- 3 Şubat 2017
- 545
- 799
- 33
- 34
Eğer ay da bi kesin gelebilecekse bu ayi es geçin baba gitsin bakalım o zaman ne yapacak ne diyecek. Babanin çağırma sebebini direkt isteme olarak anladı sanırım seninki?
Neden tadilat bitince gelmek istiyor maddi açıdan dolayi mi? Bence de üstüne düşmeyin ailecek işinize bakın siz gelsin diye bekledikce kendini çekiyor
arkadaşların dediği gibi kendini geri çek.Annesi eşyaları falan değiştiriyor bizde onlara gidicez ya tanışmak için ondan dolayı.
Haklısınız ben çokta önemsemiyorum insanların dediklerini ama ailem takılıyor. Annem milletin diline düştük diyor. ben onlar için üzülüyorum.
erkek arkadaşına babana karşı mahcup olduğunu ve hemen gelip tanışmasını söyle benceMerhaba, 7 yıllık güzel bir ilişkim var. Arada kavgalar var tabi ki ama her zaman üstesinden geldik çok şükür. İlişkimizin başından beri evlenmeyi düşünüyorduk hatta benden çok erkek arkadaşım dile getiriyordu bunu. Hatta ailemle tanışmak istedi askere gitmeden. Ama babam bu konuda biraz serttir askerden önce tanışma, söz falan istemiyordu. Bende bunu erkek arkadaşıma söylemiştim. Neyse askere gitti. Askerdeykende hep geldiğinde söz yaparız falan o şekilde konuştuk. Bu arada babamda yutdışına gitti çalışmak için. Erkek arkadaşımda Nisan ayında geldi çok şükür. 1 - 2 ay işe başlama falan derken 5 ay geçti. E haliyle teklif bekledim yani başından beri belli olsada teklif bekliyor insan :) Herhangi bir teklif alamadığım gibi bayramdan sonra babam dönecek sizi tanıştıracağım dedim tanışırsak nasıl olur gibi tereddütlerim var hazır olunca tanışsak olur mu falan dedi başta tamam dedim Bende onun annesiyle tanışırken heyecanlanmıştım ondan dolayı diye düşündüm. Ama kafama da takıldı tabi.
Babamında haberi vardı gelecekler diye. Bütün akrabalarda duymuş zaten. Herkes bekliyor, soruyor. Annemde milletin diline düştük herkes gelicek diye bekliyor gelen yok diyo.Babamın tekrar yurtdışına gitmesi gerekiyor. Bende erkek arkadaşıma söyledim babam aysonu tekrar gidecek diye. Tamam daha vakit var dedi. (Bu arada babamı gel diye arıyorlarmış ama gelecekler diye erteliyormuş onuda yeni öğrendim.) Anneme gelicekler mi diye sormuş babam bende tekrar erkek arkaşıma söyledim sordu babam diye dur daha dün geldi dedi. Daha da birşey demedim sanki o evlenmek istemiyor ben zorla evlenmeye çalışıyorum gibi hissettim yani. Babam da anneme gelicem diye oyalıyor bu çocuk demiş çok içime oturdu bu lafı. O akşam bana sordu babam hani geliceklerdi diye cevap veremedim. Sonrasında erkek arkadaşımla tartıştık evi tadilat yaptırıyorlar bitsin gelicekler deseydin dedi. Anneme söylüyorum oda iş bitmez en azından tanışma olurdu baban gitmeden diyor. Haklı Bende öyle söylemiştim ama olmaz tadilat bitsin diyor. Ne düşünüyor , ne yapmak istiyor anlayamıyorum şuan. Ne yapacağımı kime ne diyeceğimi de bilmiyorum. Evdekiler kızgınlar erkek arkadaşıma şuan daha tanışmadan.. Onlara daha fazla anlatamıyorum iyice cephe alacaklar ona karşı diye. Kimseye anlatamıyorum diye bende buraya yazdım.. Yazmak bile rahatlattı :)
Ne yapmalıyım Nasıl davranmalıyım sizce ? varsa tavsiyenizi alırım :)
Genelde maddi konuları konuşuyoruz. Hatta çeyiz alışverişi falan beraber yapıyorduk. Öyle bir sıkıntı olsa söylerdi yani. Ama haklısınız bende iş oraya gelmesin diye diyeceğimi dedim ve geri çektim kendimi.maddi açıdan yetersiz olabilir mi ? belki istememe sebebi budur.
bence daha fazla üstelemeyin bu işin sonu ' evlilik meraklısısın, senin zorunla oldu'lara kadar gider.
resti çekin
Bu da iyiymiş ☺aynıı benim eski erkek arkadaşımla aramızda geçen olay.. ben üçüncü bir bahane buluşunda k bakma artık aileme bir daha şu işi çıkmış gelemiyorlarmış diyemem beni aileme mahcup ediyorsun ayrılalım hakkını helal et yazmıştım (tabi mesaj daha uzundu) beyefendi de bana sende helal ettim yazdı bitti gitti 4 yıllık ilişki
haa bu arada şu an evliyim ve iyiki onunla evlenmemişim
bence bir daha sorma ama tavrını koy geliyorsa gelsin gelmiyorsa da seni daha fazla yormasın çünkü ailenle onun arasında kalıyorsun ve sanki o evlenmek için sana lutfediyor gibi bir hava oluyor ki ben en çok bundan rahatsız olmuştum..
Aynen benim babam olsa bu olay ikinci defa olduğunda sokaktaki uyuz kediyi vermem ben bu adama deyip basar giderdiO değil de baba iyi sabretmis. Ben baba yerinde olsam beni ve kızımı bu kadar bekleten adama günahımı vermem. Basar giderim yurtdişina...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?