Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglikla kavus insallahhh insallah canimmmm bi belirtin varmi peki ?Eşim dışında kimseyle paylaşmadığım için resmen mutluluğumu sizinle paylaşıyorum Çok sağolun kızlar inşallah devamı da güzel olur benim de sizin de
Soyleme söyleme 3 ay gecsin de iyi yapmışsın bana da burasi iyi geldi o ilk streslerim yok ve ayni seyleri yasayan kizlarla acik acik konusmak cok cok iyi geldi sende yerlesme kanamasi vs hicbir belirti olmadi di mi? Ne zaman test yapsam acaba 15 ya da 16si bat bugun catlamanin 10. Günü teldeki programa gore bat 14ü. 14ünde mi yapsamki kafamda deli sorulaaaarEşim dışında kimseyle paylaşmadığım için resmen mutluluğumu sizinle paylaşıyorum Çok sağolun kızlar inşallah devamı da güzel olur benim de sizin de
Ay benim pek ümidim yok bu ay yine icime bi huzursuzluk cöktü umutsuzluk sizlerde vardir kesin de kendimden emin degilim yaniSoyleme söyleme 3 ay gecsin de iyi yapmışsın bana da burasi iyi geldi o ilk streslerim yok ve ayni seyleri yasayan kizlarla acik acik konusmak cok cok iyi geldi sende yerlesme kanamasi vs hicbir belirti olmadi di mi? Ne zaman test yapsam acaba 15 ya da 16si bat bugun catlamanin 10. Günü teldeki programa gore bat 14ü. 14ünde mi yapsamki kafamda deli sorulaaaar
Bende hic inanmiyorum ama zaten pozitifi gormeden hep boyle olcak heralde yerlesme kanamasi olsa anliycaz da o da yokAy benim pek ümidim yok bu ay yine icime bi huzursuzluk cöktü umutsuzluk sizlerde vardir kesin de kendimden emin degilim yani
Aaaa süper yaa canım allahım hayırlısıyla sağlıkla artışını devam ettirsin degerleririnin ay çok sevindim senin adına
Yaa. Olsun canım önümüzdeki aya inşaallah yılmak yok o bebiş göbüşe gelecek Allah’ın izniyle. Benim de regl ağrılarım başladı. Akıntım da yoğunlaştı. 3 gün var diyor takvim ama erken olucam gibi. En geç bat günü adetim ben de senin Haziran batın belli mi?Merhabalar kızlar regl oldum ağrıdan sızıdan giremedim buralara çok sayfa olmuş hepsini okuyamadım s_gofret canım hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına da almayı nasip eder Rabbim
Sen bekle daha canım çarşamba hatta perşembe yap siz önden yapın bende pazar dayanamazsam yapicamSoyleme söyleme 3 ay gecsin de iyi yapmışsın bana da burasi iyi geldi o ilk streslerim yok ve ayni seyleri yasayan kizlarla acik acik konusmak cok cok iyi geldi sende yerlesme kanamasi vs hicbir belirti olmadi di mi? Ne zaman test yapsam acaba 15 ya da 16si bat bugun catlamanin 10. Günü teldeki programa gore bat 14ü. 14ünde mi yapsamki kafamda deli sorulaaaar
Inanki bend3 ayni böyleyim gecen ay hamileyfim yaa test bile silik cikti erken regl oldum bu ay hic belirti yok yani onca belirtiyle olmadi hic belirtiylemi olcak diyorum olsa bi kendini belli etmezmi yaniBende hic inanmiyorum ama zaten pozitifi gormeden hep boyle olcak heralde yerlesme kanamasi olsa anliycaz da o da yok
İlk gebeliğimde yerleşme kanaması olmamıştı. Geçen ay geldi az az mesela sonuç bu o zaman bile hamileyim diyemiyoruz ki canımBende hic inanmiyorum ama zaten pozitifi gormeden hep boyle olcak heralde yerlesme kanamasi olsa anliycaz da o da yok
Biz senlr ayni olcaz galiba regl zamanimiz ayni yani takvim 3 diyo ama bugün yumurtlamanin 8.günü daha 16 da ovulasyona göreSoyleme söyleme 3 ay gecsin de iyi yapmışsın bana da burasi iyi geldi o ilk streslerim yok ve ayni seyleri yasayan kizlarla acik acik konusmak cok cok iyi geldi sende yerlesme kanamasi vs hicbir belirti olmadi di mi? Ne zaman test yapsam acaba 15 ya da 16si bat bugun catlamanin 10. Günü teldeki programa gore bat 14ü. 14ünde mi yapsamki kafamda deli sorulaaaar
Senin daha vardi sanki ya bu kdr erkenmiydi?Yaa. Olsun canım önümüzdeki aya inşaallah yılmak yok o bebiş göbüşe gelecek Allah’ın izniyle. Benim de regl ağrılarım başladı. Akıntım da yoğunlaştı. 3 gün var diyor takvim ama erken olucam gibi. En geç bat günü adetim ben de senin Haziran batın belli mi?
Ya iste olsa 3 gun sonra hcg artarsa artcak onu bilcez diyorum bir umut simdi hicbirsey yok..İlk gebeliğimde yerleşme kanaması olmamıştı. Geçen ay geldi az az mesela sonuç bu o zaman bile hamileyim diyemiyoruz ki canım
Sizde adet sancısı varmı yaa bende adet sancısı var daha 7 8 gün var adete anlamadımSenin daha vardi sanki ya bu kdr erkenmiydi?
Yumurtlamaya göre 3 gün kaldı canım ayın 13ü. Takvimde 14 diyordu ama bir ara regl bir hafta gecikmişti ondan dolayı ortalamayı yükseltmiş o yüzden olmuş. Bence ben 13ünde olucamSenin daha vardi sanki ya bu kdr erkenmiydi?
Bana sorma bende hic bisi yok sol gögsüm hafif hassaslastiSizde adet sancısı varmı yaa bende adet sancısı var daha 7 8 gün var adete anlamadım
Evet 15 ya da 16si benim cunku catlama gununu saymazsam 13 ya da 14 gun sonra oluyor. Ne zaman yapalim test yaBiz senlr ayni olcaz galiba regl zamanimiz ayni yani takvim 3 diyo ama bugün yumurtlamanin 8.günü daha 16 da ovulasyona göre
Olmazsin insallahYumurtlamaya göre 3 gün kaldı canım ayın 13ü. Takvimde 14 diyordu ama bir ara regl bir hafta gecikmişti ondan dolayı ortalamayı yükseltmiş o yüzden olmuş. Bence ben 13ünde olucam
Benimde sol ucunda var hassasiyet dokununca taaaa catlamanin 3. Günü basladiBana sorma bende hic bisi yok sol gögsüm hafif hassaslasti