-
- Konu Sahibi Busra54Nur
Aydinlattigin icin sagol ama o is o kadar kolay mi? Cep telefonundan olmasi da sasirtici.
Siteler tanıtımını yaparken makale yazacak yazarlar arıyoruz diye bahsediyor da ondan makale diyor insanlar, yoksa yapılan iş güzellik/bakım, spor, ekonomi, çiçek böcek içerikli 450-500 kelimeden az olmayan özgün yazılar yazmaktan başka bir şey değilMakale denilen internet sayfasına genel geçer yazı imiş
Makalenin ne olduğunu bilenler olarak şok olduk ama bu iki satır fotoğraf arası yazı galiba
ben de onu sormak istedim de o 24 saat telefonda değilim çocuğumla ilgileniyorum dedi
ben telefonla nasıl makale yazılır aşamasında kaldım
benim işim yazı yazmak zaten burada yazdığım yorumlardan da belli destan modunda
lakin ben 3-4 güne makale yazamam diyorum açık açık alanımda dahi yazamam yüksek lisans yaptım o işlerden anlarım diyorum ama yazamam
konu sahibinin makale dedikleri lisedeki dönem ödevi vs mi desem o da olmaz, lisans öğrencilerinin bitirme ödevleri vs de ciddi şeyler
cidden çok merak ettim bu makale işini
akşama kadar bilgisayar başındayım, 20-30 sayfa yazarım günlük olağan zamanda, onlardan da yazayım bir iki tane arada
Bazı siteler var, belli konularda içerik giriliyor, siz o içeriklerden seçip konu hakkında özgün yazı yazıyorsunuz, KK'ye bu tip sitelerin reklamını yapmaya gelenler oluyor zaman zaman, reklamları pek havalı oluyor çok kazanç sağlayacakmışsınız gibi dikkat çekici reklam yapıyorlar ama yazı başına 2-3 lira veriliyor galiba.Arkadaşlar kadının makale dediği bizim yazdığımız tarzda makale değil tanıtım yazısı gibi bişeydir muhtemelen
Bazı siteler var, belli konularda içerik giriliyor, siz o içeriklerden seçip konu hakkında özgün yazı yazıyorsunuz, KK'ye bu tip sitelerin reklamını yapmaya gelenler oluyor zaman zaman, reklamları pek havalı oluyor çok kazanç sağlayacakmışsınız gibi dikkat çekici reklam yapıyorlar ama yazı başına 2-3 lira veriliyor galiba.
O zaman damgayı yemeye devam.Çocuğum var ve işsizim babamın evi daha beter en azından kocam yokken daha özgür hissediyorum.evimin düzeni bana ait olduğu için
Büyük ihtimalle özgün içerikli yazılar yazıyordur, harçlık dediği atla deve değildir, ayda 3-5 yazı, ki yeni başladım demiş, bir de bir firmanın ürünlerinin satışı, ki ne olursa olsun bir erkeğin ilk aklına gelen aldatma olmamalı, insan eşine böyle bir şeyi nasıl yakıştırır? Adam hiç sağlıklı düşüncelere sahip değil, kadın evden bile çıkamıyormuş yanlış okumadıysam.Aynen öyle cidden harçlık dediği öyle bişeyse yazık yani kadıncağıza böyle hayat mı olur ya
Zaten cocuk olduğu için değil eşim çocuktan sonra karışmaya başladığı için ve evdeki her şeyi annesine yetiştirdiği için evlilik kotulestiCok ozur dilerim makale yazacak kadar kültürlü birisiniz ve sizi sadakatsizlikle suclamasina izin vermeyin. Ev isleri sorununuz degilde size olan ithamlari ya da davranislarini problem ederseniz biraz daha bu isi cozme yolunda ilerlersiniz diye dusunuyorum. Ve bastan sona yazdiklarinizi ve size gelen yanitlari okuyun eksik olan birseyler var. Gururunuzu incitecek laflar soyleniyor burada daha özgürüm evimin duzeni bana ait diyorsunuz, tatile gidemediginizin uktesini yasiyorsunuz tabiki sizi yargilamak bana dusmez yargiladigimi dusunmeyin ama ortada bisey olmali ve esinizin size guveni kaybolmali boyle seyler birden bire olmaz. Cocuktan once cok iyi bir evlilik cocuk bu evliligi bozmus olamaz.
