Başlığa ne yazsam bilemedim..

Ahmete kadar gelebildim, kimle evlenmis konu sahibi ahmet ilemi merakli yasli teyzeler gibi hisettim bian haha.
ahmete aşık ama ahmet y arı yolda bırakmış çok sevmiş sonra onurla evlenmiş ama ahmeti arada düşünüyor keşke onunla evlenseydim psikolojisi ama onuruda seviyor okudum bunu çıkardım eskiye özlem

Bazı yazılar karmaşık olabiliyor ama konu sahibi güzel anlatım yapmış. Hiç değilse kafa karıştırmamış. Burda yermek yerine yardımcı olacak fikirlerinizi verseniz ya da hiç okumayıp geçseniz de olabilirdi. Hamile olan bir kadının duygusallığını bu denli dalga geçer gibi yazmak hoş olmadı. Kısaca anlatsa bu sefer anlamadım kim kimdi doğru düzgün yazsana diyeceksiniz.

Konuya gelirsek yaşanacak güzel günler varken iki kere yarım kalmış bir ilişki var. Aklınıza arada vurması yarım kalmasından ötürü, eğer yaşansaydı ve kötü bitseydi aklınıza gelmeyecek gelse bile hatırlamamak için çaba sarfedecektiniz. Sizi hakeden biriyle berabersiniz. Ahmet sizi gereksiz bir sebeple bırakırken, Onur bıraksanız bile vazgeçmemiş. Ahmet aklınıza geldikçe size yaptığı haksızlığı hatırlayın ve eşinize daha çok sarılın.

Aslinda onunla olsam iyi olurdu diyemiyorum ve oyle dusuncem yok ancak icimde tuttugum cok soz var hani ona soylesem.karnimin sisi inicek rahat edicem.ama tabi artik cok gec zamaninda soylemem lazimdi.. o evli degil hala bir baltaya sap olamamis ortak arkadaslarimiz oldu iliskimiz sirasinda kimisyle gorusuyorum arada sirada biri soylemisti. Onda evlenecek ya da evine bagli kalacak yurek yoktu. Aslinda bunlari iliski icinde bende farkettim lakin sevdigim icin kordum.. suan sadece o sozleri dusunuyorum neden sunu demedim diye ic hesap yasiyorum.
Birazda hormonlardan sanirim cunku hamile kaldiktan sonra boyle oldum oncesinde sadece ismi vs gecerse aklima gelirdi

Beni en iyi siz anlamissiniz tesekkur ederim evet bende hamilelikten oldugunu dusunuyorum cunku aklima gelse bile dediginiz gibi esime olan sevgim ve onun fedakarligi hep agir basti

Beni en iyi siz anlamissiniz tesekkur ederim evet bende hamilelikten oldugunu dusunuyorum cunku aklima gelse bile dediginiz gibi esime olan sevgim ve onun fedakarligi hep agir basti

Rica ederim bu sadece bir dönem evet. Bunun farkında olmanız da güzel. Aklınıza bebeğiniz gelsin. Ahmet’i konuşmak bile gereksiz. En önemlisi eşiniz ve bebeğiniz Mesela isim konusunda karar verdiniz mi? Doğum yakın mı?

Evet isimi netlesmis gibi hilal nisa olsun diyoruz degismezse nasipse 8 ekimde dogacak cadimiz :)

Ben de sonuna kadar okudum. Beni de tebrik et

Canım o herkesin başına geliyor. Ben de evliyim baya uzun zamandır kocam hep yanımdaydı ama mesela bir şarkı çıkar radyoda yada bir koku duyarsın aynı parfüm kokusu. Hooop gelir aklına. Bu herkeste vardır bence. Ben asla özlemiyorum eski sevgilimi veya asla sevmiyorum. Kocama çok aşığım fakat yine de insanın aklına gelebiliyor arada sırada. Bir de bebişini bekliyormuşsun. Büyük ihtimalle hormonların yüzünden de biraz duygusalsındır. Hiç sıkıntı yok.

Bem ortalara gelince, herhalde onur zamanla ahmeti konu sahibinin başına kakmaya başladı dedim neyseki mutlu sonmuş. Dert/sorun nerede onuda hala çözemedim ama neyse. Mutluluklar

Haha cok uzun yazdigimin farkindayim kendimi baya kaptirmisim yaziya evet o kisimlar ayri o herkeste olur dedigin gibi hormonlardan kaynakli bencede oncesinde boyle degildim

Aslinda dert su ben ahmeti hic hatirlamak istemiyorum.ne iyi ne kotu aklima gelmesini engellemek istiyorum hos aklima hep kotu seyler geliyor zaten ve bu da iyice kinimi arttirip onu unutmami engelliyor. Mac izlerken bile adi gecince suratim dusuyor nefret bendeki

Eşiniz eski sevgilisini nefret adı altında hatırlayıp dursa ne düşünürdünüz.. tamam hamilesiniz de lütfen hormonlara da bu kadar yüklenmeyelim.. irade diye birşey var yani.. sadece eşiniz için üzüldüm ben..

Okuduguma değdi helal olsun Onur' a. Onun kıymetini bil beynindeki ve kalbindeki Ahmet kirlerinden kurtar kendini. Aklına geldiğinde düşünme , heyecan dediğin şeyi eşini mutlu ederek yakala. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim.Sevgiyle dolu güzel bir ömrünuz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…