- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
aslında ben çok sağlıklı olduğuna inanıyorum.
hastalık hastasıdır. 5-6 çeşit ilaç kullanır günlük .
ama 3 kişilik koltuğu kaldırır, altını siler. hiçbir şeyi unutmaz.
müthiş bencil bence
karısının ailesi yüzünden hakkında 20 tane dava açılan biri olmasına rağmen çok çok iyi.O zaman hep böyleydi.
Üzüldüm açıkçası.
Ne yaparsan yap değişmez diye düşünüyorum.
Kendi çekirdek ailenle mutlu olmaya bak bu saatten sonra.
Şimdi kardeşinle ilgili konuya bakıyordum,oda bir tuhafmış zaten.
Evlatların iyimi,eşinle mutlu musun? Salla gerisini.
tam olarak böyle düşündüğüm için her şeyi alttan aldım ama öfkesini azaltmadı, artırdı.Her anne biraz böyle , ben de f
Hiç görüşmemek de bir mesafedir.Size Nasıl iyi geliyorsa öyle yapın o halde.Ama şunu da aklınıza getirin Allah korusun başına bişey gelirse ne hissedersiniz? Sonradan pişman olucağınız şekilde de davranmayın.Sonra yine siz üzülürsünüz vicdan azabıyla.
Ne mutlu sana bak denge sağlanmış.karısının ailesi yüzünden hakkında 20 tane dava açılan biri olmasına rağmen çok çok iyi.
arada annemler yüzünden atışsak da şanslıyım eş konusunda.
kardeşim tuhaf hakikaten.
ben de hep senin gibi davrandım.cok kirici bir durum. Senden ozur dilemesi gereken yerde bu sekilde davranmasi da uzucu. Ayrica kardeslerinin taraf olmasi cok yanlis.
Biz 6 kardesiz. Suan 2 ablam birbirine kusmus. Ben hep yapmayin siz yabanci misiniz ufak seylere takilmayin küs kalmak iyi degil 3 gunluk dunyada vs seklinde telkin ediyorum ki en kucukleri benim. Annemiz babamiz da öldü, birbirimize sahip cikalim diyorum, onlar bana evlenirken dogru duzgun sahip cikmasa da, ilgilenmese de boyle dusunuyorum. Maddi olarak degildi beklentim buarada. Mesela bir ceyiz alisverisine eminonune beraber gitseydik vs bu kadar basitti yani =))
Peki neden sen? Neden sana karşı böyle?Sonuçta tüm kardeşlerini ve seni o doğurmadı mı? Kolay kolay bir anne ayrım yapamaz. Niye böyle oldunuz düşündünmü canım?Yani bir hata mı yaptın? Neden hoşnut değil senden?
çıkmaz tabi.Benim babamada ailesi böyle davranırdı. Sevmeyen ama diğer çocuklarının rızkını geleceğini babamdan bekleyen babası, sadece para için yalandan ağlayan ve babamın arkasından kardeşlerine kötüleyen annesi. Babam yıllarca kabul edemedi. Çok anlattım baba arkandan dedikodu yapıyorlar. Paran için yanindalar. Dedem çocuklarına baktirdi. Hepsini okutturdu. Birşey olunca babam için derdi. Ben onu adamdan saymıyorum diye. Şimdi kardeşleri yeğenleri babamdan nefret ediyor. Parasını yerken hepsi can cigerdi. Sebebi babaannem. Adam 65 yaşında hala anlatıyor çünkü hiç içinden çıkmamış.
kk dan öğrendim.Bahsettiklerin, basit didişmeler değil ki Grill, dengesizce yıpratan, kapris ve şiddet dolu şeyler.
Bilinçsizce yapıyorsa da sağlıklı değil, bilinçli yapıyorsa da sağlıklı değil ki bile bile yapması daha korkunç.
İnsan, evladına böyle davranamaz.
Sen ne güçlü bir kadınmışsın ki görmüş, anlamış ve aşmışsın.
Arada böyle dolu hissedip dökülmen de gayet olağan, insan annesinden darbelenince hiç geçmiyor, bilirim.
Kardeşlerin umarım bir gün anlar seni.
eşim annemlere kredi çekti, kefil oldu.Ne mutlu sana bak denge sağlanmış.
Bunca sorunun içinde eşinle iyi olmana sevindim.
