Bat 18 temmuz olanlar gelin beraber bekleyelim 😉

Şöyleki Canimm ilk bir lekenmeyle başlar arkaasi hemen gelirse genellikle 4 yada 5 gun yoğun geçiyor bazen azalıp tekrar çoğalabilir bu aralarda yani.. sonrası da okadar yoğun olmasada 3 gun daha filan sürse kısacası 6 ve 7. gunden sonra başlıyor lekenme ..değişebilir ama genellikle böyle nezaman 7 gun olsa bitiyormuki derim 4 veya 5 gun daha leke filan gelir .. sonrada her ay 1 hafta yada bir kaç gün önce erken gelir

Ne güzel Cengiz bey o kadar cevap veremiyor maalesef
Hersey moralle oluyo cnm moralini yuksek tutmaya calis
1 çay kaşığı kayıt otu
1 çay kaşığı civan perçemi
1 çay kaşığı adaçayı
1 adet aslan pençesi
Bunlari iki su bardagi suda kaynat gunde iki defa ic bi ay icinde fsh hormonun normale doner kuzenimde senin gibiydi bu bitkiler sayesinde iki ay icinde hamile kaldi sende dene mutlaka

Anladim cnm ozaman 7. Gunden itibaren hergun ayni saatte sabah yaparsan daha iyi olur ovulasyon testi yapmaya basla testlerini atma her yaptiginda bi onceki gunle karsilastir en koyu oldugu gun yumurtan catlamis demektir o gunden itibaren 3 gun pespese degerlendir unutma spermler rahimde 3gun boyunca canli kaliyolar o 3 gunu degerlendirirsen isini garantiye almis olursun :)

Bu arada kizlar esinizde sorun olsun olmasin hergun bi yemek kasigi keciboynuzu özü yedirin spermler uzerinde muazzam bi etkisi var özellikle ileri hareketliliği arttiriyo cocuk isteyen herkese tavsiye ediyorum

InsalAllah bakalim zaten pik olmadığını biliyorum söz konusu bike değilde degerlendirdigim bu iki gün çatlamaya denk geldiyse tutarmj tutar diye de düşündüm nebilim ben normal değilim ki hiçbirşeyim de normal olmaz zaten hayatım böyle cunki

Bu ay bide benim dedigim gibi dene cnm insallah cift cizgiyi görürsün

Teşekkür ederim

Merhaba canım bende beklemediğim bat 21 temmuz gibi klomen kullandım bu ay tam ne gün çatladığını bilmiyorum yumurtanın ama ya pazartesi ya salı olmalı yumurtam pazartesi 20mm di çünkü senin ovu günün ne zamandı bana yakın gibi seninde bende de kasık ağrısı başladı bugün hafif hafif ve göğüs hassasiyeti bende umut ediyorum bu ay ama inşallah yanılmayızz

Aaa canimmm merhaba nasilsin nasıl oldun.. inş busefer gönlüne göre verir Rabbim

Merhaba..bu ne kadar sure yaplmali? Ne zamn baslnmali? Bir de hayit otunun tohumu mu konulmali? Böyle minik toplar halinde olanlardn?

Teşekkür ederim canımm iyiyim şükür sen nasılsınn bu ay tekrar bi umutlardayım bakalım olursa şuan günümü beklemedeyim sende durumlar nasıl
Klomen kullandım bu ay doktora gözükmüştüm ya bi onla deneyelim dedi Sen naptın soğan kürü falan yapmıştın sende de işe yaradı mı ovulasyon yapıyorsun sanırım şuanda

Benim ovulasyon gunum 3 temmuzdu cnm klomen kullandiysan catladigi gun cok agrin olur ben iki defa kullandim ikisindede yumurtanin catladigi gun cok agrim olmustu ama ozamanlar tuplerim tikaliymis bilmiyodum o yuzden bosuna kullanmis oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…