- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 29
- Konu Sahibi Umutlubekleyis21
Daha çok yeni gibi duruyor kan ver benceCanım gebelik testim de bu şekilde çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok yeni gibi duruyor kan ver benceCanım gebelik testim de bu şekilde çıktı
Daha çok yeni gibi duruyor kan ver bence
Allah isteyen herkese versin inşallah. Ben hala heyecanlanamıyorum açıkçası çünkü bu benim 3.gebeliğim hatta bir de kimyasal gibi bir şey oldu ama sonuç malumMaşallah canım inşallah sağlıkla ilerlesin değerin gözünüzaydı![]()
Anlayabiliyorum seni canım benimde geçen ay 2. Kimyasal gebeliğim oldu sevinemiyor bile insan ama bu sefer iyi düşün Allahın izniyle tutunsun anneciğineAllah isteyen herkese versin inşallah. Ben hala heyecanlanamıyorum açıkçası çünkü bu benim 3.gebeliğim hatta bir de kimyasal gibi bir şey oldu ama sonuç malum![]()
Dua etmeye devam ediyorum zaten Allah Kerimdir ol derse olurAnlayabiliyorum seni canım benimde geçen ay 2. Kimyasal gebeliğim oldu sevinemiyor bile insan ama bu sefer iyi düşün Allahın izniyle tutunsun anneciğine![]()
Gözünaydın.Daha yeni demekki canım.Rabbim hayirla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSonuç 48.8 umarım güzelce artar ve hasret biter
Amin inşallah Allah isteyen herkese hayırla nasip etsinGözünaydın.Daha yeni demekki canım.Rabbim hayirla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Adetin geciktimiAmin inşallah Allah isteyen herkese hayırla nasip etsin ☺ Umarım erken olduğu için bu değerdedir iki gün sonra yeniden tahlil istedi
Evet bugün ikinci günüm dahaAdetin geciktimi
Çok yeni daha.Degerin 2gune 2ye katlar.Sen dikkat et kendine yinede.Evet bugün ikinci günüm daha
Hep ediyorum zaten hareketlerime genelde yatmaya çalışıyorum vs. Umarım iki katı ya da ona yakın olur da ben de rahatlarım inşallahÇok yeni daha.Degerin 2gune 2ye katlar.Sen dikkat et kendine yinede.
Yapmadm yarin direk kan vermeye gidicem sen yaptın mı cok heycanlı kasıklarım agriyor ama benim allah nasip ederse 9. Gebelik olacak 8 i düsük olduBattaşımbende 16 bakalım beklemedeyım belirtlierin varmı varsa neler ve test yaptınmı hic benim gibi sabırsızlanıp
![]()
Hosbuldummm giremiyordun 2 gundur kulube acilmadi uygulamaGel tabii cnm hosgeldin ❤
Canım ben dün erken gebelik yaptım ama negatifti bariz , beyaz krem bi akıntım oldu bugun onun haricinde ne gelen var ne gidenYapmadm yarin direk kan vermeye gidicem sen yaptın mı cok heycanlı kasıklarım agriyor ama benim allah nasip ederse 9. Gebelik olacak 8 i düsük oldu
Of zaten o stress mahvediyo beklemez cok zor allah hayirlisini versinCanım ben dün erken gebelik yaptım ama negatifti bariz , beyaz krem bi akıntım oldu bugun onun haricinde ne gelen var ne gidengülüyorum ama sinirden artım ne olacaksam olsamda şu stresten kurtulsam
![]()
Benimde 18temmuz canım ya evde test yapsam mı diyorum daha çok erken.sen gecikmeyi bekleyecekmisin?Selamlar bat 18 temmuz. Gecen ay regl biter bitmez ovu testi yaptım her gün ve yumurtlama dönemini yakaladım. Sistemli bi çalışma oldu bakalım ilk ayım. Bata yaklaştıkça ovu testi koyulaşmaya başladı. Kasık ağrım yoğunlukta. Alnımda sivilce çıktı 2 adet. Halsizlik var ama erken kalkmaya bir türlü alışamayan bene bağlıyorum her zaman. Bekelmedeyim umarım hepimizin gönlündeki olur