktora acaba dusukmu yaptın parça neden geldiki sonucu merak ettimmerhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım adetimden önce yaşadığım belirtiler vardı karın ağrısı bel ağrısı karında şişlik kasıklarda batma göğüs uclarimin acimasi sabahları mide bulantıları halsizlik falan o dönemde baş agrilarim da çoğaldı bende sinüzit ve migren de var ilaç almak istiyorum ama bu belirtilerden dolayı ilaç almaya da cekindim adetimin ilk günü aile hekimime gidip kan testi verdim sonuç negatifti ama doktorum geç döllenme olduysa kanda şuan çıkmayabilir dedi. Adetim 4 gün gecikti 4. günün sonunda kanama başladı ama ne yerleşme kanaması diyebiliyorum ne de adet kanaması kafam karıştı rengi kırmızıyla pembe arası çok akışkan damardan akar gibi bir defa da pihti geldi 24 saatte bir ped doldu nerdeyse sonrasında azalmaya başladı gece hiç kanama olmamış şimdi bi defa kan geldi hala kasiklarimda sancı var yarın kadın doğuma gideyim diyorum sizce bu kanama ne kanaması şimdi
Gözünüz aydin sağlıkla alin kucaginiza bebeginiziHerkese merhaba benim bat 25 ekimdi. O günün sabahı peçeteye pembe lekeler geldi. Adet olucam sandım olmadım. Ertesi gün dayanamayıp test yaptım negatif çıktı. Dün gece tekrar test yaptım ve pozitifi gördüm. Bu sabah kan testi yaptırdım beta hcg 130 çıktı. Haftaya doktora gideceğim.
Hayırlı olsun sağlıkla alin bebeginizi kucaginizaBu sabah test yaptim silik ikinci cizgiyi gördüm hala şokdayım. Bat yarın normalde kimseyle de paylasamadim. Esime de söylemedim simdiye kadar hep karambole geldi ogrenmesi. (2 cocugum var) bu ay da ilk kez korunmadik silik cizgi. Emin olamadim beklemedeyim ne yapsam ki?
Nerdesiniz melekkk skolyusss ses verin heleeKasım'a inşallah canım.. Yine iletişimde olalım :)
Hamiş haberi alan arkadaşlarım sizleri de çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kavusursunuz bebişlerinize.. :)
26 gunde bir adet oluyorum ben 26-14 interneteki hesaplamalardan baktim 12. gun yumurtlama gunu olarak hesapladim fakat adet biter bitmez 2 gunde bir iliski yumurtlama gunune kadar bu sekilde hayirlisiyla rabbim nasip ettiAy ne guzel bir sürü hamis varmis bu ay cok sewindim sağlıkla alin kucaginiza insallah. Bisy sorcam yumurtlama gününü nasıl ayarladin
Nerdesiniz melekkk skolyusss ses verin helee
Soğan kürü adette değişim yapabiliyormus canım ama seninki geç döllenme de olabilir istersen gidip bi kan verMrb kizlar bnmde adetim 3 gun gecikti ustelik bu ay sogan kiru de yapmistim. Dun test yaptim negatf cikti
bugun yine test yptm negatf malesefCanimmm burdayım ben.. adet bitti benim.. Yakındır çalışmalar sen ne yaptın?
Soğan kürü adette değişim yapabiliyormus canım ama seninki geç döllenme de olabilir istersen gidip bi kan ver
Hayırlısı canım.. İnsallah bi daha ki aya..bugun yine test yptm negatf malesef
InsaInşallah cnmHayırlısı canım.. İnsallah bi daha ki aya..
Hayırlı olsun meltem hanim ilk çocuk mu kaç ay beklediniz acabaKızlar bat bugündü şimdi test yaptım hamileyim şükür rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Saol canım Allah razı olsun 27 aylık bir oğlum var şükür bunu da altı ay bekledik nasip oldu birazdan kese yi görmeye gitçezHayırlı olsun meltem hanim ilk çocuk mu kaç ay beklediniz acaba
Canım benimde 24 aylık oğlum var 8. Aydır ikinciyi istiyoruz olmadı canım çok sıkkın 8 ay uzun bi süre gözünüz aydın darısı başıma inşallahSaol canım Allah razı olsun 27 aylık bir oğlum var şükür bunu da altı ay bekledik nasip oldu birazdan kese yi görmeye gitçez
İnşallah canım ben de çok üzüldüm yA İnsan ilki hemen olunca bu da olacak sanıyo çok şükür yine de çok bekletmedi benm yumurta tembelliğim var 60 günde adet olmaya başladım korunmayı bırakınca soğan suyu bal çörek otu tarçın hayıt tohumu kürlerini yaptı yaptım geçen ayda glifor ve inofolic combi kullandım yumurtlama testleriyle günü mü yaşadım Rabbim nasip etti tamamen nasip canım tek gerçek o ne yaparsan yap vakit geldimi oluyo şükür ki bi tane varmış benm yaş 31 çok geçmeden olsun istedik işte inşallh sağlıkla hayırla kucağımıza alma nasip olurCanım benimde 24 aylık oğlum var 8. Aydır ikinciyi istiyoruz olmadı canım çok sıkkın 8 ay uzun bi süre gözünüz aydın darısı başıma inşallah
Saol canım Allah razı olsun adetlerim.duzenli benim yaş 26 bende gecikmek istemiyorum ilki 9 ayda oldu kendiliğinden ozamanda çok stres yaptım ama.İnşallah canım ben de çok üzüldüm yA İnsan ilki hemen olunca bu da olacak sanıyo çok şükür yine de çok bekletmedi benm yumurta tembelliğim var 60 günde adet olmaya başladım korunmayı bırakınca soğan suyu bal çörek otu tarçın hayıt tohumu kürlerini yaptı yaptım geçen ayda glifor ve inofolic combi kullandım yumurtlama testleriyle günü mü yaşadım Rabbim nasip etti tamamen nasip canım tek gerçek o ne yaparsan yap vakit geldimi oluyo şükür ki bi tane varmış benm yaş 31 çok geçmeden olsun istedik işte inşallh sağlıkla hayırla kucağımıza alma nasip olur
Yumurtlama günlerini takip et olur canım yaşında çok yerinde acele etmeSaol canım Allah razı olsun adetlerim.duzenli benim yaş 26 bende gecikmek istemiyorum ilki 9 ayda oldu kendiliğinden ozamanda çok stres yaptım ama.