Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fotoğrafım hiç olmadı maalesef.grill çok üzüldüm yaşadıklarına. Fotoğraf meselesi taşındığınız için tepki gibi bence, yoksa önceden de mi yoktu fotoğraflar?
Annen nazını sana geçirdiğini bildiğinden sanırım yanlış yol izlemiş, sonuçta seni uzaklaştırmış. Eşin de iyiymiş allahtan, evlatlarına çok güzel annelik yaptığına eminim. Kendi yuvanda çok çok mutluluklar, huzurun daim olsun. Sevgiler
sebep ne peki?Grill konuyu ben açsam ancak bu kadar benzer olabilirdi. Maalesef aylardır ne annemle ne de kardeşlerimle konuşmuyorum
sanırım sinir stres atabileceği bir hedef belirliyor.
kadere bak ki, o hedef evladı oluyor.
mantıklı hiçbir gerekçesi olamaz bence.
bana da derdi çirkin, popon büyük vs. kızkardeşimi güzel bulurdu.Yani bilmiyorum benim annem hep beni aşağıladı, ben kendimi çok çirkin sanardım, güzel olduğuma inanmam özgüvenimi kazanmam yıllarımı aldı, hatta bana çirkin bacak derdi geçen spor hocam burdaki herkesten güzel bacakların deyince şok geçirdim o derece inanmışım. Niye bunu evladına yaparsın?
annem de birbirimizin dedikodusunu yapar ama ben umursamazdımannen ve kardeşin tam bir dengesiz.dedem de mesela senin annene yakın karakteri vardı. annemgil 5 kardeş ve onları bir birine kötüleyip laf taşıyıp kavga ettirmeye çalıştı.kendi aralarında tartışmaları oldu ama dedem yüzünden değil dedem amacına ulaşamadı.
Ya cidden ben bu kafayı anlamıyorum...bana da derdi çirkin, popon büyük vs. kızkardeşimi güzel bulurdu.
çünkü o beyaz tenli, ben buğday ten.
170 boya 60 kg idim ama sürekli zayıfla derdi.
okulun en yakışıklı çocuğu bana aşık oldu diye, beni eve kapattı bir süre. okul dışında çıkmama izin vermedi mesela.
ama kızkardeşime her şey serbestti.
evladının neyini kıskanabilir ki?Ya cidden ben bu kafayı anlamıyorum...
Senin çocuğun ya canından kanından bir parça. Ben annemin beni kıskandığına kanaat getirdim artık, bazı özelliklerimi ondan daha iyi bulduğu için bastırmaya çalıştı.
aminen çok sıcaklığı annemizden bekleriz hep, Allah annenizin içine sıcaklık versin.
en azından alttan alan taraf ben olmayacağım artık.Ben bu tip anneyi anlattın aklıma biri geldi gorusmemen senin faydana ise görüşme
çocuğum olmadan önce bana da baskı yaptı boşanmam için.aynı bnm annem babamı ve kardeşlerimi küstürdü bnde tek kızım. 1 bucuk senedir görüşmüoruz elle tutulur sebebi yok sevmedi beni sevmeyecekte bnde hayatıma bakıyorum. sadece dinen biseyler yapmam gerektiğimi biliyorum ama kadın bana hep zulmediyor yuvamı yıkmak istiyor herhese diyorum konussa konusurum duzgun davaransa, hasta olsa bakarım, ama böyle bir düşman gibi
evladının neyini kıskanabilir ki?
anne doğurdu, büyüttü, yoğurdu bu kıvama getirdi.
neyin kıskançlığı yani.
annem dış görünüşü çok önemser.
abimin eşi anneme göre çok güzel (bence ortalama güzelliği) ama huyu bir o kadar berbat. son 1-2 seneye kadar asla eleştirmezdi güzel diye. e huyu kötü derdim, olsun manken gibi gelinim var derdi.
