First response markasi Ama 6 gun oncesi diyor . Bilmiyorum bnde olmadi diye hissediyorum.Erken gebelik testinde kaç gün önce yazıyordu? Onlara pek güven olmuyormuş burda hep öyle diyorlar erken gebelikte negatif kasette pozitif gören çokmuş. Tabi bilemiyorum ben deBende var erken test ama yapmıyorum diğer aya kalsın ay olmadı büyük ihtimal.
Hiç öyle düşünme ya sen bile isteye birşey yapmamışsın ki sende diyorsun bak o hormonların etkisiyle oldu herşey yani rabbim öyle istedi. Sende bu sayede evladın ne kadar kıymetli bir emanet olduğunu anlamışsın bak Rabbim bizi anneliği adım adım hazırlıyor kuzum sen içini ferah tut. Rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin. Vermek istemeyen rabbim istemeyi vermezdi. İstiyoruz Rabbim en güzelini hayırlısını en hayırlı zamanda versin kuzum sana ❤Geçen yıl bu zamanlar arkadaşlara çok halsiz olduğumu kalkamadığımı yazmışım hep. Eski mesajları okudum da testim de pozitif çıkmış bu saatler sevinememişim bile . O zaman pandemi yeniydi korkuyordum, evliliğim yeniydi vs. Kısacası istemediğim bir gebelikti. Kaygı durumum çok yükselmiş ve hormonların da etkisiyle psikolojim alt üst olmuştu. Belki de bu yüzden düştü ve düşünce de çok üzülmemiştim o ruh halinden çıktım diye rahatlamıştım bile. Şimdi bakıyorum kendime bir yılda ne duruma gelmişim diyorum. İnsan en çok kendine hayret ediyor galiba şu hayatta. O zaman yaptığım nankörlüğün cezasını çektiğimi düşünüyorum bazen böyle. Çok pişmanım kendime o ruh halimden dolayı kızıyorum ama elimden de bir şey gelmiyor. Allah affetsin ve kimseyi evladıyla ya da evlatsızlıkla sınamasın inşaallah
böyle de içimi döktüm buraya öylece.
Merhaba canım çooook erken 2 ay nedir ki. Kendini yıpratma boş yere sağlıklı iki insanın evliliğinde kadının ilk aydan hamile kalması %5 -%10 ihtimal zaten. Herkeste evlendikten sonra hemen olur düşüncesi oluyor bende de vardı ama bu gerçek değil.
Erken testlere güvenmiyor bir çok kişi bence bat gününü beklemek en iyisi. Çok da ümitlenip yıkıma uğramadan. Geçen ay yaşadığım için söylüyorum.First response markasi Ama 6 gun oncesi diyor . Bilmiyorum bnde olmadi diye hissediyorum.
2aydır tehlikeli olduğuma üzülür oldum o kadar uğraş boşa gidiyor diye düşünür oldum resmenMerhaba canım çooook erken 2 ay nedir ki. Kendini yıpratma boş yere sağlıklı iki insanın evliliğinde kadının ilk aydan hamile kalması %5 -%10 ihtimal zaten. Herkeste evlendikten sonra hemen olur düşüncesi oluyor bende de vardı ama bu gerçek değil.
Haklisin canim ya . Beklemekden baska care Yok . Bugun esime dedim bu ayda bebis Yok .Erken testlere güvenmiyor bir çok kişi bence bat gününü beklemek en iyisi. Çok da ümitlenip yıkıma uğramadan. Geçen ay yaşadığım için söylüyorum.
Olmazsa da diğer ay devam ederiz canım. Olana kadar denicez başka yolu yok
Merhaba canım çooook erken 2 ay nedir ki. Kendini yıpratma boş yere sağlıklı iki insanın evliliğinde kadının ilk aydan hamile kalması %5 -%10 ihtimal zaten. Herkeste evlendikten sonra hemen olur düşüncesi oluyor bende de vardı ama bu gerçek değil.
Doğru diyorsun canım benimHiç öyle düşünme ya sen bile isteye birşey yapmamışsın ki sende diyorsun bak o hormonların etkisiyle oldu herşey yani rabbim öyle istedi. Sende bu sayede evladın ne kadar kıymetli bir emanet olduğunu anlamışsın bak Rabbim bizi anneliği adım adım hazırlıyor kuzum sen içini ferah tut. Rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin. Vermek istemeyen rabbim istemeyi vermezdi. İstiyoruz Rabbim en güzelini hayırlısını en hayırlı zamanda versin kuzum sana ❤
Tehlikeli değil regl2aydır tehlikeli olduğuma üzülür oldum o kadar uğraş boşa gidiyor diye düşünür oldum resmen
Mayıs olmaz da haziran olur müjdeli haberi verirsin eşineHaklisin canim ya . Beklemekden baska care Yok . Bugun esime dedim bu ayda bebis Yok .Kaldi hazirana galiba
İnşallah canım ya. Ya bu gün bir sinir oldum bir sinir oldum anlatacak yer arıyordum size anlatayım. Benim kendi doktorumun bu gün randevuları doluydu bende adetin üçüncü günü gideyim belki test falan ister diye bu gün için başka doktora aldım randevuyu ve o doktorada daha önce gittim ama hiç hoşlanmamıştım. Bu günde fazla kilom var diye bildiğin fırçaladı benim tamam haklı kilo vermem lazım zaten diyetisyen kontrolündeyim ama sağlıklı beslenme diyet ile olmuyor ki sadece hareket etmek lazım benimde hareket alanım çok kısıtlı artık üç öğün leslee ebru karaduman videolarına sarılırım heralde çok moralim bozuldu ya neymiş 10 kilo verdikten sonra kendisinden hamile kalanlar varmış biliyorum ama ben 60 kiloydayken de korunmuyordum o zaman niye gebe kalmadım diyemedim tabi off içimde kaldı kadına bişey diyemedim yaaaaBiliyorum ben de regl olucama emin gibiyim ama olunca bi üzülücem onu da biliyorum. Klomenle hamile kalan çokmuş. hatta geçen biri yazmış iki çocuğu olmuş ikisine de klomen kullandığı ay hamile kalmış. İlaca dua ediyordusana da şifa olsun haydi bakalım
Yok benim bu ucuncu denemem. Esim doktora gidip bizi daha da stress icine sokma biraz deneyelim demisdi. Bnde hak vermisdim. Ama eger olmazsa bnde istiyorum. Hormon testi nasil Oluyor bilgi verir misin ?Mayıs olmaz da haziran olur müjdeli haberi verirsin eşine
Ben randevu bile aldım hormon testi yaptıracağım nasipse. sen yaptırmış mıydın daha önce?
