- 6 Temmuz 2020
- 100
- 91
- 13
- 30
- Konu Sahibi Umutlubekleyis21
-
Adetin ilk gununden itibaren bi ay boyunca yapmak lazim cnm hayit otunun tohumu degil kendisini koyuyosun bu arada bi ay bittikten sonra tekrar doktora gidip hormon tahlili yapman lazim duzelmisse birakirsin yoksa bi ay daha devam edebilirsinMerhaba..bu ne kadar sure yaplmali? Ne zamn baslnmali? Bir de hayit otunun tohumu mu konulmali? Böyle minik toplar halinde olanlardn?
Tesekkur ederim sagolunAdetin ilk gununden itibaren bi ay boyunca yapmak lazim cnm hayit otunun tohumu degil kendisini koyuyosun bu arada bi ay bittikten sonra tekrar doktora gidip hormon tahlili yapman lazim duzelmisse birakirsin yoksa bi ay daha devam edebilirsin
Rica ederim cnm sifa olur insallah ❤Tesekkur ederim sagolun
Çok şiddetli ağrım olmadı benim hiç canım ilacı kullanmaya başladığımdan beri bi ağrım vardı zaten ama pazartesi salı çrş. belki o günlere göre daha çok ağrım oldu heralde çatlamıştır diye tahmin ediyorum 3 4 gündür ağrımda yoktu bugün yine hafif hafif başladı bide şaşırdığım şey şu olgunlaşan yumurtam sağ taraftaydı ama benim solum ağrıyorBenim ovulasyon gunum 3 temmuzdu cnm klomen kullandiysan catladigi gun cok agrin olur ben iki defa kullandim ikisindede yumurtanin catladigi gun cok agrim olmustu ama ozamanlar tuplerim tikaliymis bilmiyodum o yuzden bosuna kullanmis oldum
Klomenin etkisi cnm iki taraftaki yumurtada catlamis olabilir aslinda en mantiklisi adet biter bitmez gelecek adete kadar gun aşırı iliski hem boylece ne zaman yumurtladim acaba denk geldimi diye bi derdide olmaz insaninÇok şiddetli ağrım olmadı benim hiç canım ilacı kullanmaya başladığımdan beri bi ağrım vardı zaten ama pazartesi salı çrş. belki o günlere göre daha çok ağrım oldu heralde çatlamıştır diye tahmin ediyorum 3 4 gündür ağrımda yoktu bugün yine hafif hafif başladı bide şaşırdığım şey şu olgunlaşan yumurtam sağ taraftaydı ama benim solum ağrıyor
Evet canım değerlendirdik zaten günaşırı inşallah tutmuştur sol tarafımdaki yumurta 13mm di belki sonradan büyüdüyse dediğin gibi oda çatladı heralde umarım çatlamışlardırda kist olmasın bide 16 sında test yapıcam doktor kan ver demişti 10 gün sonrası içinKlomenin etkisi cnm iki taraftaki yumurtada catlamis olabilir aslinda en mantiklisi adet biter bitmez gelecek adete kadar gun aşırı iliski hem boylece ne zaman yumurtladim acaba denk geldimi diye bi derdide olmaz insanin
Gun asiri iliski yasadiysan korkma baska bi sorunun yoksa kesin tutmustur insallah hayirli haberlerini verirsin burdan bize ❤Evet canım değerlendirdik zaten günaşırı inşallah tutmuştur sol tarafımdaki yumurta 13mm di belki sonradan büyüdüyse dediğin gibi oda çatladı heralde umarım çatlamışlardırda kist olmasın bide 16 sında test yapıcam doktor kan ver demişti 10 gün sonrası için
Pco var canım bende malesef onun harici hormonlarımda sıkıntı yok inşallah canım benim hepimizin inşallahGun asiri iliski yasadiysan korkma baska bi sorunun yoksa kesin tutmustur insallah hayirli haberlerini verirsin burdan bize ❤
