Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
First response markasi Ama 6 gun oncesi diyor . Bilmiyorum bnde olmadi diye hissediyorum.

Hiç öyle düşünme ya sen bile isteye birşey yapmamışsın ki sende diyorsun bak o hormonların etkisiyle oldu herşey yani rabbim öyle istedi. Sende bu sayede evladın ne kadar kıymetli bir emanet olduğunu anlamışsın bak Rabbim bizi anneliği adım adım hazırlıyor kuzum sen içini ferah tut. Rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin. Vermek istemeyen rabbim istemeyi vermezdi. İstiyoruz Rabbim en güzelini hayırlısını en hayırlı zamanda versin kuzum sana ❤

First response markasi Ama 6 gun oncesi diyor . Bilmiyorum bnde olmadi diye hissediyorum.
Erken testlere güvenmiyor bir çok kişi bence bat gününü beklemek en iyisi. Çok da ümitlenip yıkıma uğramadan. Geçen ay yaşadığım için söylüyorum.
Olmazsa da diğer ay devam ederiz canım. Olana kadar denicez başka yolu yok

2aydır tehlikeli olduğuma üzülür oldum o kadar uğraş boşa gidiyor diye düşünür oldum resmen

Haklisin canim ya . Beklemekden baska care Yok . Bugun esime dedim bu ayda bebis Yok . Kaldi hazirana galiba

Doğru diyorsun canım benim Ama biraz suçluluk da hissediyorum ne yalan söyleyim. Allah en güzelini biliyor. Hepimize en kısa zamanda en sağlıksını en güzelini nasip etsin İstemeyi bırakmayacağız verene kadar talip olacağız

Haklisin canim ya . Beklemekden baska care Yok . Bugun esime dedim bu ayda bebis Yok . Kaldi hazirana galiba
Mayıs olmaz da haziran olur müjdeli haberi verirsin eşine
Ben randevu bile aldım hormon testi yaptıracağım nasipse. sen yaptırmış mıydın daha önce?

İnşallah canım ya. Ya bu gün bir sinir oldum bir sinir oldum anlatacak yer arıyordum size anlatayım. Benim kendi doktorumun bu gün randevuları doluydu bende adetin üçüncü günü gideyim belki test falan ister diye bu gün için başka doktora aldım randevuyu ve o doktorada daha önce gittim ama hiç hoşlanmamıştım. Bu günde fazla kilom var diye bildiğin fırçaladı benim tamam haklı kilo vermem lazım zaten diyetisyen kontrolündeyim ama sağlıklı beslenme diyet ile olmuyor ki sadece hareket etmek lazım benimde hareket alanım çok kısıtlı artık üç öğün leslee ebru karaduman videolarına sarılırım heralde çok moralim bozuldu ya neymiş 10 kilo verdikten sonra kendisinden hamile kalanlar varmış biliyorum ama ben 60 kiloydayken de korunmuyordum o zaman niye gebe kalmadım diyemedim tabi off içimde kaldı kadına bişey diyemedim yaaaa

Mayıs olmaz da haziran olur müjdeli haberi verirsin eşine
Ben randevu bile aldım hormon testi yaptıracağım nasipse. sen yaptırmış mıydın daha önce?
Yok benim bu ucuncu denemem. Esim doktora gidip bizi daha da stress icine sokma biraz deneyelim demisdi. Bnde hak vermisdim. Ama eger olmazsa bnde istiyorum. Hormon testi nasil Oluyor bilgi verir misin ?

Kilo hormonları direkt etkiliyor bu doğru da 10 kg hamile kalmaya engel diyemez kimse ya doktor bi de Annemin komşusu var hem yaşı büyük hem aşırı kilolu kadın istediği dk hamile kalıyor ama Doktor seni teşvik etmek için abartmış olabilir bence. Takma kafana ben geçen hafta taktım kiloyu bir haftada 100 gr vermişim. Kiloyu bile kafana takınca gitmiyor cidden. Rahat bırak kendini hormonlara baktır bir sorun yoktur inşaallah. Yola devam

Yok benim bu ucuncu denemem. Esim doktora gidip bizi daha da stress icine sokma biraz deneyelim demisdi. Bnde hak vermisdim. Ama eger olmazsa bnde istiyorum. Hormon testi nasil Oluyor bilgi verir misin ?
Ben de yaptırmadım ama baktım netten adetin 2-5 günleri arası kan veriyormuşsun ve hormon seviyelerine bakıyorlarmış. Mesela prolaktin yüksekse gebeliğe engelmiş fsh lh den düşükse pkoymuş hatırladığım kadarıyla. Pazartesi gidicem o zaman daha detaylo yazarım inşaallah

Tesekkur ederim. Bende senden detaylari alayim . Artik olmazsa bnde giderim napayim. Esimede sperm kalite testi yaptiririm.

3 mayıs benim yeni pik olmuştu sen benden öndesin senin çıkabilir siz yapın ben sizden 2 gün sonra yapıcam
Bi yerde okudum lh pikinden 10 gün sonra beta hcg salgılanmaya başlar diye idrara geçmesi bigünü bulsa 12 13. Gün çıkması lazım gibi

Catladik patladik valla cuma yapim bari catlamanin 13 14. Günü fln.. normalde gecikmeden 1 hafta sonrasi diyorlar da kim bekliycek acaba
Cumaya dayanabilirsen seni tebrik edicem
Merhaba yeni üyeyim bi yardımcı olurmusunuz 2aylık evliyim deli gibi bebek istiyoruz ama denemelerimiz hüsranla sonuçlanıyor artık elimde olmadan üzülüyorum her defasında
Canım üzülme bende 8 aylık evliyim 2 aydır bizde deniyoruz olmadı 2 ay çok bi zaman değil bende hemen olucak sandım o yüzden korundum 5 ay falan ama olana kadar zaman geçiyor hiç sorun olmasa bile olmayabiliyor ki sen daha 2 aylık evlisin bu kadar takma canım ben daha ikinci ayımda anca ilişkiye rahat girmeye alışmıştım bence tadını çıkar

Bi yerde okudum lh pikinden 10 gün sonra beta hcg salgılanmaya başlar diye idrara geçmesi bigünü bulsa 12 13. Gün çıkması lazım gibi
Ohoo daha benim perşembeden önce çıkmaz bişey zaten ben pazarı beklicem kaset test 4 gün öncesinden göstermiyo o kadar akilli değil bat geçince yapın diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…