Baskıcı bir kocaya nasıl dayanırım?

Ona para kazandığını bahsetmedim kendisinden para aldığım zaman bir kaç lira hep kenara koyduğunu söylemiştim.İki kere kupe kitap tarzı şeyler aldım kargonun geldiğini görünce beni sorguya cekti

adam şüphelenmiş

bence aldattığınızdan değil bir şeyler karıştırdığınızdan şüphelenmiş

zaten aynen onun dediği gibi "bir şeyler" karıştırıyorsunuz

bunu neden eşinize anlatmadınız mesela yani adam bir farklılık olduğunun farkında ve bundan kıllanıyor

bu sitede baskıcı koca konusunda kocayı haklı bulacağım aklıma gelmezdi

Esinizin akli yok mu? Annesinin lafi ile bunlari yapmasinin, yapanin o oldugunu degistirmiyor. Siz kendinizi ezdirmeye devam ederseniz havuza gitmemek Cocugunuzun ilerde en kücük sıkıntısı olacak

Olabilir mi gercekten?İşini profesyonel yapıyor o zaman.Cunku hiçbir şekilde telefonunda mesaj görmedim ve telefonun parmak kilidini ben de acabiliyirum.
Evet yapar klâsik erkek manipüle ediyor seni yedek teli olabilir genelde arabada saklarlar onun telefonu eline aldığında WhatsApp ve normal engelli kişilerine bak birdaha böyle aldatma imasında bulunğunda hayırdır bir haltlar yiyorsun da beni kendin gibimi sanıyorsun de kişi kendinden bilir işi hesabı

Aldatıyor müdür gerçekten?Hiç yakalamadim hatta telefonunun şifresine kadar bilirim.Annem de demişti senin kocan seni aldatıyor olabilir.Ben yakalamadim ama yakalarsam da sağlam vururum.
Aldatmiyorda olabilir nerden hemen bu kanıya varılır belkide kendine güveni yoktur sizi içten içe kendisinden üstün görüp kıskanıp baskiloyorda olabilir

Aldatmiyorda olabilir nerden hemen bu kanıya varılır belkide kendine güveni yoktur sizi içten içe kendisinden üstün görüp kıskanıp baskiloyorda olabilir
Evet bir kıskançlık var ama neden bana güveni yok çocukla çarşıya gidemiyorum

Ben de her gün yazmıyorum üç dört günde bir yazıyorum zaten kızım uyuyunca ara ara günün 24 saati de telefonla degilim

Anlatsam o parayı bile alırdı.Adam kendisine muhtaç olayim istiyor

Evet bir kıskançlık var ama neden bana güveni yok çocukla çarşıya gidemiyorum
Başkalarındanda etkileniyor olabilir yada sizin hal ve hareketlerinzde farkında olmadan bısry vardır bence bunu direk onunla konuşun konuşarak halledemezseniz ozaman düşünürsünüz

Bu kadar kıskançlık bu kadar kısıtlamak cok garip degilmi..
Esinizin şüpheli davranışları varmi.
Sizi bu kadar sıkarken kendisi neler yapıyor

Bu kadar kıskançlık bu kadar kısıtlamak cok garip degilmi..
Esinizin şüpheli davranışları varmi.
Sizi bu kadar sıkarken kendisi neler yapıyor
Benim eşimde asosyaldir hiç arkadaşı yok.Kardeainin o kadar arkadaşı varken onun tek tük var ve kimseyle görüşmüyor

Neden öbür dünyaya bırakıyorsun, bu dünyanın bu hayatının kıymeti yok mu?
Gencecik kadınsın, yazık değil mi sana, ahirete erteleyeceğin yaşta değilsin lütfen haketmediğin şeyleri yaşama ve yaşatmalarına izin verme, ne güzellikler yaşayabileceğin hayatından da böylesine vazgeçme.

Ne makalesi yazıyorsunuz merak ettim makale yazmak zordur çünkü kaynak taramanız lazım belli yazım şekli var. Ki telefondan asla olmaz bin kere okursun yazana kadar bin kere silersin. Ne makalesi bu harçlık çıkıyor söyleyin ben de yazayım valla canım çıkıyor benim

Bence sizin bi şeyler karıştırdığınızı bildiği için bu tavrı. Asla haklı bulmuyorum ama siz de normal değilsiniz. Farmasi üyeliği diyorsunuz onun için baya hatrı sayılır bir takipçi kitlesi lazım uğraşmak paylaşım yapmak lazım. Gizli saklı yaptığınız için aklına başka şeyler geliyor büyük ihtimalle.

ben de onu sormak istedim de o 24 saat telefonda değilim çocuğumla ilgileniyorum dedi

ben telefonla nasıl makale yazılır aşamasında kaldım

benim işim yazı yazmak zaten burada yazdığım yorumlardan da belli destan modunda

lakin ben 3-4 güne makale yazamam diyorum açık açık alanımda dahi yazamam yüksek lisans yaptım o işlerden anlarım diyorum ama yazamam

konu sahibinin makale dedikleri lisedeki dönem ödevi vs mi desem o da olmaz, lisans öğrencilerinin bitirme ödevleri vs de ciddi şeyler

cidden çok merak ettim bu makale işini

akşama kadar bilgisayar başındayım, 20-30 sayfa yazarım günlük olağan zamanda, onlardan da yazayım bir iki tane arada

Dayanamazsınız

Anladigim kadarıyla bosanamiyosunuz. Diklenseniz, tartissaniz size şiddet uygular mı? Sonuçta çocuktan önce böyle değilse,.birden içine cin girmedi ya bu adamın. Bi "kendine gel karşında çocuk yok,bana karisamazsin" konuşması yapsanız?

Mecbur dayanmak zorundayım benim çocuğum var ve küçük.Her şey çocuktan sonra başladı zaten.isim de yok babamın evine dönsem daha beter.Hepten laf işitme sigamama.Onlar beni ayrı eve çıkartmaz dul kaldım diye

Hiç konuşmadınız mı, yaptıklarının yanlıs olduğunu söylemediniz mi? Kendinizi savunmadınız mı? Bazen kadın susarak erkeğe bu cesareti verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…