Herseyin zamani var cnm hep hayirlisini iste gec olsun ama hayirli sağlıklı evlat olsun en onemlisi bu hic canini sikma vakti zamani geldimi biz caba harcamasakta olucak sonucta boyle dusun no stres no problem :)Pco var canım bende malesef onun harici hormonlarımda sıkıntı yok inşallah canım benim hepimizin inşallah
Amin canım hep öyle dua ediyoruz Allahın izniyle zamanı varmış demek ki biraz bekletiyor bizim bebişler biziHerseyin zamani var cnm hep hayirlisini iste gec olsun ama hayirli sağlıklı evlat olsun en onemlisi bu hic canini sikma vakti zamani geldimi biz caba harcamasakta olucak sonucta boyle dusun no stres no problem :)
Elhamdülillah Iyim bende canim.. evet soğan kurunu yaptım adetimin 8.gunu 12 13 gun adet sürdüğü için bende öyle bitmeden başlamıştım 13 gün filan içtim soğan küründen.. adetim bitince teste baslicaktim ama test elime 8 temmuzda geçti bende diğer günleri kaçırmış oldum 8 temmuzdan başlamıştım testere derken 10 temmuz adet oldum tekrar.. zaten her ay 1 hafta yada birkaç gün erken olurdum değişik birşey değil yani ama işte sanırım yumurtlamayı kaçırdım yinede adet bittikten 3 .gün 1er deFa 05 ve 06 temmuz değerlendirdim ama dediğim gibi adette oldum geciktim sanırım testlerde geç gelince.. ben sanırım adet bitiminde yumurtluyorum bakalim şimdi takipteyim şuanda bile takip ediyorum adet ortasında yumurtlayanlarda var cunki inş öyle olmaz bari sonunda olurda yoksa mümkün degilkiKlomen kullandım bu ay doktora gözükmüştüm ya bi onla deneyelim dediSen naptın soğan kürü falan yapmıştın sende de işe yaradı mı ovulasyon yapıyorsun sanırım şuanda
Kaç dakika içinde belirdi çizgi var gibi duruyor amaKızlar bata 3 gün vad normal testi yaptım sabah sizce varmı bişeyler Eki Görüntüle 2661700
Sabredebilirsen 3 gün daha bekle çizgi varsa koyulur zaten ya da kan verebilirsin bekleyemezsenKızlar bata 3 gün vad normal testi yaptım sabah sizce varmı bişeyler Eki Görüntüle 2661700
Yaptıktan sonra bakmadım hemenSabredebilirsen 3 gün daha bekle çizgi varsa koyulur zaten ya da kan verebilirsin bekleyemezsen
Bikaç gün daha geçsin öyle tekrarla canım bence varsa belirginleşirYaptıktan sonra bakmadım hemenbi 6-7 dk grçti sanırım hafif böyle gölgede görünürşüğü oluyor ama flaşlı cektim fln belli olmuyor
Kızlar bata 3 gün vad normal testi yaptım sabah sizce varmı bişeyler Eki Görüntüle 2661700
bencede var gibi yarin birtane daha yap yada 2 gun sonra koyulasir bu ins gör bak gebelik varsa
kızlar bugün erken gebelik yaptım kocaman bi negatif yine birde ateş ölçme yöntemini uyguluyordum bugün gözle görünüz düşüsüm var maalesef adet olacagım bata 2 gün var ama eli kulağında çok üzgünüm çok moralim bozuk ..Bikaç gün daha geçsin öyle tekrarla canım bence varsa belirginleşir
Hadi ya yaptığın silik çıkan test mi bozuktu acabakızlar bugün erken gebelik yaptım kocaman bi negatif yine birde ateş ölçme yöntemini uyguluyordum bugün gözle görünüz düşüsüm var maalesef adet olacagım bata 2 gün var ama eli kulağında çok üzgünüm çok moralim bozuk ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?