• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesi 27 siydi yani o günü saymazsam 2 gün var adetime. Ya inşallah o zaman yakınmış iğne etkisi değildir inşallah artık🙏🏼🙏🏼🥰🥰
Bugün yine ovulasyon testim pozitif çıktı. Gebelikte pozitif oluyor diyorlarya doğru mu acaba tesadüf mü bilmiyorum 🥰
Achh canimm.benimmmm Saglikla kavus inan cok sevindimmm dualarin icinn de cooik tesekkür ediyorumm ismimdr Aysun🤗💙 kuzummm ben oglumu Ovulasyon testiyle ögrendimm tam böyle adete 2 gün kala pozitif vermisti adete 1 gün kala da erken gebelikle ögrendim sonra normal testle🤗 ovu.test gösteriyo hamileligii dogru yani 😍🤲 hatta buraya yazmistim pazartesi adet olicam bu test pozitif diye herkes hamilelk diyince ertesi aksam tesz yapmistim degerimiz nerdeyse ayno cikmis ayni günlerde hemde 🤗

Ayyy cok sevindimmm🥳🥳🥳 yok cnm ya o kdr etkilemez bence artik hayirli olsun saglikla kucağına al insallaaaahh😍💕🙏 ben de istioruuuum ben deeee
Canımya Allah razı olsun🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Çoook teşekkür ederim 🥰🥰🥰 İnnşallah en az kendim kadar sevinirim 🙏🏼 🙏🏼

• Muhteşem
Reactions: Mof
Achh canimm.benimmmm Saglikla kavus inan cok sevindimmm dualarin icinn de cooik tesekkür ediyorumm ismimdr Aysun🤗💙 kuzummm ben oglumu Ovulasyon testiyle ögrendimm tam böyle adete 2 gün kala pozitif vermisti adete 1 gün kala da erken gebelikle ögrendim sonra normal testle🤗 ovu.test gösteriyo hamileligii dogru yani 😍🤲 hatta buraya yazmistim pazartesi adet olicam bu test pozitif diye herkes hamilelk diyince ertesi aksam tesz yapmistim degerimiz nerdeyse ayno cikmis ayni günlerde hemde 🤗
Yaaa evet ne güzel denk gelmiiş🥰🥰 İçten içe çok korkuyorum tekrar kayıp yaşamaktan ama inşallah senin gibi sağlıkla kucağıma almak nasip olsun 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

• Beğen
Yaaa evet ne güzel denk gelmiiş🥰🥰 İçten içe çok korkuyorum tekrar kayıp yaşamaktan ama inşallah senin gibi sağlıkla kucağıma almak nasip olsun 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Artik hep kendini ve bebegi düşün stresten can sıkıcı seylerden uzak duuuur isine gelmeyeni yapmaa azcik keyif yap. Kucagina al da gerisi ivir zıvır seyler😍💕💕💕 Bizi de unutma tmm mi🥲

M Mof Aysunnn28 Aysunnn28
Sonucum çıktıııı 🥰🥰 149 çıktı🥰 İğne etkisi değildir artık değil mi?
Canım tebrik ederiim, sağlıkla gelsin bebiş <3

Benim de size bir sorum var kızlar , hep aynı saatte yapıyorum testi biliyosunuz, 25 yazılı olanda çatlama oldu diye bıraktım test yapmayı 2 gün, sonra meraktan devam ettim ama yine koyulaştı pik gibi bugün, kasıklarımda da ara ara ağrı var, ben çatlamayı yanlış mı düşündüm acaba, 19-21 ve 23 yazılı günlerin akşamı değerlendirdik tekrar koyulaşmasını anlamadım, kaset test de elimde 1 tane kaldı onda da çıkmaz herhalde gebelik varsa bile. Kafam karıştı sizce adetime kaç gün var bu tabloya göre, ne zaman çatlama olmuş sizce? İşin içinden çıkamadım.

Eklentiler

• IMG_9278.PNG
    IMG_9278.PNG
    509,9 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_9282.jpg
    IMG_9282.jpg
    381,5 KB · Görüntüleme: 22

Benim de size bir sorum var kızlar , hep aynı saatte yapıyorum testi biliyosunuz, 25 yazılı olanda çatlama oldu diye bıraktım test yapmayı 2 gün, sonra meraktan devam ettim ama yine koyulaştı pik gibi bugün, kasıklarımda da ara ara ağrı var, ben çatlamayı yanlış mı düşündüm acaba, 19-21 ve 23 yazılı günlerin akşamı değerlendirdik tekrar koyulaşmasını anlamadım, kaset test de elimde 1 tane kaldı onda da çıkmaz herhalde gebelik varsa bile. Kafam karıştı sizce adetime kaç gün var bu tabloya göre, ne zaman çatlama olmuş sizce? İşin içinden çıkamadım.
Adetine kaç gün var canım? Senin hesaba göre. Gebelikten kaynaklı da olabiliyor ikinci yumurtlama da muhtemel. Kasette çıkmaz bence de.

Artik hep kendini ve bebegi düşün stresten can sıkıcı seylerden uzak duuuur isine gelmeyeni yapmaa azcik keyif yap. Kucagina al da gerisi ivir zıvır seyler😍💕💕💕 Bizi de unutma tmm mi🥲
İnşallah canım inşallah🙏🏼🙏🏼🥰🥰 Unutur muyum bol bol dua edeceğim🥰
Beraber gebelik forumlarına geçelim🥰🥰

• Beğen

çok teşekkürler🥰🥰 Amin inşallah hepimiz 🙏🏼🙏🏼

ben de ikinci yumurtlama sandım kendimin ama gebelikten oldu sanırım. Ama senin tarihler çok yakın sanki bilemedim. Acaba ikinci yumurtlama mı

Siimdi sans ya bu sayfadakiler hep hamile cikiyomuss😍😍😍😍🤲🤲🤲 Allaaahiiim nooolurrrr😍😍😍🤲

Allah razı olsun. Sağlıkla kucağına al inşaallah çook rahat bir hamilelik geçirmen dileğiyle canım. Topiğin ilk bebişi senin oldu 🥰

Ins cnm ins bakalim 😘💕
Eşim dışında kimseyle paylaşmadığım için resmen mutluluğumu sizinle paylaşıyorum 🥰🥰😍 Çok sağolun kızlar inşallah devamı da güzel olur benim de sizin de🙏🏼🙏🏼❣️❣️

Back