Maalesef bizde de bu durum var. Hep birbirimize yanlızken diğerlerini eleştirir. Kardeşimin birine kizdi sonra bize dönüp gitmeyin girmeyin bunun evine bile demisligi var. Birçok konuda arabulucu olacakken ortalığı kizistirtirdigini görünce daha da üzüldüm. Hep alttan alıyorum ben ama olmuyor sürekli. Bu sefer üzülen ben oluyorum hep. Mesela tatil oluyor eşimden dolayı müsait olamıyorum gelemiyoruz 7-8 saat yol sürüyor çok yakın değil. Sürekli söylüyor gelmiyorsun gel, otobüsle gel, trenle gel kocan getirsin bıraksın gitsin bir hafta sonra gelsin alsın geri. Yahu çocuklarla olmuyor işte sürekli. Kendileri senede bir zor gelirler bana. Bu sene onu da yapmadılar. Ne diyim canları sağolsun. Ha gidince de birşey yapmıyoruz ki. Babam tv başında maç izliyor küfür desen ağzında. Birbirlerine kızarlar hoop bağırış çağırış. Ben sizin tantananizi mi dinlemeye geldim diyorum yok. Olay sen bizi begenmiyorsuna dönüyor. Annem desen sürekli iş çıkartır. Torunlarıyla ilgilenmez bile ikisi de. Kös kös evde oturuyoruz gidince. Eşim de ben tatilimi oturmaya mi harcayacağım diyor haliyle. Artik idare edecek sabrım tükeniyor. Küçükken ki ve genç kızken ki annemin hakaretlerini de unutamıyorum zaten ayrı o. Bir kere bile senin bir sıkıntın, derdin var mi diye sormuslugu yok. Evlat ayrımı zaten canımı yaktı. Ayrım olmaz diyor bazıları ama çocuklardan birine markalı çanta ayakkabı alırken, gezmesine karışmazken diğerine bir gün arkadaşıyla gezdi diye vay efendim sen gezdin yol parası gezme parası harcayıp duruyorsun saydır bütün gün. Böyle adalet mi olur. Küçükken bir kere bile annemin babamın beni öptüğünü hatırlamam ya. Bu nasıl bir acı. Hep azar hep hakaretle büyüttü. Tamam yedirdi, doyurdu, giydirdi temiz temiz. Ama ruhum aç işte. Ne eşimin ne çocuklarımın sevgisi doldurmuyor kalbimi. Rüyalarımda hep beni azarlayıp aşağılarken görüyorum. Bir de cocuguma diyor tatilde sen burda kal. Yahu gece yarısına kadar tv başında olsa çocuk umursamazsıniz. Argo, küfürle konusmayim demezsiniz yanlarında. Ben nasıl güveneyim. Dedesinin ellerini tutup bir parka, markete goturmuslugu yok dokuz senedir. Sonra da gel de gel. Gelmiyorsun sen ille de gel. Doğumlarımda da zaten yanımda doğum yap diye tutturdu. Eşim razı olmayınca 4-5 gün durup gitti. Evdekileri bahane etti yok yalnızlar. Eee ben eşimi bırakıp gelip duruyorum yazın üç hafta hiç demiyorsun adam yalnız diye. O idare eder deyip daha fazla kalayım diye baskı yapıyorsun. Benim de yüzüm yumuşak sanırım ondan bocalayıp duruyorum işte böyle. Yaramı deştiniz ama olsun yazdım rahatladim.annem de birbirimizin dedikodusunu yapar ama ben umursamazdım
kardeşlerim umursuyor demek ki.
