başlık yok.

Bahsettiklerin, basit didişmeler değil ki Grill, dengesizce yıpratan, kapris ve şiddet dolu şeyler.
Bilinçsizce yapıyorsa da sağlıklı değil, bilinçli yapıyorsa da sağlıklı değil ki bile bile yapması daha korkunç.
İnsan, evladına böyle davranamaz.

Sen ne güçlü bir kadınmışsın ki görmüş, anlamış ve aşmışsın.
Arada böyle dolu hissedip dökülmen de gayet olağan, insan annesinden darbelenince hiç geçmiyor, bilirim.
Kardeşlerin umarım bir gün anlar seni.

karısının ailesi yüzünden hakkında 20 tane dava açılan biri olmasına rağmen çok çok iyi.
arada annemler yüzünden atışsak da şanslıyım eş konusunda.

kardeşim tuhaf hakikaten.

tam olarak böyle düşündüğüm için her şeyi alttan aldım ama öfkesini azaltmadı, artırdı.
çocuklarım için sağlıklı anne olmak zorundayım.

karısının ailesi yüzünden hakkında 20 tane dava açılan biri olmasına rağmen çok çok iyi.
arada annemler yüzünden atışsak da şanslıyım eş konusunda.

kardeşim tuhaf hakikaten.
Ne mutlu sana bak denge sağlanmış.
Bunca sorunun içinde eşinle iyi olmana sevindim.
20 davayı kim açtı anlamadım ama.

ben de hep senin gibi davrandım.
abimle de çok konuştum bağlar tamamen kopmadan önce.
diğer kardeşlerimle küs olduklarında hep yapıcı oldum, ara buldum ama onlar bunu tercih etmedi maalesef.

ben buyurken babam hep derdi ki ; katil de olsaniz benim evlatlarimsiniz , bunu hicbir sey degistiremez , size olan sevgimi azaltamaz

cocuklar ne hata yaparsa yapsin bir annenin boyle davranmasina gerekce olamaz

B Began ben seni anliyorum , takilma bosver maalesef bazi kadinlar anneligi beceremiyor
kardeslerin ise cok ayip etmis

çıkmaz tabi.
aile bu.
Rabbim babana uzun ömür versin

kk dan öğrendim.
aslında sevgi adı altında psikolojik şiddete maruz kalıyormuşum.

keşke en azından mantıklı bir sebebi olsaydı diyorum bazen.

anneme alışmıştım ama kardeşlerim çok kırdı.

buna da alışılır.

kk dan öğrendim.
aslında sevgi adı altında psikolojik şiddete maruz kalıyormuşum.

keşke en azından mantıklı bir sebebi olsaydı diyorum bazen.

Hiçbir annenin mantığınca böyle bir şeyin sebebi var olamaz; hasta bir ruh için de sebebe gerek yok zaten.

Ben de "İyiliğin için" denilerek harcananlardanım. En yakın arkadaşı (Annesi) tarafından hep son dakika golü yemiş biri. Ergenliğim travma doludur, ki birini psikoloğuma anlattığımda "Ayyy" diye tepki vermişti kendini tutamayarak. :) Oysa annem o an "İyiliğin için" demişti. Benimki de böyle bir ana işte.
Normal dozun baya üzerinde bir koruma-müdahale etme-peşinde olma-yasaklama-kurallar bütünüyle, annesinin tüm iyi niyetiyle hayatını mahvettiği biricik kızı. En azından bende yaptığı şeylerin ne kadar aşırı olduğunu kardeşim için de iş işten geçmeden fark edebildi de, onu kurtardık bari. Yalnız eski alışkanlığıdır, hala daha bana müdahaleye bayılır, uyarırım inkar eder, kabul eder sonra inkar eder, sonra huyum der, sonra ben de böyleyim napayım der, sonra ben bir şey yapmadım ki der der der der...

Boşver... Sana kızların, hayat arkadaşın yeter.
Arada böyle yaz, çok doldurma içine, ağırlaşma. Dediğim gibi, anneden yana darbelenince geçmiyor o.
Ama öldürmediğinden de baya güçlendiriyo.

Benim babam da bunları yaşamış ve çok küçükken yatılı okula verilmiş.Anlatırken bazen gözleri dolar annem vardı ama annesizdim diye. 65 yaşında benim babam da , içinden atamamış dediğiniz gibi.Zaten insan ne kadar büyüse de içinde başının okşanmasını isteyen küçük bir çocuk taşıyor.Bu çocuğun kalbi anne baba tarafından kırılınca da onarılması imkansız oluyor.

Allah yardımcımız olsun.

beterinden saklasın.

belki de o yüzden 18 yaşımda ortada görünür bir sebep yokken sinir krizleri geçiriyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…