Bat 18 temmuz olanlar gelin beraber bekleyelim 😉

Benimde 18temmuz canım ya evde test yapsam mı diyorum daha çok erken.sen gecikmeyi bekleyecekmisin?
5 gün gecikmeden önce test yapmayı düşünmüyorum canım. İradeliyimdir ayıptır söylemesi :) sen de bekle. Varsa zaten gecikmeden sonra net çıkar böylece üzülmeyiz

5 gün gecikmeden önce test yapmayı düşünmüyorum canım. İradeliyimdir ayıptır söylemesi :) sen de bekle. Varsa zaten gecikmeden sonra net çıkar böylece üzülmeyiz
Haklisin ya.Bende tam tersi çok sabirsizim.Ama bu defa kararliyim.Bekleyecegiz bakalım.

Dün 1gun kala dayanamadım test yaptım sonuç negatif.Ama hala regl olmadım.Bende durumlar böyle kızlar.

Bat 27 temmuz benim yumurtlamadan sonra göğüslerim agrıyor ve karnımda bir şişlikbirde her an adet olacakmışım gibi altımda bir acı var. 3 gebelik geçti başımdan hiç belirtim olmamıştı tek tüple hamile kalmayı deniyorum 1 yıldır... Bakalım bu ay yumurylamayı degerlendirdik rabbim nasip ederse

Rabbim insallah nasip ederrr

Kızlar benim 15 bat günümdü ama gelmedi 3 gündür kahverengi leke geliyor ve aşırı uykum geliyor 5 yıldır bebek bekliyorum ve test yapmaya elim gitmiyor o negatifi görmek ölümden beter sizce hamile olabilir miyim ben pek olasılık vermiyorum

Neden olmasın canım Allah’tan ümit kesilir mi? Birkaç gün daha bekleyip hazır hissettiğinde test yap istersen. Hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…