Erkek arkadaşının ailesi başka bir kız bulmasın kafası karışmış olabilirmi ki.
Sizide bulandırmak istmem ama başta okdar isteyen kişi biraz fazla rahat gibi.
bu erkeklerin hepsi bir değişik akıl sır ermez. bir de kidinliri inliyimiyiriz derler.
Sanmıyorum ailesi beni çok seviyor. Hatta annesi sürekli ne düşünüyorsunuz ne zaman düğün yapıcaz diyor.
kesinlikle bu yöntemi denedim yüzde yüz çalışıyor :) eski konularımdan da bakabilirsiniz birebir aynı olayları yaşadım ben de. bizimkinde sanırım evlilik korkusu vardı. darkmore'un dediği gibi hiç üzerine düşmedim açılan evlilik konularını kapattım. sonuç 22 ekim'de evleniyoruz :)))Erkek arkadasinizi hic tinlamayin derim
Arasin telefonla acmayin
On defa arasin bir defa acin telefonu. Uzerine dusmeyin hic bir sey sormayin kendi haline birakin. İzleyin bakin nolacak.
Erkek arkadasinizi hic tinlamayin derim
Arasin telefonla acmayin
On defa arasin bir defa acin telefonu. Uzerine dusmeyin hic bir sey sormayin kendi haline birakin. İzleyin bakin nolacak.
kesinlikle bu yöntemi denedim yüzde yüz çalışıyor :) eski konularımdan da bakabilirsiniz birebir aynı olayları yaşadım ben de. bizimkinde sanırım evlilik korkusu vardı. darkmore'un dediği gibi hiç üzerine düşmedim açılan evlilik konularını kapattım. sonuç 22 ekim'de evleniyoruz :)))
Peki ya kendisi ?
Dediğim gibi bulandırmak istemem ama garip geldi.
Ailesi madem istiyor annesi ile iletişimdesiniz babam sizleri bekliyor diyebilirsiniz musait bir zamanda .
TABİ samimiyet derecenize bağlı.
Arada bir arıyorum falan ama çok samimi değiliz. Aklıma annesiyle konuşmak gelmedi değil yani ama oğlu gidelim falan demiyorsa benim gelin demem tuhaf olmaz mı ? zorluyormuş gibi.
Haklısınız ben çokta önemsemiyorum insanların dediklerini ama ailem takılıyor. Annem milletin diline düştük diyor. ben onlar için üzülüyorum.Babanız onlarin keyfini neden bekliyor gitsin isini halletsin , sevgiliniz sizi oyaliyor gibi dusmeyin ustune ne zaman geleceksin diye sorup durmayin keyfi bilir gelirse gelir. Milleti de bosverin konusur dururlar.
Önümüzdeki yaza kadar gelmeyecek ama ayda bir gelmek için anlaşmış. O kadar sormama rağmen anlayamadm henüz bi sorun olmadığını söylüyor evlilikten korkmadığını söylüyor ama geçerli bir nedeni de yok. bakalım tadilat bittiğinde ne diyecekBabanız gitsin yurt dışına. Tekrar ne zaman gelir gittiği zaman? Bu arada sizde bekleyip beyefendinin derdini anlamış olursunuz? Babanız onun keyfini mi bekleyecek. Oldu tabiii
Eğer ay da bi kesin gelebilecekse bu ayi es geçin baba gitsin bakalım o zaman ne yapacak ne diyecek. Babanin çağırma sebebini direkt isteme olarak anladı sanırım seninki?Önümüzdeki yaza kadar gelmeyecek ama ayda bir gelmek için anlaşmış. O kadar sormama rağmen anlayamadm henüz bi sorun olmadığını söylüyor evlilikten korkmadığını söylüyor ama geçerli bir nedeni de yok. bakalım tadilat bittiğinde ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?