Baskıcı bir kocaya nasıl dayanırım?

Busra54Nur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
194
-53
26
Arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim 1.5 yasinda da kızım var. Kizimla ilgilenme ve ev işlerini yapmama rağmen eşim bana takmış durumda. İslerimi yapsam dahi telefonla oynamama takmış. Surekli şunu yap bunu yap çocuğa mama ver altını değiştir gibi komut veriyor. Ben ne yapacağımı iyi bilirim dediğimda ise bana cevap verme diyor. Bu arada kaynım askerde eski telefonda onda bana diyor ki kardeşim askerden gelsin sana o telefonu verecem internetin şifresini degistirecem senin ne yaptığın belli değil. Ben eşime sadakatle bağlıyım ama o kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış ne yapmam lazım. Telefonla biraz da olsa harçlığını çıkarıyorum.

Ev işlerinden daha önemli sorun var. Sizi sadakatsizlikle suçluyor.
Yeni mi başladı önceden de var mıydı?
Telefonla nasıl harçlığını çıkarıyorsunuz?

Aldatmakla suçlayan, namusa dil uzatan kocaya katlanmak mı?

Kiskanclik degil onunki dupeduz guvensizlik terbiyesiz. Midem bulaniyo ya boylelerinden

Sen onun cocugumusun? kaç yaşında insansınız önüne yemeğini koyuyorsan sukretsin kapasin çeneni otursun. ömür boyu bu dirdir la hayat geçmez. insanlar aileriin evlerindeki kısıtlayıcı tavırlardan sıkılıyor kendi yaşamını kuruyor, ozgurce hareket etmek için bu çok sıkıcı hayat olur. sana tavsiyem ekonomik özgürlüğünü kazanıp onun ağzına lafları tikaman eğer düzelir seni darlamazsa bosanmazsin darlamaya devam ederse sende onu darlarsin veya terapi en son çare malum boşanmak olur.

Kocanız sizi kıskanmıyor sizi aşağılıyor, hakaret ediyor, bunun ayırdına varın önce ve tepkilerinizi de bu bilinçle verin.

Ayrıca siz eski telefon kullanırken kendisinin akıllı telefon kullanacağına da eminim. Sizi telefonda sadakatsizlikle suçluyor, kendisinin sosyal medyada neler yaptığını da tahmin etmek hiç zor değil, çünkü kişi kendinden bilir işi.

Çocuk olunca eşim gerçek yüzünü gösterdi.Evden çıkamıyorum zaten komşularına gosrusmuyordum ilçeden çıkamıyorum göndermiyor çocukla onu da geçtim telefonla oynamam bile onun için şüphe uyandırmaya yeterli.Telefonda makale yazarak Farmasi tanıtımı yaparak para kazanıyorum.
Çocuk olunca eşim gerçek yüzünü gösterdi.Evden çıkamıyorum zaten komşularına gosrusmuyordum ilçeden çıkamıyorum göndermiyor çocukla onu da geçtim telefonla oynamam bile onun için şüphe uyandırmaya yeterli.Telefonda makale yazarak Farmasi tanıtımı yaparak para kazanıyorum
.

Aldatıyor müdür gerçekten?Hiç yakalamadim hatta telefonunun şifresine kadar bilirim.Annem de demişti senin kocan seni aldatıyor olabilir.Ben yakalamadim ama yakalarsam da sağlam vururum.

bence derdi bu

yani bağımsızlığınız

lakin nasıl çıkıyor bu harçlık biz de öğrenelim
Ona para kazandığını bahsetmedim kendisinden para aldığım zaman bir kaç lira hep kenara koyduğunu söylemiştim.İki kere kupe kitap tarzı şeyler aldım kargonun geldiğini görünce beni sorguya cekti

Kusura bakmayın ama bence eşiniz bir haltlar karıştırıyor onun içinde sizi manipüle ediyor gibi geldi kendi suçlu ve suçunu bastırıyor.
Olabilir mi gercekten?İşini profesyonel yapıyor o zaman.Cunku hiçbir şekilde telefonunda mesaj görmedim ve telefonun parmak kilidini ben de acabiliyirum.

Böyle adamlarin kendileri aldatip kadini sucladigindan adim kadar eminim ama kanitlayamam. Sizin evlilikte siz kölemisiniz? Size nasil böyle konusur? Nasil böyle davranir? Bu adama ne diye cocuk? Argh
Çocuk olana kadar çok güzeldi evliliğimiz bana nereye gittiğine ne yaptığıma iş yapıp yapmadığıma karışmazdi.Cocuk oldu karismalar kısıtlamalar başladı.Bu sene kaynanam eşimi fitledigi için kızım deniz havuz yüzü göremedi ben de göremedim içimde hep uhte kaldı.Bu yaptıklarından dolayı öteki tarafta ellerim yakalarinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…