aslında düşününce her ailede yaşanan şeyler bence ama annemin tepkileri çok büyük.Sizi ne bu hale getirdi ki böyle.nasıl huzurluysan öyle davran
Peki neden sen? Neden sana karşı böyle?Sonuçta tüm kardeşlerini ve seni o doğurmadı mı? Kolay kolay bir anne ayrım yapamaz. Niye böyle oldunuz düşündünmü canım?Yani bir hata mı yaptın? Neden hoşnut değil senden?selam hanımlar
bir nevi iç dökme olacak yazdıklarım.
çare aramıyorum ya da beklenti içinde değilim.
sadece geçmişten bu yana anne kız olamadığımız için üzülüyorum.
geçmiş konularımı az çok bilenler vardır.
doğumlarımda yardımcı olmaktan kaçındı, yardım etse de hep trip attı.
maddi sıkıntıların sebebi kendisi olduğu halde bizi suçladı, eşimle aramı açmak için çabaladı.
evinde tüm aile üyelerinin fotoğrafı varken benim ve kızlarımın fotoğrafı yok ne buzdolabında, ne telefonunda. sorsan çok seviyor.
kızlarım için taşındık, şehir değiştirdik diye aylarca konuşmadı.
son olarak kardeşim ciddi kaza geçirdi, ölümden döndü ve bana haber yolladı "sakın gelmesin" diye.
ben onun için değil kardeşim için gidiyorum dedim, gittim.
eşimin yüzüne bakmadı, sonra da eşim hastanede refakatçi olmadı diye tartıştı benimle.
kızlarımla çok güzel vakit geçirdi ama bana "niye geldin" deyip, sonra 1-2 ay daha kal önerisine hayır dediğim için yine fırça yedim.
kardeşim taburcu olduktan 2 gün sonra evime döndüm.
ne annemi, ne kardeşlerimi aramıyorum. çünkü annem bana küs diye onlar da küstü.
Rabbim beni evlatlarıma böyle bir anne olmaktan korusun.
kızkardeşimin artık beni kıskandığını düşünmeye başladım.Kardeşlerin olayın farkında değil mi annen küsse küs onlara ne oluyo
mutlaka hatalarım vardır ama aileden dışlanacak kadar değil.Ailen de ki kimseyle goruşmuyormusun acaba? Yani hadi bi kışı sevmez 2 kişi sevmez. Ya eksik anlatıyorsun ya yanlış anlatıyorsun yada seninde torpulenecek durumların var..
en çok da babamın yokluğu yaralıyor.Ben de babamla 2 senedir çok sıkıntılı bir süreç geçiriyorum. senin anlattıklarından konu olarak çok farklı ama görüşmüyor olmak, bir çok sıkıntı içimde dert yara. seni çok iyi anlıyorum. olmayınca olmuyor. sen öyle anne olmazsın emin ol bunlardan ders çıkarabilecek olmasan isyan etmezsin.
2-3 yaşından beri böyle.Peki neden sen? Neden sana karşı böyle?Sonuçta tüm kardeşlerini ve seni o doğurmadı mı? Kolay kolay bir anne ayrım yapamaz. Niye böyle oldunuz düşündünmü canım?Yani bir hata mı yaptın? Neden hoşnut değil senden?
tıpkı benim annem.. a desem suç, demesem suç. gitsem suç, gitmesem suç. bazen öyle stres yapıyorum ki ailevi olaylarda ne desem kızmaz nasıl davransam laf yemem acaba diye kendimi cok fazla kasıyorumaslında düşününce her ailede yaşanan şeyler bence ama annemin tepkileri çok büyük.
ve inkar etse de evlat ayırır.
aminÇok zor bir durum gerçekten. Şu hayatta insana annesinden daha yakın kim olabilir ki. Allah yardımcın olsun.
Allah yardımcın olsun elinden birşey gelmez canım ozaman. üzme kendini. olduğu gibi kabul et.2-3 yaşından beri böyle.
tüm kardeşlerim yanındayken beni anneanemlere gönderrmiş her fırsatta.
milletin yanında çok ezerdi çirkin, beceriksiz diye.
bir sürü olaylar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?