Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm 6 gün sonra testte kesin cikar

Evet 15 ya da 16si benim cunku catlama gununu saymazsam 13 ya da 14 gun sonra oluyor. Ne zaman yapalim test ya
Benim 2 nisan yum. 3 nisan da catlamaydi senindemi öyleydi bilmiyomki yaa bende yoktur kesinde sen 2 gün kalami yapsan acaba ? Yada bi ovulasyonla mi denesenki simdi merakta etttim yani14 gibi kesin cikar varsa oglumda 13.gün ovulasyon testte pik cikmis hamileymisim

3 mayıs benim yeni pik olmuştu sen benden öndesin senin çıkabilir siz yapın ben sizden 2 gün sonra yapıcam

Ovulasyonda nasil cikiyor bende onu anlamiyorum yaw lh ile hcg nin hic alakasi yokki benim 30u ve 1i sabah pik 1 aksam catlama. Senden 2 gun once catlama yani. Ben dun test yaptim normal test erken testlere kiyamadim, sonucu soylememe gerek yok heralde hani anneler gunu fln gibisine ama

14ü diosun bakiyim regl belirtisi olmazsa yapcam 15i olsun bari
Yani canım bende erken gebelik yok zaten mecbur bi gün yada 2 gün kalayı beklicem 3 gün öncesi yapsamda negatif çıkar sende varsa perşembe yap kesin çıkar bence

Geçen yıl bu zamanlar arkadaşlara çok halsiz olduğumu kalkamadığımı yazmışım hep. Eski mesajları okudum da testim de pozitif çıkmış bu saatler sevinememişim bile . O zaman pandemi yeniydi korkuyordum, evliliğim yeniydi vs. Kısacası istemediğim bir gebelikti. Kaygı durumum çok yükselmiş ve hormonların da etkisiyle psikolojim alt üst olmuştu. Belki de bu yüzden düştü ve düşünce de çok üzülmemiştim o ruh halinden çıktım diye rahatlamıştım bile. Şimdi bakıyorum kendime bir yılda ne duruma gelmişim diyorum. İnsan en çok kendine hayret ediyor galiba şu hayatta. O zaman yaptığım nankörlüğün cezasını çektiğimi düşünüyorum bazen böyle. Çok pişmanım kendime o ruh halimden dolayı kızıyorum ama elimden de bir şey gelmiyor. Allah affetsin ve kimseyi evladıyla ya da evlatsızlıkla sınamasın inşaallah
böyle de içimi döktüm buraya öylece.

Yani canım bende erken gebelik yok zaten mecbur bi gün yada 2 gün kalayı beklicem 3 gün öncesi yapsamda negatif çıkar sende varsa perşembe yap kesin çıkar bence
Korkuyorum adetten 3 gun once oluyor pers cuma mi yapsam 2 gun oncesinde.. dusunurken elim ayagim titredi

Sen bizdende önce çatlamışsın ilk sen yap ben te 4 mayısta çatladım,

Hayir cnm ya, hayırlısı değilmiş, vücudun bilgisayar gibi herseyi hesapliyor. En kusursuz yumurtayla en kusursuz spermi buluşturuyor, eger bir hata olursa kabul etmiyor vucudundan atiyor ve daha kusursuzlarini üretiyor. Bunun seninle hicbir ilgisi yok içini rahat tut sen

Kizlar bnde Sabah cok garip ruya gordum kalkar kalkmaz test yaptim kocaman negatif erken gebelik testiydi. Bat 15 mayis sizce erken mi ? Zaten hic umudum yokdu bu ay

Yılmak istemiyorum ama işte psikolojim yılıyor artık bende bu gün gelir diye bekliyordum (ne zaman düzenli olduki zaten) soğan suyu fayda etti sanırım tam 28 gün sürdü bu ay döndüm. Eğer düzenli olursa 5 haziran sanırım bir sonraki bat. Doktora gittim sabah klomen prowomen ve glukofen başlayacam bakalım belki onlar fayda eder

Kizlar bnde Sabah cok garip ruya gordum kalkar kalkmaz test yaptim kocaman negatif erken gebelik testiydi. Bat 15 mayis sizce erken mi ? Zaten hic umudum yokdu bu ay
Erken gebelik testinde kaç gün önce yazıyordu? Onlara pek güven olmuyormuş burda hep öyle diyorlar erken gebelikte negatif kasette pozitif gören çokmuş. Tabi bilemiyorum ben de Bende var erken test ama yapmıyorum diğer aya kalsın ay olmadı büyük ihtimal.

Biliyorum ben de regl olucama emin gibiyim ama olunca bi üzülücem onu da biliyorum. Klomenle hamile kalan çokmuş. hatta geçen biri yazmış iki çocuğu olmuş ikisine de klomen kullandığı ay hamile kalmış. İlaca dua ediyordu sana da şifa olsun haydi bakalım

Merhaba yeni üyeyim bi yardımcı olurmusunuz 2aylık evliyim deli gibi bebek istiyoruz ama denemelerimiz hüsranla sonuçlanıyor artık elimde olmadan üzülüyorum her defasında

Merhaba yeni üyeyim bi yardımcı olurmusunuz 2aylık evliyim deli gibi bebek istiyoruz ama denemelerimiz hüsranla sonuçlanıyor artık elimde olmadan üzülüyorum her defasında
Merhaba canım çooook erken 2 ay nedir ki. Kendini yıpratma boş yere sağlıklı iki insanın evliliğinde kadının ilk aydan hamile kalması %5 -%10 ihtimal zaten. Herkeste evlendikten sonra hemen olur düşüncesi oluyor bende de vardı ama bu gerçek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…