• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simdi gördüm kullanici adi değiştirdiğini yeni tanidim seni🤩 bugun kan testi verdim hcg 168 daha çok yeni yani bakalim artarak gidicek mi kimyasal mi birsey söylemek için çok erken bakalim🥲
Ay canım çok sevindim yaa Rabbim kat kat arttığını göstersin değerinin kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲🥰🥰

• Beğen
Reactions: Mof
Simdi gördüm kullanici adi değiştirdiğini yeni tanidim seni🤩 bugun kan testi verdim hcg 168 daha çok yeni yani bakalim artarak gidicek mi kimyasal mi birsey söylemek için çok erken bakalim🥲
Erken belirtin var mı kuzum değişik bişey yaptın mı

Erken belirtin var mı kuzum değişik bişey yaptın mı
Valla bu ay hiç planlamadim zaten bir suredir bırakmışım. Bıktım çünkü testler gün saymalar hayal kırıklıkları fln. Regl ağrıları başladı regl olcam diye bekledim hatta 3 gün ustuste pembe kahverengi leke oldu ama çok hafif. Bu reglden once de oluyor gun geçince test yaptım şok tabi🥲 inşallah hcg artar da çünkü hala ağrılar oluyor korkuyorum.

Valla bu ay hiç planlamadim zaten bir suredir bırakmışım. Bıktım çünkü testler gün saymalar hayal kırıklıkları fln. Regl ağrıları başladı regl olcam diye bekledim hatta 3 gün ustuste pembe kahverengi leke oldu ama çok hafif. Bu reglden once de oluyor gun geçince test yaptım şok tabi🥲 inşallah hcg artar da çünkü hala ağrılar oluyor korkuyorum.
Kötüyü hiç düşünme canım inşallahha sağlıkla ilerler gebeliğin tekrardan gözün aydın Rabbim kucağına almayı da nasip etsin 🥰 Bir Hamile duanı alırım 🥰🥰

Aminn 🥰 ama bu ay olmadı gibi regl öncesi kuruluk başladı Nasip bakalım hayırlısı olsun😇
Hiç belirti aramamak lazım, düşünmemek ve kafaya takmamak lazım ben onu anladım. Ne zaman düşünmüyorsun oluyor. Biliyorum kolay değil ama gerçekten böyle oluyor🤷🏼‍♀️

Hiç belirti aramamak lazım, düşünmemek ve kafaya takmamak lazım ben onu anladım. Ne zaman düşünmüyorsun oluyor. Biliyorum kolay değil ama gerçekten böyle oluyor🤷🏼‍♀️
İnan ki takmıyorum 🤣 Yemin edebilirim ama ispatlayamam 🤣🤣 Nasip ya olursa olur olmazsa rabbimin bir bildiği vardır inşallah. 🙏

Back