- 18 Mart 2020
- 59
- 49
- 8
- Konu Sahibi Umutlubekleyis21
-
5 gün gecikmeden önce test yapmayı düşünmüyorum canım. İradeliyimdir ayıptır söylemesi :) sen de bekle. Varsa zaten gecikmeden sonra net çıkar böylece üzülmeyizBenimde 18temmuz canım ya evde test yapsam mı diyorum daha çok erken.sen gecikmeyi bekleyecekmisin?
Haklisin ya.Bende tam tersi çok sabirsizim.Ama bu defa kararliyim.Bekleyecegiz bakalım.5 gün gecikmeden önce test yapmayı düşünmüyorum canım. İradeliyimdir ayıptır söylemesi :) sen de bekle. Varsa zaten gecikmeden sonra net çıkar böylece üzülmeyiz
Ben adet oldumEe herkezin durumlari nasıl
Ben adet oldumEe herkezin durumlari nasıl
Ben adet olmadım testde yapmadm hafta ici kan vericem bekliyorumBen adet oldum2.günündeyim maalesef sende durumlar ne
Yaa çok sevindim inş hamişsinizdir canımBen adet olmadım testde yapmadm hafta ici kan vericem bekliyorum
Hayirlısı bakalimYaa çok sevindim inş hamişsinizdir canım
Ben de daha olmadım da olacak gibi hissediyorum sanki adet belirtisi var cok ufaktan kasık ara ara batma oluyoEe herkezin durumlari nasıl
Benimde oyle ama bilemedimmmBen de daha olmadım da olacak gibi hissediyorum sanki adet belirtisi var cok ufaktan kasık ara ara batma oluyo
Rabbim insallah nasip ederrrBat 27 temmuz✔ benim yumurtlamadan sonra göğüslerim agrıyor ve karnımda bir şişlikbirde her an adet olacakmışım gibi altımda bir acı var. 3 gebelik geçti başımdan hiç belirtim olmamıştı tek tüple hamile kalmayı deniyorum 1 yıldır... Bakalım bu ay yumurylamayı degerlendirdik rabbim nasip ederse
Neden olmasın canım Allah’tan ümit kesilir mi? Birkaç gün daha bekleyip hazır hissettiğinde test yap istersen. Hayırlısı inşallahKızlar benim 15 bat günümdü ama gelmedi 3 gündür kahverengi leke geliyor ve aşırı uykum geliyor 5 yıldır bebek bekliyorum ve test yapmaya elim gitmiyor o negatifi görmek ölümden beter sizce hamile olabilir miyim ben pek olasılık vermiyorum
İnşallah canım zaten bekleyeceğim şuan çok tedirginimNeden olmasın canım Allah’tan ümit kesilir mi? Birkaç gün daha bekleyip hazır hissettiğinde test yap istersen. Hayırlısı inşallah
Ben de olmadım. Dün belirti vardı şuan yok. Cumaya kadar olmazsam test yapacağımHâlâ regl olmadım kızlar.Sizde nasıl durumlar?
Ayyy hadi insalllaaaahhh saglıcakla gelsin kuzucukkkkTest yaptim kizlar bugun.2.çizgi silikte olsa çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?