ellerinde yumrukladıkları kum torbasını bırakmak istemiyor gibi davranıyorlar bütün streslerini kime atacaklar sen olmasan. bazı ebeveynler bazı çocuklarının gtünü tavana çıkartıp diğerlerini aşağılamayı spor olarak mı görüyorlar acaba? o şişrdiklerinden de bi hayır bulmazlar yanlarında rahat olamazlar o ayrı.Maalesef bizde de bu durum var. Hep birbirimize yanlızken diğerlerini eleştirir. Kardeşimin birine kizdi sonra bize dönüp gitmeyin girmeyin bunun evine bile demisligi var. Birçok konuda arabulucu olacakken ortalığı kizistirtirdigini görünce daha da üzüldüm. Hep alttan alıyorum ben ama olmuyor sürekli. Bu sefer üzülen ben oluyorum hep. Mesela tatil oluyor eşimden dolayı müsait olamıyorum gelemiyoruz 7-8 saat yol sürüyor çok yakın değil. Sürekli söylüyor gelmiyorsun gel, otobüsle gel, trenle gel kocan getirsin bıraksın gitsin bir hafta sonra gelsin alsın geri. Yahu çocuklarla olmuyor işte sürekli. Kendileri senede bir zor gelirler bana. Bu sene onu da yapmadılar. Ne diyim canları sağolsun. Ha gidince de birşey yapmıyoruz ki. Babam tv başında maç izliyor küfür desen ağzında. Birbirlerine kızarlar hoop bağırış çağırış. Ben sizin tantananizi mi dinlemeye geldim diyorum yok. Olay sen bizi begenmiyorsuna dönüyor. Annem desen sürekli iş çıkartır. Torunlarıyla ilgilenmez bile ikisi de. Kös kös evde oturuyoruz gidince. Eşim de ben tatilimi oturmaya mi harcayacağım diyor haliyle. Artik idare edecek sabrım tükeniyor. Küçükken ki ve genç kızken ki annemin hakaretlerini de unutamıyorum zaten ayrı o. Bir kere bile senin bir sıkıntın, derdin var mi diye sormuslugu yok. Evlat ayrımı zaten canımı yaktı. Ayrım olmaz diyor bazıları ama çocuklardan birine markalı çanta ayakkabı alırken, gezmesine karışmazken diğerine bir gün arkadaşıyla gezdi diye vay efendim sen gezdin yol parası gezme parası harcayıp duruyorsun saydır bütün gün. Böyle adalet mi olur. Küçükken bir kere bile annemin babamın beni öptüğünü hatırlamam ya. Bu nasıl bir acı. Hep azar hep hakaretle büyüttü. Tamam yedirdi, doyurdu, giydirdi temiz temiz. Ama ruhum aç işte. Ne eşimin ne çocuklarımın sevgisi doldurmuyor kalbimi. Rüyalarımda hep beni azarlayıp aşağılarken görüyorum. Bir de cocuguma diyor tatilde sen burda kal. Yahu gece yarısına kadar tv başında olsa çocuk umursamazsıniz. Argo, küfürle konusmayim demezsiniz yanlarında. Ben nasıl güveneyim. Dedesinin ellerini tutup bir parka, markete goturmuslugu yok dokuz senedir. Sonra da gel de gel. Gelmiyorsun sen ille de gel. Doğumlarımda da zaten yanımda doğum yap diye tutturdu. Eşim razı olmayınca 4-5 gün durup gitti. Evdekileri bahane etti yok yalnızlar. Eee ben eşimi bırakıp gelip duruyorum yazın üç hafta hiç demiyorsun adam yalnız diye. O idare eder deyip daha fazla kalayım diye baskı yapıyorsun. Benim de yüzüm yumuşak sanırım ondan bocalayıp duruyorum işte böyle. Yaramı deştiniz ama olsun yazdım rahatladim.
aynen ya.Anneniz çok "şekilci" o zaman, ben annemde de aynı şeyleri hissediyorum. Mesela bir gün şey demişti "benden uzun kadın görünce çıldırıyorum sinirden" şok olmuştum...Ben annemden uzunum normalde bana hep kısasın der, hatta senin gibi bastıbacaklar uzun koca buluyor sinir oluyorum demişti ben gene şok. (Eşim 1,85 civarı)
Koca popolu, kalın bacaklı...Neler neler. Ve bunları ergenlik dönemimde başkalarının yanında da yapardı hatta bir akrabamız niye öyle diyorsun ne güzel kızın var dedi, annem önümdeki kurabiyeyi yiyeceğim diye nesini yiyiceksin zaten kocaman popon var dediği için.