Kilo hormonları direkt etkiliyor bu doğru da 10 kg hamile kalmaya engel diyemez kimse ya doktor bi deİnşallah canım ya. Ya bu gün bir sinir oldum bir sinir oldum anlatacak yer arıyordum size anlatayım. Benim kendi doktorumun bu gün randevuları doluydu bende adetin üçüncü günü gideyim belki test falan ister diye bu gün için başka doktora aldım randevuyu ve o doktorada daha önce gittim ama hiç hoşlanmamıştım. Bu günde fazla kilom var diye bildiğin fırçaladı benim tamam haklı kilo vermem lazım zaten diyetisyen kontrolündeyim ama sağlıklı beslenme diyet ile olmuyor ki sadece hareket etmek lazım benimde hareket alanım çok kısıtlı artık üç öğün leslee ebru karaduman videolarına sarılırım heralde çok moralim bozuldu ya neymiş 10 kilo verdikten sonra kendisinden hamile kalanlar varmış biliyorum ama ben 60 kiloydayken de korunmuyordum o zaman niye gebe kalmadım diyemedim tabi off içimde kaldı kadına bişey diyemedim yaaaa
Ben de yaptırmadım ama baktım netten adetin 2-5 günleri arası kan veriyormuşsun ve hormon seviyelerine bakıyorlarmış. Mesela prolaktin yüksekse gebeliğe engelmiş fsh lh den düşükse pkoymuş hatırladığım kadarıyla. Pazartesi gidicem o zaman daha detaylo yazarım inşaallahYok benim bu ucuncu denemem. Esim doktora gidip bizi daha da stress icine sokma biraz deneyelim demisdi. Bnde hak vermisdim. Ama eger olmazsa bnde istiyorum. Hormon testi nasil Oluyor bilgi verir misin ?
Tesekkur ederim. Bende senden detaylari alayim . Artik olmazsa bnde giderim napayim. Esimede sperm kalite testi yaptiririm.Ben de yaptırmadım ama baktım netten adetin 2-5 günleri arası kan veriyormuşsun ve hormon seviyelerine bakıyorlarmış. Mesela prolaktin yüksekse gebeliğe engelmiş fsh lh den düşükse pkoymuş hatırladığım kadarıyla. Pazartesi gidicem o zaman daha detaylo yazarım inşaallah
Çok yenisin böyle düşünme.Tehlikeli değil regl
Bi yerde okudum lh pikinden 10 gün sonra beta hcg salgılanmaya başlar diye idrara geçmesi bigünü bulsa 12 13. Gün çıkması lazım gibi3 mayıs benim yeni pik olmuştu sen benden öndesin senin çıkabilirsiz yapın ben sizden 2 gün sonra yapıcam
Cumaya dayanabilirsen seni tebrik edicemCatladik patladik vallacuma yapim bari catlamanin 13 14. Günü fln.. normalde gecikmeden 1 hafta sonrasi diyorlar da kim bekliycek acaba
Canım üzülme bende 8 aylık evliyim 2 aydır bizde deniyoruz olmadı 2 ay çok bi zaman değil bende hemen olucak sandım o yüzden korundum 5 ay falan ama olana kadar zaman geçiyor hiç sorun olmasa bile olmayabiliyor ki sen daha 2 aylık evlisin bu kadar takma canım ben daha ikinci ayımda anca ilişkiye rahat girmeye alışmıştım bence tadını çıkarMerhaba yeni üyeyim bi yardımcı olurmusunuz 2aylık evliyim deli gibi bebek istiyoruz ama denemelerimiz hüsranla sonuçlanıyorartık elimde olmadan üzülüyorum her defasında
Ohoo daha benim perşembeden önce çıkmaz bişey zaten ben pazarı beklicem kaset test 4 gün öncesinden göstermiyo o kadar akilli değil bat geçince yapın diyolarBi yerde okudum lh pikinden 10 gün sonra beta hcg salgılanmaya başlar diye idrara geçmesi bigünü bulsa 12 13. Gün çıkması lazım gibi
Hahahaha, valla negatif gormektense beklemek daha mantikli geliyor da dur bakalimCumaya dayanabilirsen seni tebrik edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?