Saglikla kavus insallahhhEşim dışında kimseyle paylaşmadığım için resmen mutluluğumu sizinle paylaşıyorumÇok sağolun kızlar inşallah devamı da güzel olur benim de sizin de
Soyleme söyleme 3 ay gecsin de iyi yapmışsınEşim dışında kimseyle paylaşmadığım için resmen mutluluğumu sizinle paylaşıyorumÇok sağolun kızlar inşallah devamı da güzel olur benim de sizin de
Ay benim pek ümidim yok bu ay yine icime bi huzursuzluk cöktü umutsuzluk sizlerde vardir kesin deSoyleme söyleme 3 ay gecsin de iyi yapmışsınbana da burasi iyi geldi o ilk streslerim yok ve ayni seyleri yasayan kizlarla acik acik konusmak cok cok iyi geldi sende yerlesme kanamasi vs hicbir belirti olmadi di mi? Ne zaman test yapsam acaba 15 ya da 16si bat bugun catlamanin 10. Günü teldeki programa gore bat 14ü. 14ünde mi yapsamki kafamda deli sorulaaaar
Bende hic inanmiyorum ama zaten pozitifi gormeden hep boyle olcak heraldeAy benim pek ümidim yok bu ay yine icime bi huzursuzluk cöktü umutsuzluk sizlerde vardir kesin dekendimden emin degilim yani
Aaaa süper yaa canım allahım hayırlısıyla sağlıkla artışını devam ettirsin degerleririnin ay çok sevindim senin adına
Yaa. Olsun canım önümüzdeki aya inşaallah yılmak yok o bebiş göbüşe gelecekMerhabalar kızlar regl oldum ağrıdan sızıdan giremedim buralara çok sayfa olmuş hepsini okuyamadıms_gofret canım hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına da almayı nasip eder Rabbim
Sen bekle daha canım çarşamba hatta perşembe yapSoyleme söyleme 3 ay gecsin de iyi yapmışsınbana da burasi iyi geldi o ilk streslerim yok ve ayni seyleri yasayan kizlarla acik acik konusmak cok cok iyi geldi sende yerlesme kanamasi vs hicbir belirti olmadi di mi? Ne zaman test yapsam acaba 15 ya da 16si bat bugun catlamanin 10. Günü teldeki programa gore bat 14ü. 14ünde mi yapsamki kafamda deli sorulaaaar
Inanki bend3 ayni böyleyim gecen ay hamileyfim yaa test bile silik cikti erken regl oldum bu ay hic belirti yok yani onca belirtiyle olmadi hic belirtiylemi olcak diyorumBende hic inanmiyorum ama zaten pozitifi gormeden hep boyle olcak heraldeyerlesme kanamasi olsa anliycaz da o da yok
İlk gebeliğimde yerleşme kanaması olmamıştı. Geçen ay geldi az az mesela sonuç buBende hic inanmiyorum ama zaten pozitifi gormeden hep boyle olcak heraldeyerlesme kanamasi olsa anliycaz da o da yok
Biz senlr ayni olcaz galiba regl zamanimiz ayni yani takvim 3 diyo ama bugün yumurtlamanin 8.günü daha 16 da ovulasyona göreSoyleme söyleme 3 ay gecsin de iyi yapmışsınbana da burasi iyi geldi o ilk streslerim yok ve ayni seyleri yasayan kizlarla acik acik konusmak cok cok iyi geldi sende yerlesme kanamasi vs hicbir belirti olmadi di mi? Ne zaman test yapsam acaba 15 ya da 16si bat bugun catlamanin 10. Günü teldeki programa gore bat 14ü. 14ünde mi yapsamki kafamda deli sorulaaaar
Senin daha vardi sanki ya bu kdr erkenmiydi?Yaa. Olsun canım önümüzdeki aya inşaallah yılmak yok o bebiş göbüşe gelecekAllah’ın izniyle. Benim de regl ağrılarım başladı. Akıntım da yoğunlaştı. 3 gün var diyor takvim ama erken olucam gibi. En geç bat günü adetim ben de senin Haziran batın belli mi?
Ya iste olsa 3 gun sonra hcg artarsa artcak onu bilcez diyorum bir umutİlk gebeliğimde yerleşme kanaması olmamıştı. Geçen ay geldi az az mesela sonuç buo zaman bile hamileyim diyemiyoruz ki canım
Sizde adet sancısı varmı yaa bende adet sancısı var daha 7 8 gün var adete anlamadımSenin daha vardi sanki ya bu kdr erkenmiydi?
Yumurtlamaya göre 3 gün kaldı canım ayın 13ü. Takvimde 14 diyordu ama bir ara regl bir hafta gecikmişti ondan dolayı ortalamayı yükseltmiş o yüzden olmuş. Bence ben 13ünde olucamSenin daha vardi sanki ya bu kdr erkenmiydi?
Bana sorma bende hic bisi yokSizde adet sancısı varmı yaa bende adet sancısı var daha 7 8 gün var adete anlamadım
Evet 15 ya da 16si benim cunku catlama gununu saymazsam 13 ya da 14 gun sonra oluyor. Ne zaman yapalim test yaBiz senlr ayni olcaz galiba regl zamanimiz ayni yani takvim 3 diyo ama bugün yumurtlamanin 8.günü daha 16 da ovulasyona göre
Olmazsin insallahYumurtlamaya göre 3 gün kaldı canım ayın 13ü. Takvimde 14 diyordu ama bir ara regl bir hafta gecikmişti ondan dolayı ortalamayı yükseltmiş o yüzden olmuş. Bence ben 13ünde olucam
Benimde sol ucunda var hassasiyet dokununcaBana sorma bende hic bisi yoksol gögsüm hafif hassaslasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?