- 29 Mayıs 2018
- 194
- -53
- 26
-
- Konu Sahibi Busra54Nur
Ev işlerinden daha önemli sorun var. Sizi sadakatsizlikle suçluyor.Arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim 1.5 yasinda da kızım var. Kizimla ilgilenme ve ev işlerini yapmama rağmen eşim bana takmış durumda. İslerimi yapsam dahi telefonla oynamama takmış. Surekli şunu yap bunu yap çocuğa mama ver altını değiştir gibi komut veriyor. Ben ne yapacağımı iyi bilirim dediğimda ise bana cevap verme diyor. Bu arada kaynım askerde eski telefonda onda bana diyor ki kardeşim askerden gelsin sana o telefonu verecem internetin şifresini degistirecem senin ne yaptığın belli değil. Ben eşime sadakatle bağlıyım ama o kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış ne yapmam lazım. Telefonla biraz da olsa harçlığını çıkarıyorum.
Telefonla biraz da olsa harçlığını çıkarıyorum.
Arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim 1.5 yasinda da kızım var. Kizimla ilgilenme ve ev işlerini yapmama rağmen eşim bana takmış durumda. İslerimi yapsam dahi telefonla oynamama takmış. Surekli şunu yap bunu yap çocuğa mama ver altını değiştir gibi komut veriyor. Ben ne yapacağımı iyi bilirim dediğimda ise bana cevap verme diyor. Bu arada kaynım askerde eski telefonda onda bana diyor ki kardeşim askerden gelsin sana o telefonu verecem internetin şifresini degistirecem senin ne yaptığın belli değil. Ben eşime sadakatle bağlıyım ama o kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış ne yapmam lazım. Telefonla biraz da olsa harçlığını çıkarıyorum.
Kiskanclik degil onunki dupeduz guvensizlik terbiyesiz. Midem bulaniyo ya boylelerindenArkadaşlar ben 3 yıllık evliyim 1.5 yasinda da kızım var. Kizimla ilgilenme ve ev işlerini yapmama rağmen eşim bana takmış durumda. İslerimi yapsam dahi telefonla oynamama takmış. Surekli şunu yap bunu yap çocuğa mama ver altını değiştir gibi komut veriyor. Ben ne yapacağımı iyi bilirim dediğimda ise bana cevap verme diyor. Bu arada kaynım askerde eski telefonda onda bana diyor ki kardeşim askerden gelsin sana o telefonu verecem internetin şifresini degistirecem senin ne yaptığın belli değil. Ben eşime sadakatle bağlıyım ama o kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış ne yapmam lazım. Telefonla biraz da olsa harçlığını çıkarıyorum.
Ev işlerinden daha önemli sorun var. Sizi sadakatsizlikle suçluyor.
Yeni mi başladı önceden de var mıydı?
Telefonla nasıl harçlığını çıkarıyorsunuz?
Çocuk olunca eşim gerçek yüzünü gösterdi.Evden çıkamıyorum zaten komşularına gosrusmuyordum ilçeden çıkamıyorum göndermiyor çocukla onu da geçtim telefonla oynamam bile onun için şüphe uyandırmaya yeterli.Telefonda makale yazarak Farmasi tanıtımı yaparak para kazanıyorum.Ev işlerinden daha önemli sorun var. Sizi sadakatsizlikle suçluyor.
Çocuk olunca eşim gerçek yüzünü gösterdi.Evden çıkamıyorum zaten komşularına gosrusmuyordum ilçeden çıkamıyorum göndermiyor çocukla onu da geçtim telefonla oynamam bile onun için şüphe uyandırmaya yeterli.Telefonda makale yazarak Farmasi tanıtımı yaparak para kazanıyorumEv işlerinden daha önemli sorun var. Sizi sadakatsizlikle suçluyor.
Farmasi tanıtımı ve üye yaparak arada da makale yazıyorum sipariş alıyorum ordanharclik denecek kadar para kazanıyorumbence derdi bu
yani bağımsızlığınız
lakin nasıl çıkıyor bu harçlık biz de öğrenelim
Aldatıyor müdür gerçekten?Hiç yakalamadim hatta telefonunun şifresine kadar bilirim.Annem de demişti senin kocan seni aldatıyor olabilir.Ben yakalamadim ama yakalarsam da sağlam vururum.Neden dayanmak istiyorsunuz böyle bir tipe?
Büyük ihtimalle aldatılıyorsunuz zaten. Eşini/sevgilisini bu seviyede kıskanıp, sadakat konusunda hayatı zindan edip kendisi uslu duran bir tane bile adam görmedim ben.
Kendisinin yediği haltları siz de yersiniz diye korkuyor.
Niye çekeceksiniz böyle birini?
Ona para kazandığını bahsetmedim kendisinden para aldığım zaman bir kaç lira hep kenara koyduğunu söylemiştim.İki kere kupe kitap tarzı şeyler aldım kargonun geldiğini görünce beni sorguya cektibence derdi bu
yani bağımsızlığınız
lakin nasıl çıkıyor bu harçlık biz de öğrenelim
Olabilir mi gercekten?İşini profesyonel yapıyor o zaman.Cunku hiçbir şekilde telefonunda mesaj görmedim ve telefonun parmak kilidini ben de acabiliyirum.Kusura bakmayın ama bence eşiniz bir haltlar karıştırıyor onun içinde sizi manipüle ediyor gibi geldi kendi suçlu ve suçunu bastırıyor.
Çocuğum var ve işsizim babamın evi daha beter en azından kocam yokken daha özgür hissediyorum.evimin düzeni bana ait olduğu içinAldatmakla suçlayan, namusa dil uzatan kocaya katlanmak mı?
Çocuk olana kadar çok güzeldi evliliğimiz bana nereye gittiğine ne yaptığıma iş yapıp yapmadığıma karışmazdi.Cocuk oldu karismalar kısıtlamalar başladı.Bu sene kaynanam eşimi fitledigi için kızım deniz havuz yüzü göremedi ben de göremedim içimde hep uhte kaldı.Bu yaptıklarından dolayı öteki tarafta ellerim yakalarindaBöyle adamlarin kendileri aldatip kadini sucladigindan adim kadar eminim ama kanitlayamam. Sizin evlilikte siz kölemisiniz? Size nasil böyle konusur? Nasil böyle davranir? Bu adama ne diye cocuk? Argh