- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
- Konu Sahibi Umutlubekleyis21
-
Şöyleki Canimm ilk bir lekenmeyle başlar arkaasi hemen gelirse genellikle 4 yada 5 gun yoğun geçiyor bazen azalıp tekrar çoğalabilir bu aralarda yani.. sonrası da okadar yoğun olmasada 3 gun daha filan sürse kısacası 6 ve 7. gunden sonra başlıyor lekenme ..değişebilir ama genellikle böyle nezaman 7 gun olsa bitiyormuki derim 4 veya 5 gun daha leke filan gelir .. sonrada her ay 1 hafta yada bir kaç gün önce erken gelirCnm oncelikle pkodan dolayi her ay erken adet oluyosun ve normalden cok daha uzun suruyo buda demektirki adetin duzensiz ve bu durumda yumurtlama gununu bulmak icin en dogru seyi yaparak ovulasyon testi almissin peki adetin kac gun yogun oluyo yani birinci gununden itibaren kac gun kanaman fazla oluyo kacinci gunden sonra lekelenme tarzi devam ediyo
Ne güzel Cengiz bey o kadar cevap veremiyor maalesefAnladim cnm dogrudur valla hakan coksuerin calistigi tup bebek merkezide dolu agzina kadar ama ona ragmen cok ilgili bi doktor whatsaptan attigim her msja cvp yaziyo o yogunluga ragmen
Hersey moralle oluyo cnm moralini yuksek tutmaya calisNe güzel Cengiz bey o kadar cevap veremiyor maalesef
Anladim cnm ozaman 7. Gunden itibaren hergun ayni saatte sabah yaparsan daha iyi olur ovulasyon testi yapmaya basla testlerini atma her yaptiginda bi onceki gunle karsilastir en koyu oldugu gun yumurtan catlamis demektir o gunden itibaren 3 gun pespese degerlendir unutma spermler rahimde 3gun boyunca canli kaliyolar o 3 gunu degerlendirirsen isini garantiye almis olursun :)Şöyleki Canimm ilk bir lekenmeyle başlar arkaasi hemen gelirse genellikle 4 yada 5 gun yoğun geçiyor bazen azalıp tekrar çoğalabilir bu aralarda yani.. sonrası da okadar yoğun olmasada 3 gun daha filan sürse kısacası 6 ve 7. gunden sonra başlıyor lekenme ..değişebilir ama genellikle böyle nezaman 7 gun olsa bitiyormuki derim 4 veya 5 gun daha leke filan gelir .. sonrada her ay 1 hafta yada bir kaç gün önce erken gelir
BattaşımBat 16 temmuz bende geliyimmiii
Anladim cnm ozaman 7. Gunden itibaren hergun ayni saatte sabah yaparsan daha iyi olur ovulasyon testi yapmaya basla testlerini atma her yaptiginda bi onceki gunle karsilastir en koyu oldugu gun yumurtan catlamis demektir o gunden itibaren 3 gun pespese degerlendir unutma spermler rahimde 3gun boyunca canli kaliyolar o 3 gunu degerlendirirsen isini garantiye almis olursun :)
Vayyyyyy hemşom gelmiş .. hadi bakalim kizlar bekliom hayırlı haberlerinziBattaşımbende 16 bakalım beklemedeyım belirtlierin varmı varsa neler ve test yaptınmı hic benim gibi sabırsızlanıp
İnşallaaaahhh herkes icin hayırlısı inş zamannnnn sana diyorum çabuk geçççççVayyyyyy hemşom gelmiş .. hadi bakalim kizlar bekliom hayırlı haberlerinzi
Bu ay bide benim dedigim gibi dene cnm insallah cift cizgiyi görürsünInsalAllah bakalim zaten pik olmadığını biliyorum söz konusu bike değilde degerlendirdigim bu iki gün çatlamaya denk geldiyse tutarmj tutar diye de düşündüm nebilim ben normal değilim ki hiçbirşeyim de normal olmaz zaten hayatım böyle cunki
Yapicam canim aklımda.. inşa Allah hayırlısıBu ay bide benim dedigim gibi dene cnm insallah cift cizgiyi görürsün
