Bat 18 temmuz olanlar gelin beraber bekleyelim 😉

Battaşım bende 16 bakalım beklemedeyım belirtlierin varmı varsa neler ve test yaptınmı hic benim gibi sabırsızlanıp
Merhabalar merak ettim ben mesajları okurken adet oldunuz mu acaba bu arada yeni katıldım ben inşallah rabbim inşallah sanada bütün isteyenlerde nasip eder ben 19 yaşındayım bi yol oldu evliyim belki erken daha ama genede anne olmayı çok istiyorum

Merhaba hosgeldınız evet malesef adet oldum 4.günümdeyım bitmek üzere artık calısmalar bundan sonrasına kaldı insallah sana nasıp olur canım bu ay daha yaşın çok genç rabbim tez zamanda versin bebiş

Merhaba hosgeldınız evet malesef adet oldum 4.günümdeyım bitmek üzere artık calısmalar bundan sonrasına kaldı insallah sana nasıp olur canım bu ay daha yaşın çok genç rabbim tez zamanda versin bebiş
Çok tesekur ederim canim rabbim sanada nasip eder inşallah benim adet tarihim25 temmuz artık bakalım kısmet

Gözünüz aydin, rabbim saglicakla evladinizi kucaginiza almayi da nasip etsin insallah.

Belirtiniz varmiydi? Bat ne zamandi ne Zaman Test yaptiniz ve cift cizgiyi gördünüz?
Teşekkürler canim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.bat 18temmuzdu.Dun yaptım 2.çizgi silik cıktı.Aksam dun kan testi yaptırdım.Beta 136cikti.
Kasik ağrısı vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…