20 davayı kim açtı anlamadım ama.
anneme alışmıştım ama kardeşlerim çok kırdı.ben buyurken babam hep derdi ki ; katil de olsaniz benim evlatlarimsiniz , bunu hicbir sey degistiremez , size olan sevgimi azaltamaz
cocuklar ne hata yaparsa yapsin bir annenin boyle davranmasina gerekce olamaz
B Began ben seni anliyorum , takilma bosver maalesef bazi kadinlar anneligi beceremiyor
kardeslerin ise cok ayip etmis
amin.Allah kolaylik versin.
Herkes bir taraftan çekiyor işte. .
Hay Allah ya.eşim annemlere kredi çekti, kefil oldu.
ödeyemediler. o borçların davaları.
maalesef.Hay Allah ya.
Buna rağmen mi eşine kötü davranabildiler?
Yazık.
kk dan öğrendim.
aslında sevgi adı altında psikolojik şiddete maruz kalıyormuşum.
keşke en azından mantıklı bir sebebi olsaydı diyorum bazen.
Allah kolaylıklar versin.tam olarak böyle düşündüğüm için her şeyi alttan aldım ama öfkesini azaltmadı, artırdı.
çocuklarım için sağlıklı anne olmak zorundayım.
Adam haklı.maalesef.
eşimden nefret ediyorlar.
borçları ödeyin dediği için
Benim babam da bunları yaşamış ve çok küçükken yatılı okula verilmiş.Anlatırken bazen gözleri dolar annem vardı ama annesizdim diye. 65 yaşında benim babam da , içinden atamamış dediğiniz gibi.Zaten insan ne kadar büyüse de içinde başının okşanmasını isteyen küçük bir çocuk taşıyor.Bu çocuğun kalbi anne baba tarafından kırılınca da onarılması imkansız oluyor.Benim babamada ailesi böyle davranırdı. Sevmeyen ama diğer çocuklarının rızkını geleceğini babamdan bekleyen babası, sadece para için yalandan ağlayan ve babamın arkasından kardeşlerine kötüleyen annesi. Babam yıllarca kabul edemedi. Çok anlattım baba arkandan dedikodu yapıyorlar. Paran için yanindalar. Dedem çocuklarına baktirdi. Hepsini okutturdu. Birşey olunca babam için derdi. Ben onu adamdan saymıyorum diye. Şimdi kardeşleri yeğenleri babamdan nefret ediyor. Parasını yerken hepsi can cigerdi. Sebebi babaannem. Adam 65 yaşında hala anlatıyor çünkü hiç içinden çıkmamış.
Allah yardımcımız olsun.Hiçbir annenin mantığınca böyle bir şeyin sebebi var olamaz; hasta bir ruh için de sebebe gerek yok zaten.
Ben de "İyiliğin için" denilerek harcananlardanım. En yakın arkadaşı (Annesi) tarafından hep son dakika golü yemiş biri. Ergenliğim travma doludur, ki birini psikoloğuma anlattığımda "Ayyy" diye tepki vermişti kendini tutamayarak. :) Oysa annem o an "İyiliğin için" demişti. Benimki de böyle bir ana işte.
Normal dozun baya üzerinde bir koruma-müdahale etme-peşinde olma-yasaklama-kurallar bütünüyle, annesinin tüm iyi niyetiyle hayatını mahvettiği biricik kızı. En azından bende yaptığı şeylerin ne kadar aşırı olduğunu kardeşim için de iş işten geçmeden fark edebildi de, onu kurtardık bari. Yalnız eski alışkanlığıdır, hala daha bana müdahaleye bayılır, uyarırım inkar eder, kabul eder sonra inkar eder, sonra huyum der, sonra ben de böyleyim napayım der, sonra ben bir şey yapmadım ki der der der der...
Boşver... Sana kızların, hayat arkadaşın yeter.
Arada böyle yaz, çok doldurma içine, ağırlaşma. Dediğim gibi, anneden yana darbelenince geçmiyor o.
Ama öldürmediğinden de baya güçlendiriyo.
neyse ki eşim beni çok seviyor.Adam haklı.
Ne desin yani. Adı üstünde borç bu isteyecek.
Ay cidden senide eşine karşı zor durumda bırakmışlar herşeyi geçtim.
Yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?