Teşekkür ederimHersey moralle oluyo cnm moralini yuksek tutmaya calis
1 çay kaşığı kayıt otu
1 çay kaşığı civan perçemi
1 çay kaşığı adaçayı
1 adet aslan pençesi
Bunlari iki su bardagi suda kaynat gunde iki defa ic bi ay icinde fsh hormonun normale doner kuzenimde senin gibiydi bu bitkiler sayesinde iki ay icinde hamile kaldi sende dene mutlaka
Rica ederim cnm insallahhh sifa olur sanada en kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz ❤Teşekkür ederim ☺
İnşallahRica ederim cnm insallahhh sifa olur sanada en kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz ❤
Merhaba canım bende beklemediğim bat 21 temmuz gibi klomen kullandım bu ay tam ne gün çatladığını bilmiyorum yumurtanın ama ya pazartesi ya salı olmalı yumurtam pazartesi 20mm di çünkü senin ovu günün ne zamandı bana yakın gibi seninde bende de kasık ağrısı başladı bugün hafif hafif ve göğüs hassasiyeti bende umut ediyorum bu ay ama inşallah yanılmayızzBen bu ay cok umutluyum kizlar gunler gecmek bilmiyo gelin birbirimize destek olalim belirtilerimizi paylasalim benim sol kasik agrim var bide goguslerim agriyo ara sırada belim agriyo okadar ha bide grip oldum onu bile hamilelige yorucam nerdeyse
Merhaba canım bende beklemediğim bat 21 temmuz gibi klomen kullandım bu ay tam ne gün çatladığını bilmiyorum yumurtanın ama ya pazartesi ya salı olmalı yumurtam pazartesi 20mm di çünkü senin ovu günün ne zamandı bana yakın gibi seninde bende de kasık ağrısı başladı bugün hafif hafif ve göğüs hassasiyeti bende umut ediyorum bu ay ama inşallah yanılmayızz
Merhaba..bu ne kadar sure yaplmali? Ne zamn baslnmali? Bir de hayit otunun tohumu mu konulmali? Böyle minik toplar halinde olanlardn?Hersey moralle oluyo cnm moralini yuksek tutmaya calis
1 çay kaşığı kayıt otu
1 çay kaşığı civan perçemi
1 çay kaşığı adaçayı
1 adet aslan pençesi
Bunlari iki su bardagi suda kaynat gunde iki defa ic bi ay icinde fsh hormonun normale doner kuzenimde senin gibiydi bu bitkiler sayesinde iki ay icinde hamile kaldi sende dene mutlaka
Teşekkür ederim canımm iyiyim şükür sen nasılsınn bu ay tekrar bi umutlardayım bakalım olursa şuan günümü beklemedeyim sende durumlar nasılAaa canimmm merhaba nasilsin nasıl oldun.. inş busefer gönlüne göre verir Rabbim
Klomen kullandım bu ay doktora gözükmüştüm ya bi onla deneyelim dediTeşekkür ederim canımm iyiyim şükür sen nasılsınn bu ay tekrar bi umutlardayım bakalım olursa şuan günümü beklemedeyim sende durumlar nasıl
Benim ovulasyon gunum 3 temmuzdu cnm klomen kullandiysan catladigi gun cok agrin olur ben iki defa kullandim ikisindede yumurtanin catladigi gun cok agrim olmustu ama ozamanlar tuplerim tikaliymis bilmiyodum o yuzden bosuna kullanmis oldumMerhaba canım bende beklemediğim bat 21 temmuz gibi klomen kullandım bu ay tam ne gün çatladığını bilmiyorum yumurtanın ama ya pazartesi ya salı olmalı yumurtam pazartesi 20mm di çünkü senin ovu günün ne zamandı bana yakın gibi seninde bende de kasık ağrısı başladı bugün hafif hafif ve göğüs hassasiyeti bende umut ediyorum bu ay ama inşallah yanılmayızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?