• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi yerde okudum lh pikinden 10 gün sonra beta hcg salgılanmaya başlar diye idrara geçmesi bigünü bulsa 12 13. Gün çıkması lazım gibi 🤣
Iste o 10 dedigin 14te olabiliyor 48 saatte 1, 2 kati arta arta gidiyor. En kötü ihtimal regl gecikmesinden 1 hafta sonrasi da iste cok uzun o sure de🤭

Kızlar bende çatlatma iğnesi oldum bugün 10. Gün 17 Mayıs bat iğne etkisiyle yalancı pozitif çıkıyor hâlâ HCG testi ama yinede insan umutlanıyor. Temmuz 2 yıllık evli olcam bir 11 aydır korunmuyorum 9 ay önce bir dış gebeligim oldu iğne ve kürtajla atlattım

Ohoo daha benim perşembeden önce çıkmaz bişey zaten ben pazarı beklicem kaset test 4 gün öncesinden göstermiyo o kadar akilli değil bat geçince yapın diyolar 😂
Diğer gruplarda kaset testle adetten üç dört gün önce çıkanları cok olmuş diye okuyorum🤣 betası 5 olanı yakalamış kaset test bi keresinde. Bakalım artık perşembe falan kaset denicem bi karar verdim 🤣 1 mayıstı benim pik

Kızlar bende çatlatma iğnesi oldum bugün 10. Gün 17 Mayıs bat iğne etkisiyle yalancı pozitif çıkıyor hâlâ HCG testi ama yinede insan umutlanıyor. Temmuz 2 yıllık evli olcam bir 11 aydır korunmuyorum 9 ay önce bir dış gebeligim oldu iğne ve kürtajla atlattım
Merhabalar iğnenin etkisi 12-14 günü buluyormuş galiba buralardan okuduğum o . Bence acele etme batı bekle derim ben.

Hahahaha, valla negatif gormektense beklemek daha mantikli geliyor da dur bakalim🤭 sen ne zaman yapcan
Kuzum ben pazar yaparım bat günü pazartesi yaparım bide 😂 aslında bat geçince yapıcaktım bu ay ama sizden heveslendim şimdi

Diğer gruplarda kaset testle adetten üç dört gün önce çıkanları cok olmuş diye okuyorum🤣 betası 5 olanı yakalamış kaset test bi keresinde. Bakalım artık perşembe falan kaset denicem bi karar verdim 🤣 1 mayıstı benim pik
Sizin perşembe cuma çıkar ben pazara kaldim😂

İnşallah canım ya. Ya bu gün bir sinir oldum bir sinir oldum anlatacak yer arıyordum size anlatayım. Benim kendi doktorumun bu gün randevuları doluydu bende adetin üçüncü günü gideyim belki test falan ister diye bu gün için başka doktora aldım randevuyu ve o doktorada daha önce gittim ama hiç hoşlanmamıştım. Bu günde fazla kilom var diye bildiğin fırçaladı benim tamam haklı kilo vermem lazım zaten diyetisyen kontrolündeyim ama sağlıklı beslenme diyet ile olmuyor ki sadece hareket etmek lazım benimde hareket alanım çok kısıtlı artık üç öğün leslee ebru karaduman videolarına sarılırım heralde çok moralim bozuldu ya neymiş 10 kilo verdikten sonra kendisinden hamile kalanlar varmış biliyorum ama ben 60 kiloydayken de korunmuyordum o zaman niye gebe kalmadım diyemedim tabi off içimde kaldı kadına bişey diyemedim yaaaa
Dr diye seni azarlamaya hakki asla yok duzgun bir uslupla anlatmak zorunda sen de cevap verseydin keske😤 kilo unsurlardan biri yani direk kiloya baglamak nedir o da ayri sacma birsey. Puan ver drlar sitesinden 🤣

Regl sizisi mi? Aman o da benziyormus birbirine
Ya aslında regli öncesi kramp girer çıkar ve alt karnımda olur sadece. Şuan daimi bi sızı var gibi ve sağ kasığımdan bacağıma doğru yayılıyor. Acaba diyorum enfeksiyon mu kaptım üst üste ilişkide çok sürtündük falan 🤣

Ya aslında regli öncesi kramp girer çıkar ve alt karnımda olur sadece. Şuan daimi bi sızı var gibi ve sağ kasığımdan bacağıma doğru yayılıyor. Acaba diyorum enfeksiyon mu kaptım üst üste ilişkide çok sürtündük falan 🤣
Valla ihtimaller çok beklemeden bilemeyecegiz galiba🤪

Back