Dipnot: Bunları örnek olarak veriyorum, kendimi övmek için değil.
birebir aynı olmasa da benzer şeyleri yaşadık.Maalesef bizde de bu durum var. Hep birbirimize yanlızken diğerlerini eleştirir. Kardeşimin birine kizdi sonra bize dönüp gitmeyin girmeyin bunun evine bile demisligi var. Birçok konuda arabulucu olacakken ortalığı kizistirtirdigini görünce daha da üzüldüm. Hep alttan alıyorum ben ama olmuyor sürekli. Bu sefer üzülen ben oluyorum hep. Mesela tatil oluyor eşimden dolayı müsait olamıyorum gelemiyoruz 7-8 saat yol sürüyor çok yakın değil. Sürekli söylüyor gelmiyorsun gel, otobüsle gel, trenle gel kocan getirsin bıraksın gitsin bir hafta sonra gelsin alsın geri. Yahu çocuklarla olmuyor işte sürekli. Kendileri senede bir zor gelirler bana. Bu sene onu da yapmadılar. Ne diyim canları sağolsun. Ha gidince de birşey yapmıyoruz ki. Babam tv başında maç izliyor küfür desen ağzında. Birbirlerine kızarlar hoop bağırış çağırış. Ben sizin tantananizi mi dinlemeye geldim diyorum yok. Olay sen bizi begenmiyorsuna dönüyor. Annem desen sürekli iş çıkartır. Torunlarıyla ilgilenmez bile ikisi de. Kös kös evde oturuyoruz gidince. Eşim de ben tatilimi oturmaya mi harcayacağım diyor haliyle. Artik idare edecek sabrım tükeniyor. Küçükken ki ve genç kızken ki annemin hakaretlerini de unutamıyorum zaten ayrı o. Bir kere bile senin bir sıkıntın, derdin var mi diye sormuslugu yok. Evlat ayrımı zaten canımı yaktı. Ayrım olmaz diyor bazıları ama çocuklardan birine markalı çanta ayakkabı alırken, gezmesine karışmazken diğerine bir gün arkadaşıyla gezdi diye vay efendim sen gezdin yol parası gezme parası harcayıp duruyorsun saydır bütün gün. Böyle adalet mi olur. Küçükken bir kere bile annemin babamın beni öptüğünü hatırlamam ya. Bu nasıl bir acı. Hep azar hep hakaretle büyüttü. Tamam yedirdi, doyurdu, giydirdi temiz temiz. Ama ruhum aç işte. Ne eşimin ne çocuklarımın sevgisi doldurmuyor kalbimi. Rüyalarımda hep beni azarlayıp aşağılarken görüyorum. Bir de cocuguma diyor tatilde sen burda kal. Yahu gece yarısına kadar tv başında olsa çocuk umursamazsıniz. Argo, küfürle konusmayim demezsiniz yanlarında. Ben nasıl güveneyim. Dedesinin ellerini tutup bir parka, markete goturmuslugu yok dokuz senedir. Sonra da gel de gel. Gelmiyorsun sen ille de gel. Doğumlarımda da zaten yanımda doğum yap diye tutturdu. Eşim razı olmayınca 4-5 gün durup gitti. Evdekileri bahane etti yok yalnızlar. Eee ben eşimi bırakıp gelip duruyorum yazın üç hafta hiç demiyorsun adam yalnız diye. O idare eder deyip daha fazla kalayım diye baskı yapıyorsun. Benim de yüzüm yumuşak sanırım ondan bocalayıp duruyorum işte böyle. Yaramı deştiniz ama olsun yazdım rahatladim.