Baskıcı bir kocaya nasıl dayanırım?

Benim kocam sadakatimi sorgulayacak bende sakin kalıcam öyle mi? Ortalığı nasi ayağa kaldimadiniz hayret

Aydinlattigin icin sagol ama o is o kadar kolay mi? Cep telefonundan olmasi da sasirtici.

Bana da ilginç geldi

Cep telefonu ile bir de adı makale yazmak

Valla boş oturduğum izlenimi oluştu bende

Zira sadece bu siteye yazdıklarımı toplasam kitap olur

Günde 20-30 sayfa yazarım iş için

Ama biri bana nette makale yaz dese beceremem derim

Makale denilen internet sayfasına genel geçer yazı imiş

Makalenin ne olduğunu bilenler olarak şok olduk ama bu iki satır fotoğraf arası yazı galiba
Siteler tanıtımını yaparken makale yazacak yazarlar arıyoruz diye bahsediyor da ondan makale diyor insanlar, yoksa yapılan iş güzellik/bakım, spor, ekonomi, çiçek böcek içerikli 450-500 kelimeden az olmayan özgün yazılar yazmaktan başka bir şey değil

Konu sahibesi, baba evi daha kötü diyorsunuz ama eşiniz yalnızca baskıcı değil, sizden şüphe de duyuyor, ki gizli çalışsanız dahi eşinizin yaptığı ayıp, ilk aklına gelen para karşılığı onu aldattığınız olmuş, bu katlanılacak bir şey değil.

Arkadaşlar kadının makale dediği bizim yazdığımız tarzda makale değil tanıtım yazısı gibi bişeydir muhtemelen

Arkadaşlar kadının makale dediği bizim yazdığımız tarzda makale değil tanıtım yazısı gibi bişeydir muhtemelen
Bazı siteler var, belli konularda içerik giriliyor, siz o içeriklerden seçip konu hakkında özgün yazı yazıyorsunuz, KK'ye bu tip sitelerin reklamını yapmaya gelenler oluyor zaman zaman, reklamları pek havalı oluyor çok kazanç sağlayacakmışsınız gibi dikkat çekici reklam yapıyorlar ama yazı başına 2-3 lira veriliyor galiba.

Aynen öyle cidden harçlık dediği öyle bişeyse yazık yani kadıncağıza böyle hayat mı olur ya

Aynen öyle cidden harçlık dediği öyle bişeyse yazık yani kadıncağıza böyle hayat mı olur ya
Büyük ihtimalle özgün içerikli yazılar yazıyordur, harçlık dediği atla deve değildir, ayda 3-5 yazı, ki yeni başladım demiş, bir de bir firmanın ürünlerinin satışı, ki ne olursa olsun bir erkeğin ilk aklına gelen aldatma olmamalı, insan eşine böyle bir şeyi nasıl yakıştırır? Adam hiç sağlıklı düşüncelere sahip değil, kadın evden bile çıkamıyormuş yanlış okumadıysam.

Evlilik guven uzerine kurulur. Esiniz size guvenmiyor, sizi boyle bir seyle itham ediyorsa bu hastalikli ruh haline sahip adamdan ayrilmamiz en mantiklisi. Esinizin dusunceleri normal degil. Kendine guvenmeyen ya da esini aldatan insanlar genelde boyle yapar ya da saglikli dusunemeyenler....

eşiniz dişari cıkarmıyor komsuya gidemiyorsun tel girmeniz sorun bencede eşiniz sizi aldatiyor ..
muhtemelen evli biriyle sizinde onu aldatabileceginizi düşünüyor ..

Zaten cocuk olduğu için değil eşim çocuktan sonra karışmaya başladığı için ve evdeki her şeyi annesine yetiştirdiği için evlilik kotulesti

ki ne olursa olsun bir erkeğin ilk aklına gelen aldatma olmamalı, insan eşine böyle bir şeyi nasıl yakıştırır?

yine şeytanın avukatı olayım adamı savunayım

bu konuda bile herkes ne yazdı adam kesin seni aldatıyor

adam da düşünüyor

bu kadın dışarı çıkmıyor, arkadaşı yok ama bu sıralar sürekli ama sürekli telefonda ne yapıyor

soruyor cevap alamıyor

sen bir şeyler karıştırıyorsun diyor kadın da cevaben çocuğuma bakıyorum evimin işini yapıyorum vs vs esasen sorunun cevabı olmayan şeyleri soruyor

zaten araları açık muhtemelen birbirlerine hoş da davranmıyorlar

sonra adam da bu toplumda yaşıyor işte netten sevgili bulanlar kocası gidince eve alanlar adamlardan para alanlar sadece kamera ile bu işi meslek haline getirenler

erkek piyasasında daha neler var

adam da hırçınlaşıyor soruyor cevap alamıyor

ve sen bir şeyler karıştırıyorsun diyor konu sahibi eşine "hee canım sıkılıyor, bak böyle açıklama yazıları yazıyorum, eğlenceli oluyor " deseydi ilk seferinde dikkat çekmezdi, batmazdı belki ama sakladıkça daha da adam şüphelenmiş

yani bu toplumda şüpheler karşılıklı

Evet yalnızım herkesten uzağım çoğu arkadaşım annem il merkezinde 20 km uzakta zaten hep gidemiyorum virüs de bahanesi oldu cidden.Esime makale yazıyım para kazanıyorum desem o parayı da elimden alir

Ben suna sasiriyorum millet ne kadar kolay bosan diyor gercekten. Sizin sorununuz iletisim bozuklugu belli... Biraz gevseyin güzel cay demleyin kek pasta ne seviyorsa birsey yapin ve gel hayatim beraber vakit gecirelim deyin ve suclamadan konusmaya derdini ögrenmeye calisin.. bir derdi var belli ama sizi ezerek gececgini zannediyor galiba.. bence güzel bi konusmayi deneyin sonra olmadi bidaha deneyin bidaha bidaha birgün patlayacaktir... Anlatacaktir eminim ve kendinizi ezdirmeyin en azindan güzel bir dille karsinda bi anne var senin cocugunu büyütüyorum senin yapmadigin temizligi evi ceviriyorum benimle böyle konusamazsin varsa derdin söyle ne yoksa kes sesini otur ben senin tapulu malin degilim ama tabi güzel bir sekilde deyin en iyi siz bilirsiniz kocanizla nasil konusulur.

Makale sandığı şey bence kompozisyon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…