- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Allah yardımcın olsun Kardesyok. öz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun Kardesyok. öz :)
kardeşlerin arabulucu olması gerekirken, neden küstüklerini ben de anlamıyorum.Kardeşlerinizin küsmesi neden annenize bağlı?
Bazen olmayınca olmuyor, insan bir şeyleri iyileştireceğim diye tükeniyor bir yerden sonra. Allah yardımcınız olsun ama kardeşlerinizin anneniz size küs diye sizinle konuşmamaları olmamış gerçekten. Üzmeyin tatlı canınızı.
amin. sağol.Allah yardımcın olsun Kardes
o 5 parmak örneği, annelerin klasiği galiba.Ahhh grillcim, evlat ayrımı yapmıyorum desede bazı anne yada babalar yapabiliyor maalesef bu bir gerçek;(
Bizim ailede çok bariz birşey yok ama ablam biraz tembeldir, elinde telefonla takılmayı sever ve hiç bir işe karışmaz. Bense anneme kıyamam, yardım ederim ama bir noktadan sonra isyan ederim neden hep biz yapıyoruz biraz da ablam yapsın vs diye. Annem 1 söyler ablam umursamaz. Yine annem ve ben işlerle meşgul oluruz. Üstüste olunca sen onu daha çok seviyorsun ona kıyamıyorsun diye sitem ederim. Annemin cevabı bellidir; "5 parmağın hangisini kessen acımaz kızım?" der. Ben de 5 parmağın 5i bir değil ama bazısı daha önemli derim. (ki gerçekten baş parmağımızı kaybedince el fonksiyonlarının %60ını kaybederiz)
Sen elinden geleni yapmışsın, kardeşlerinin annenin dolduruşuna gelip sana sırt çevirmesi onların ayıbı.
Çok şükür ki pırıl pırıl, birbirinden değerli 3 evladın var. Eşin yanında, sana destek. Güzel bir yuvan var, maşallah, Rabbim daim etsin. Kurduğun ailene odaklan, kıymetini bil onların.
İnşallah geç olmadan kardeşlerinde yaptıkları hatanın farkına varırlar.
selam hanımlar
bir nevi iç dökme olacak yazdıklarım.
çare aramıyorum ya da beklenti içinde değilim.
sadece geçmişten bu yana anne kız olamadığımız için üzülüyorum.
geçmiş konularımı az çok bilenler vardır.
doğumlarımda yardımcı olmaktan kaçındı, yardım etse de hep trip attı.
maddi sıkıntıların sebebi kendisi olduğu halde bizi suçladı, eşimle aramı açmak için çabaladı.
evinde tüm aile üyelerinin fotoğrafı varken benim ve kızlarımın fotoğrafı yok ne buzdolabında, ne telefonunda. sorsan çok seviyor.
kızlarım için taşındık, şehir değiştirdik diye aylarca konuşmadı.
son olarak kardeşim ciddi kaza geçirdi, ölümden döndü ve bana haber yolladı "sakın gelmesin" diye.
ben onun için değil kardeşim için gidiyorum dedim, gittim.
eşimin yüzüne bakmadı, sonra da eşim hastanede refakatçi olmadı diye tartıştı benimle.
kızlarımla çok güzel vakit geçirdi ama bana "niye geldin" deyip, sonra 1-2 ay daha kal önerisine hayır dediğim için yine fırça yedim.
kardeşim taburcu olduktan 2 gün sonra evime döndüm.
ne annemi, ne kardeşlerimi aramıyorum. çünkü annem bana küs diye onlar da küstü.
Rabbim beni evlatlarıma böyle bir anne olmaktan korusun.
merhaba canım.Grill canım annen ne kadar kaprisli bi kadın ya senin problemler hep onunla ilgili dikkat ettim de. Keşke düzeltebilsek ama işte yaşını başını almış bir insan bu saatten sonra o değişemez sen istersen yine ara büyüklük sende kalsın. Küslük olmasın en azından ne bileyim.
Bu arada umarım çocuklar iyidir. Biraz olsun rahatladın mı küçük 1 buçuk yaşına gelince çocuklarla düzen nasıl biraz bahsetsene :)
merhaba canım.
7 aydır rahattım uzakta.
kardeşim ölümden döndü. o hastanedeyken dahi suçlamaları, laf sokmaları içimde kalan kırıntıları da yok etti.
fotoğraf olayı zaten can sıkıcıydı. üstüne yaşattıkları tuz biber oldu.
aramayı düşünmüyorum. onlar da aramasın.
kafam rahat olur en azından
büyük kızım anaokuluna başladı. üç çocukla yoldayız hergün. neyse ki okul yakın :)
yeni şehir, yeni ev, yeni eşyalar, yeni çevre, yeni arkadaşlar çok iyi geldi.
mutluyum, huzurluyum şükür :)
sen ve oğlun nasılsınız?
kalsam da bir şey değişmezdi.Annen bence yanında olmanı istiyor. Önce gelmesin deyip sonra 2 ay kalın teklifini reddetmen onu daha da sinirlendiriyorsa demek ki içten içe kalmanı istiyor ama tepkisini farklı gösteriyor.