Bat 18 temmuz olanlar gelin beraber bekleyelim 😉

Stresin cok buyuk etkisi var gercekten sende elinden geldigi kadar strese girme cnm doktor banada demişti stres en buyuk engelmis cocuk olmasina

Hosgeldin cnm bebeklerimizi bekliye bekliye sair olduk valla
Hoşbuldum canim benim bat agustosda aslında 15 temmuz olcakti erken geldi 10unda regl oldum ama değişik durumlar var hikayem yani pko hastasiyim filan.. ovulasyon testinden anlarmisin sana sorsam

Hoşbuldum canim benim bat agustosda aslında 15 temmuz olcakti erken geldi 10unda regl oldum ama değişik durumlar var hikayem yani pko hastasiyim filan.. ovulasyon testinden anlarmisin sana sorsam
Anlarim cnm inan bana 3 senedir okadar cok arastirma yapiyorumki en az bi kadin dogum uzmani kadar bilgiliyim desem yalan olmaz heralde :)

Anlarim cnm inan bana 3 senedir okadar cok arastirma yapiyorumki en az bi kadin dogum uzmani kadar bilgiliyim desem yalan olmaz heralde :)
Aaa supersinnnnn yaaa aradigim kadınsın resmen çok sevinirim yardımcı olursan ben sana kısaca diğer topige yazdigimi kopyaliycam başından bugüne olanları..

ben 18. haziran adet oldum benim adetim pko dan dolayi uzun sure 12 gun filan ve yine ayni sebbeten dolayida ara kanamalarim olur yada kahverengi lekenlmeler.. adetim benim her ay 4 veya 5 bazende 7 gun erken gelir.. nitekim öylede oldu 10 temmuz adet olmaya basladim batimdan cok daha erken geldi ara kanama sandim ama degil baya baya adet sökulmesi.. sogan kurude buna sebeb olmus olabilir ama sonucta zaten erken adet oluyorum herseferinde.. hem 1 hafta yada bir kac gun erken gelir hemde 13 gun filan surer bu demek oluyorki ben adet biter bitmez hatta tam bitmeden yumurtluyorum demek oluyor yani ben yanliz zamanda ariyorum ovulasyonu..

ovu testleri elime gec ulastigi icin adet bitiminden baslayamamistim ama yinede adet btiminden 2 gun sonra degerlendirdim 2 gun yani 05.07 ve 06.07 bu iki gunu degerlendirdim .. 8 temmuzdada ovu testlerine basladim anca elime gecmisti cunki o teslerdede negatif oldugu icin degerlendirme olmadi zaten testlere bakarken adet oldum.. acikcasi arada ovu testlerine bakmaya devam edicem cunki adetli iken yumurtlama ihtimalim var ins degildir en azidan son gunu filandir.. sizinle yaptigim testleri paylasim bir degerlendirin benim dusuncem adet bitiminde ovulasyon olmus olma ihtimali ve zaten testlerdede giderek acilma vardi her nekadar hafif oolsa bile..hergun daha bir acildilar sanki..birde siz bakın lütfen gerçekten adetim biterken ovulasyon olmuş olabilir mi ?

duusnuyorum adetim 1 temmuzda bittiyse ve ovulasyon hemen bitiminde olustuysa ve catlamada 02 veya 03 temmuz olsa 05.07 ve 06.07 degerlendirme gunlerinde tutmus ihtimali olabilirmi suan regl olmama ragmen ??
...................
Daha sonra dun gece yaptım 03.55 de hiç birşey yoktu nerdeyse bugün 15.05 de yaptım herzamanki saatinde orda bariz koyulaşma başlamıştı şaşırdım hatta ..

Sonra birde akşam üzeri yaptım ikinci testi öyle yapidoum 18.35 filan yaptım o dahada köyü cıktı 3 saat sonra..
Eklentilerdeki resimler onlarda.. kanamam yerleşme kanamasını acaba yani yada bilmioyomm

Eklentiler

• 20200712_152648.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 19
  • 20200712_190604.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 16
Dogru soylemis cnm hangi ilde oturuyosun bizim burda cok iyi bi doktor var yakinsan gelirdin sende yanina kim gelse 3 ay icinde hamile kaliyo
Şu an adanadayım aslında başka yerde ikamet ediyorum ama geldiğim doktor adanada ve psikolojik olarak aşırı rahatlattı beni çok memnun kaldım son doktorumdan

Cnm oncelikle pkodan dolayi her ay erken adet oluyosun ve normalden cok daha uzun suruyo buda demektirki adetin duzensiz ve bu durumda yumurtlama gununu bulmak icin en dogru seyi yaparak ovulasyon testi almissin peki adetin kac gun yogun oluyo yani birinci gununden itibaren kac gun kanaman fazla oluyo kacinci gunden sonra lekelenme tarzi devam ediyo

Şu an adanadayım aslında başka yerde ikamet ediyorum ama geldiğim doktor adanada ve psikolojik olarak aşırı rahatlattı beni çok memnun kaldım son doktorumdan
Oyleyse doktorunu deistirme cnm ben diyarbakirda oturuyorum bahsettigim doktorda burda simdiye kadar gordugum doktorlarin en iyisi hakan coksuer yaz googleda birsuru haber cikiyo onunla ilgili sehir disindanda birsuru hastasi var her gelen cok memnun kaliyo

Ben onun abisi oluyor sanırım ona gidiyordum aslında fena değildi çok kalabalık oluyor muayenehanesi çok ilgilenme olmuyordu. Bir de yaşadıklarımdan sonra aynı doktora gitmek benim için çok iyi olmazdı bıraktım başka doktora gidiyorum artık Cengiz çoksüer den vazgeçtim

Cengiz coksuermi hic duymadim adini adanadami oda

Hayır Şırnak’ta. Zaten adını duymuştum ben kardeşi d.bakır da ona yönlendiriyormuş bazı hastalarını
Anladim cnm dogrudur valla hakan coksuerin calistigi tup bebek merkezide dolu agzina kadar ama ona ragmen cok ilgili bi doktor whatsaptan attigim her msja cvp yaziyo o yogunluga ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…