• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 18 temmuz olanlar gelin beraber bekleyelim 😉

Allah isteyen herkese versin inşallah. Ben hala heyecanlanamıyorum açıkçası çünkü bu benim 3.gebeliğim hatta bir de kimyasal gibi bir şey oldu ama sonuç malum 😑
Anlayabiliyorum seni canım benimde geçen ay 2. Kimyasal gebeliğim oldu sevinemiyor bile insan ama bu sefer iyi düşün Allahın izniyle tutunsun anneciğine😊

Battaşım 😂 bende 16 bakalım beklemedeyım belirtlierin varmı varsa neler ve test yaptınmı hic benim gibi sabırsızlanıp 🙈
Yapmadm yarin direk kan vermeye gidicem sen yaptın mı cok heycanlı kasıklarım agriyor ama benim allah nasip ederse 9. Gebelik olacak 8 i düsük oldu

Yapmadm yarin direk kan vermeye gidicem sen yaptın mı cok heycanlı kasıklarım agriyor ama benim allah nasip ederse 9. Gebelik olacak 8 i düsük oldu
Canım ben dün erken gebelik yaptım ama negatifti bariz , beyaz krem bi akıntım oldu bugun onun haricinde ne gelen var ne giden 😁 gülüyorum ama sinirden artım ne olacaksam olsamda şu stresten kurtulsam 🙈

Canım ben dün erken gebelik yaptım ama negatifti bariz , beyaz krem bi akıntım oldu bugun onun haricinde ne gelen var ne giden 😁 gülüyorum ama sinirden artım ne olacaksam olsamda şu stresten kurtulsam 🙈
Of zaten o stress mahvediyo beklemez cok zor allah hayirlisini versin

Selamlar bat 18 temmuz. Gecen ay regl biter bitmez ovu testi yaptım her gün ve yumurtlama dönemini yakaladım. Sistemli bi çalışma oldu bakalım ilk ayım. Bata yaklaştıkça ovu testi koyulaşmaya başladı. Kasık ağrım yoğunlukta. Alnımda sivilce çıktı 2 adet. Halsizlik var ama erken kalkmaya bir türlü alışamayan bene bağlıyorum her zaman. Bekelmedeyim umarım hepimizin gönlündeki olur

Bu 18 temmuzda hepimiz güzel haberler veririz inşallah.Kizlar krem akinti yumurtlamadan 1hafta sonra ne demek anlamadım.

Selamlar bat 18 temmuz. Gecen ay regl biter bitmez ovu testi yaptım her gün ve yumurtlama dönemini yakaladım. Sistemli bi çalışma oldu bakalım ilk ayım. Bata yaklaştıkça ovu testi koyulaşmaya başladı. Kasık ağrım yoğunlukta. Alnımda sivilce çıktı 2 adet. Halsizlik var ama erken kalkmaya bir türlü alışamayan bene bağlıyorum her zaman. Bekelmedeyim umarım hepimizin gönlündeki olur
Benimde 18temmuz canım ya evde test yapsam mı diyorum daha çok erken.sen gecikmeyi bekleyecekmisin?

Back