Aslında demek lazimOna diyin ki, "Kişi kendinden bilirmiş işi."
Hadi ya hakketten mi? Aslında eşimin telefon şifresini bilirim arada karıştırırim ama yine de adamlar bu konuda şeytani geçer.O yüzden takip etmek lazimkendi aldatıyo kesin takipte ol bu bildiğin o davranış
Kaç kere kavga ettik ama algı değişmiyor elimde telefon varsa sevgilisine yaşıyordur diye düşünüyor densizBenim kocam sadakatimi sorgulayacak bende sakin kalıcam öyle mi? Ortalığı nasi ayağa kaldimadiniz hayret
ki ne olursa olsun bir erkeğin ilk aklına gelen aldatma olmamalı, insan eşine böyle bir şeyi nasıl yakıştırır?
Evet yalnızım herkesten uzağım çoğu arkadaşım annem il merkezinde 20 km uzakta zaten hep gidemiyorum virüs de bahanesi oldu cidden.Esime makale yazıyım para kazanıyorum desem o parayı da elimden aliryine şeytanın avukatı olayım adamı savunayım
bu konuda bile herkes ne yazdı adam kesin seni aldatıyor
adam da düşünüyor
bu kadın dışarı çıkmıyor, arkadaşı yok ama bu sıralar sürekli ama sürekli telefonda ne yapıyor
soruyor cevap alamıyor
sen bir şeyler karıştırıyorsun diyor kadın da cevaben çocuğuma bakıyorum evimin işini yapıyorum vs vs esasen sorunun cevabı olmayan şeyleri soruyor
zaten araları açık muhtemelen birbirlerine hoş da davranmıyorlar
sonra adam da bu toplumda yaşıyor işte netten sevgili bulanlar kocası gidince eve alanlar adamlardan para alanlar sadece kamera ile bu işi meslek haline getirenler
erkek piyasasında daha neler var
adam da hırçınlaşıyor soruyor cevap alamıyor
ve sen bir şeyler karıştırıyorsun diyor konu sahibi eşine "hee canım sıkılıyor, bak böyle açıklama yazıları yazıyorum, eğlenceli oluyor " deseydi ilk seferinde dikkat çekmezdi, batmazdı belki ama sakladıkça daha da adam şüphelenmiş
yani bu toplumda şüpheler karşılıklı
Ben suna sasiriyorum millet ne kadar kolay bosan diyor gercekten. Sizin sorununuz iletisim bozuklugu belli... Biraz gevseyin güzel cay demleyin kek pasta ne seviyorsa birsey yapin ve gel hayatim beraber vakit gecirelim deyin ve suclamadan konusmaya derdini ögrenmeye calisin.. bir derdi var belli ama sizi ezerek gececgini zannediyor galiba.. bence güzel bi konusmayi deneyin sonra olmadi bidaha deneyin bidaha bidaha birgün patlayacaktir... Anlatacaktir eminim ve kendinizi ezdirmeyin en azindan güzel bir dille karsinda bi anne var senin cocugunu büyütüyorum senin yapmadigin temizligi evi ceviriyorum benimle böyle konusamazsin varsa derdin söyle ne yoksa kes sesini otur ben senin tapulu malin degilim ama tabi güzel bir sekilde deyin en iyi siz bilirsiniz kocanizla nasil konusulur.Arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim 1.5 yasinda da kızım var. Kizimla ilgilenme ve ev işlerini yapmama rağmen eşim bana takmış durumda. İslerimi yapsam dahi telefonla oynamama takmış. Surekli şunu yap bunu yap çocuğa mama ver altını değiştir gibi komut veriyor. Ben ne yapacağımı iyi bilirim dediğimda ise bana cevap verme diyor. Bu arada kaynım askerde eski telefonda onda bana diyor ki kardeşim askerden gelsin sana o telefonu verecem internetin şifresini degistirecem senin ne yaptığın belli değil. Ben eşime sadakatle bağlıyım ama o kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış ne yapmam lazım. Telefonla biraz da olsa harçlığını çıkarıyorum.
Makale sandığı şey bence kompozisyon :)bir de bu makale nasıl yazılıyor
yani telefondan makale yazmak falan bana mı uç geldi
evde bebek var siz telefon ile makale yazıyorsunuz
yüksek lisan mezunu kadınım önümde bilgisayarla hızlı da yazarım yani ama makale yazmam günler sürer