başlık yok.

erkek evlatları çok kıymetlidir.
kızkardeşim de kocasını herkesten önde tutar. kocası için annemi çok kırmıştır.

maddi olarak aynı seviyelerdeyiz.

ben ne yapsam asla memnun olmadı.
kız kardeşinizin neden sizi kıskandığını düşünüyorsunuz?

bilmem.
bence kıskanılacak bir şey yok ortada.
o zaman kıskanmıyordur bence, belki annenizle konuşmadığınız için öfkeli olabilir. neden kardeşlerinizi aramıyorsunuz kırılmışsınız onlara ama siz arayıp görüşmek isteyin içinizdekileri boşaltın belki aranız iyi olur. insanın kardeşinin olması çok güzel gerçekten sizin de varken kaybetmeyin. en azından annenizde olduğu gibi içim rahat, diyebilin.

çünkü annemle aramda geçen her şeyde beni suçluyorlar.
kendilerince beni cezalandırıyorlar.

bir kez aradım. bizi bir daha arayıp rahatsız etme dediler.
bir daha da aramadım.

belki şu konum biraz fikir verebilir;

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kizkardesim-ve-kizi-ile-kizlarim.793618/

çünkü annemle aramda geçen her şeyde beni suçluyorlar.
kendilerince beni cezalandırıyorlar.bir kez aradım. bizi bir daha arayıp rahatsız etme dediler.bir daha da aramadım.
bir olaya tek taraflı bakılamaz kardeşlerinin işine öyle geliyordur.ondan öyle yapıyorlardır.

bir olaya tek taraflı bakılamaz kardeşlerinin işine öyle geliyordur.ondan öyle yapıyorlardır.
davranışları resmen el gibi.
hani annem haklı olsa neyse.

kendileri bilir.

aslında düşününce her ailede yaşanan şeyler bence ama annemin tepkileri çok büyük.
ve inkar etse de evlat ayırır.

Ayni benim annem ya o da evlat ayirir. Cok sevgili diger evladiyla istemeyerek ayni doneme denk geldi annemi ziyaretimiz, sagolsun pek sevgili evladi yine annemi bana ve esime karsi doldurmaya kalkti verdim agzinin payini artik susamadim. Sonuc: nefretini oyle bi islemiski cocuklarina onlar bile benim oldugum odada oturmuyor yuzume bakmiyor, cok da tin diyip geciyorum. Cok sukur yarin aksam gidiyorum evime.
Buyudugum eve son kez veda edicem ama esimle ve cocugumla olan huzurumu; iyi evlat gibi gorunmeye calisirken beni kotuleyen bir abla ve ne olursa olsun her konuda diger cocuklarini hakli gorup beni ezen bir anne icin bozamam.
Takma canim kafana nasil huzurluysan oyle yasa, inan anne hakki bilmem ne diyorlar ya cocugum olunca anladim ki bazi anneler gercekten o kadar da hakli degiller..

kızkardeşim annemle çatır çatır kavga eder. annem sürekli onlara gider kalır.

ben haklı olsam bile kırmamak için azami dikkat ederim.
en kötü benim yine de

kızkardeşim annemle çatır çatır kavga eder. annem sürekli onlara gider kalır.

ben haklı olsam bile kırmamak için azami dikkat ederim.
en kötü benim yine de
Aynen ben de bu durumdayım.

üzülme.
boşver.
Keske ailemizi secebilseydik ama malesef. Payimiza dusen ayrim yapmadan cocuklarina duskun olan anneleri uzaktan izlemek oluyor.
Sen de uzulme, kurdugun yuvada mutlu olmaya bak inan gerisi boss

üzülme.
boşver.

Öyle haklisiniz.
Önceki gün eşimle de konuştuk bu konuyu ben de artık takmayacağım. Sen duruşunu bozma gerisi ne düşünüyor önemli değil dedi. Ki haklı bunu ben de biliyorum. Ama birikmişler, yaşanmışlıklar üzüyor tabiki. Artik yoluma bakacağım. Üzülünce sıkıntıyı yine ben çekiyorum kimin umrunda. Rabbim yuvalarımıza huzur versin.

davranışları resmen el gibi.
hani annem haklı olsa neyse.kendileri bilir.
bende dedemin çabası olmasada teyze ve dayılarımın muamelelerine şahit oldum.annem ve büyük dayım ailede okumayan bireylerdi.diğerleri dışarda okudukları için sürekli hava ve trip içindelerdi hep onlara hizmet edilecek el üstünde tutulacak. dayım ve annem ezilip aşağılanacak.neyse herkes evlendi dağıldı türkiye ye.kardeşimle ben, özel ders almadan dersane ile üniversite kazandık.kuzenlerimin almadığı ders kalmadı dersanenin üsütne.büyük kuzen gıda mühendisliği kazandı. teyzem onu tıpa göndermek istiyordu.ortanca dayımın çocukalrının ne kadar başarılı olduğu kayıp.benim ve büyük dayımın oğlu büyük yeğenin başarısızlıkları yada nasipsizlikleri ile mutlu oluyorlardı resmen. benim annem ve büyük dayım hizmetçi gözü ile bakıldığı için hep akıl verilip aşağılanmalı. büyüklük taslanmalı başarıları görmezden gelinmeliydi onların gözünde.zaten en son ortanca dayımın kpssden 90 al yardımcı oluruz demesi ile doruk noktasına ulaştı biliyorlardı 90 alamayacağımı. yani her türlü bana yardımları sonsuz bir zamana atıyorlardı.

Keske ailemizi secebilseydik ama malesef. Payimiza dusen ayrim yapmadan cocuklarina duskun olan anneleri uzaktan izlemek oluyor.
Sen de uzulme, kurdugun yuvada mutlu olmaya bak inan gerisi boss
sağol canım

amin.
çünkü zamanla ruh ve beden sağlığımız bozuluyor.

Amin canım cumlemizinkini bagislasin. Biz de evlenmeden önce zıt düşüyorduk. Hayata bakışımız,değer verdiğimiz şeyler çok farklı... Onun yaşadığı gibi yaşamadığım için oluyo aslında bunlar. Bugün duzelse yarın tekrar edecek onu da biliyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için.

aynen ya.
kızkardeşim de öyle.
benim için ünv kazanmak çantada keklik.
kardeşim zar zor kıytırık bir önlisans okudu.

ama ailenin işe yaramazı benim. yaptığım yemeklere bile kırk kusur bulup dibini sıyırırlardı.

valla enteresanlar ya.

inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…