- 6 Temmuz 2020
- 100
- 91
- 13
- 30
- Konu Sahibi Umutlubekleyis21
-
Beklenen adet tarihiBirkac kez denk geldim hic bilgim yok da bat ne oluyor tam olarak merak ettim?
Beklenen adet tarihi cumlesinin kisaltilmisi cnm :)Birkac kez denk geldim hic bilgim yok da bat ne oluyor tam olarak merak ettim?
Ben bu ay cok umutluyum kizlar gunler gecmek bilmiyo gelin birbirimize destek olalim belirtilerimizi paylasalim benim sol kasik agrim var bide goguslerim agriyo ara sırada belim agriyo okadar ha bide grip oldum onu bile hamilelige yorucam nerdeyse
Tabiki tatlim hosgeldinbat 13 ben de girebilir miyim gruba
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hakkımızda hayırlısıTabiki tatlim hosgeldin
Beklenen adet tarihi cumlesinin kisaltilmisi cnm :)
Aaa tamam hic aklima gelmemisti :)Beklenen adet tarihi
Amin cnm sen kac senelik evlisin cocuk varmiAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah hakkımızda hayırlısı ☺
2 yıl oldu neredeyse. 2 hamilelik geçirdim 8-9.5 haftada kalpleri durduAmin cnm sen kac senelik evlisin cocuk varmi
Hosgeldin cnm bekle tabi sokulmemis adetten umut kesilmezBenim 1 Ağustos. Ama eşimd e yok evde yine de bende beklemek istiyorum
2 yıl oldu neredeyse. 2 hamilelik geçirdim 8-9.5 haftada kalpleri durduhayırlısı bakalım Allah ne zaman nasip edecek
[/QUOTE
Cok gecmis olsun cnm cok uzuldum doktora gitmedinmi neden kalbi duruyomus bebeklerinin
4 gün sonra gelicek inşallah o dönem de doğurgan dönem bakalım her ay böyle umut ediyoruz nasip olur hepimize inşallahHosgeldin cnm bekle tabi sokulmemis adetten umut kesilmez
Insallah cnm sen kac senelik evlisin4 gün sonra gelicek inşallah o dönem de doğurgan dönem bakalım her ay böyle umut ediyoruz nasip olur hepimize inşallah
Peki fshmi sebep oluyomusGittim elbette fsh 9.02 çıktı onun haricinde sorun bulunamadı açıkçası
2 yi geçti cnmInsallah cnm sen kac senelik evlisin
Aslında fsh rezervi ifade eder daha çok. Rezervde sorun yok amh iyi değerlerde. Doktor bey de açıklamayı fsh yükseldikçe kalite sorunu yaşanabilir bu yüzden çocuklar ölmüş olabilir dediPeki fshmi sebep oluyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?