-
- Konu Sahibi Busra54Nur
Ona para kazandığını bahsetmedim kendisinden para aldığım zaman bir kaç lira hep kenara koyduğunu söylemiştim.İki kere kupe kitap tarzı şeyler aldım kargonun geldiğini görünce beni sorguya cekti
Çocuk olana kadar çok güzeldi evliliğimiz bana nereye gittiğine ne yaptığıma iş yapıp yapmadığıma karışmazdi.Cocuk oldu karismalar kısıtlamalar başladı.Bu sene kaynanam eşimi fitledigi için kızım deniz havuz yüzü göremedi ben de göremedim içimde hep uhte kaldı.Bu yaptıklarından dolayı öteki tarafta ellerim yakalarinda
Evet yapar klâsik erkek manipüle ediyor seni yedek teli olabilir genelde arabada saklarlar onun telefonu eline aldığında WhatsApp ve normal engelli kişilerine bak birdaha böyle aldatma imasında bulunğunda hayırdır bir haltlar yiyorsun da beni kendin gibimi sanıyorsun de kişi kendinden bilir işi hesabıOlabilir mi gercekten?İşini profesyonel yapıyor o zaman.Cunku hiçbir şekilde telefonunda mesaj görmedim ve telefonun parmak kilidini ben de acabiliyirum.
Aldatmiyorda olabilir nerden hemen bu kanıya varılır belkide kendine güveni yoktur sizi içten içe kendisinden üstün görüp kıskanıp baskiloyorda olabilirAldatıyor müdür gerçekten?Hiç yakalamadim hatta telefonunun şifresine kadar bilirim.Annem de demişti senin kocan seni aldatıyor olabilir.Ben yakalamadim ama yakalarsam da sağlam vururum.
Evet bir kıskançlık var ama neden bana güveni yok çocukla çarşıya gidemiyorumAldatmiyorda olabilir nerden hemen bu kanıya varılır belkide kendine güveni yoktur sizi içten içe kendisinden üstün görüp kıskanıp baskiloyorda olabilir
Ben de her gün yazmıyorum üç dört günde bir yazıyorum zaten kızım uyuyunca ara ara günün 24 saati de telefonla degilimbir de bu makale nasıl yazılıyor
yani telefondan makale yazmak falan bana mı uç geldi
evde bebek var siz telefon ile makale yazıyorsunuz
yüksek lisan mezunu kadınım önümde bilgisayarla hızlı da yazarım yani ama makale yazmam günler sürer
Anlatsam o parayı bile alırdı.Adam kendisine muhtaç olayim istiyoradam şüphelenmiş
bence aldattığınızdan değil bir şeyler karıştırdığınızdan şüphelenmiş
zaten aynen onun dediği gibi "bir şeyler" karıştırıyorsunuz
bunu neden eşinize anlatmadınız mesela yani adam bir farklılık olduğunun farkında ve bundan kıllanıyor
bu sitede baskıcı koca konusunda kocayı haklı bulacağım aklıma gelmezdi
Başkalarındanda etkileniyor olabilir yada sizin hal ve hareketlerinzde farkında olmadan bısry vardır bence bunu direk onunla konuşun konuşarak halledemezseniz ozaman düşünürsünüzEvet bir kıskançlık var ama neden bana güveni yok çocukla çarşıya gidemiyorum
Benim eşimde asosyaldir hiç arkadaşı yok.Kardeainin o kadar arkadaşı varken onun tek tük var ve kimseyle görüşmüyorBu kadar kıskançlık bu kadar kısıtlamak cok garip degilmi..
Esinizin şüpheli davranışları varmi.
Sizi bu kadar sıkarken kendisi neler yapıyor
Neden öbür dünyaya bırakıyorsun, bu dünyanın bu hayatının kıymeti yok mu?Çocuk olana kadar çok güzeldi evliliğimiz bana nereye gittiğine ne yaptığıma iş yapıp yapmadığıma karışmazdi.Cocuk oldu karismalar kısıtlamalar başladı.Bu sene kaynanam eşimi fitledigi için kızım deniz havuz yüzü göremedi ben de göremedim içimde hep uhte kaldı.Bu yaptıklarından dolayı öteki tarafta ellerim yakalarinda
Burada ne demek istediniz?Telefonla biraz da olsa harçlığını çıkarıyorum
Ne makalesi yazıyorsunuz merak ettim makale yazmak zordur çünkü kaynak taramanız lazım belli yazım şekli var. Ki telefondan asla olmaz bin kere okursun yazana kadar bin kere silersin. Ne makalesi bu harçlık çıkıyor söyleyin ben de yazayım valla canım çıkıyor benim
Bence sizin bi şeyler karıştırdığınızı bildiği için bu tavrı. Asla haklı bulmuyorum ama siz de normal değilsiniz. Farmasi üyeliği diyorsunuz onun için baya hatrı sayılır bir takipçi kitlesi lazım uğraşmak paylaşım yapmak lazım. Gizli saklı yaptığınız için aklına başka şeyler geliyor büyük ihtimalle.
DayanamazsınızArkadaşlar ben 3 yıllık evliyim 1.5 yasinda da kızım var. Kizimla ilgilenme ve ev işlerini yapmama rağmen eşim bana takmış durumda. İslerimi yapsam dahi telefonla oynamama takmış. Surekli şunu yap bunu yap çocuğa mama ver altını değiştir gibi komut veriyor. Ben ne yapacağımı iyi bilirim dediğimda ise bana cevap verme diyor. Bu arada kaynım askerde eski telefonda onda bana diyor ki kardeşim askerden gelsin sana o telefonu verecem internetin şifresini degistirecem senin ne yaptığın belli değil. Ben eşime sadakatle bağlıyım ama o kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış ne yapmam lazım. Telefonla biraz da olsa harçlığını çıkarıyorum.
Mecbur dayanmak zorundayım benim çocuğum var ve küçük.Her şey çocuktan sonra başladı zaten.isim de yok babamın evine dönsem daha beter.Hepten laf işitme sigamama.Onlar beni ayrı eve çıkartmaz dul kaldım diyeBaşlığınıza cevap vereyim; Dayanmak zorunda mısınız? Konu içeriğini okuyunca bana dayanmamalısınız gibi geldi. Çünkü size resmen kendisini aldatma potansiyeli olan bir kadınmışsınız gibi muamele yapıyor terbiyesiz herif!