Baskıcı bir kocaya nasıl dayanırım?

Benim takipçi kitlem var makaleye de yeni yeni basladim ve çok şık yazmiyroum zaten

Töbe töbe ya ne manyaklar var diyorum bazen kusura bakmayın sinirden ne yazacağımı şaşırdım. Psikolojik şiddet görüyorsunuz şuan, kendi paranızı kazanmanızı mı hazmedemiyor acaba

Cok ozur dilerim makale yazacak kadar kültürlü birisiniz ve sizi sadakatsizlikle suclamasina izin vermeyin. Ev isleri sorununuz degilde size olan ithamlari ya da davranislarini problem ederseniz biraz daha bu isi cozme yolunda ilerlersiniz diye dusunuyorum. Ve bastan sona yazdiklarinizi ve size gelen yanitlari okuyun eksik olan birseyler var. Gururunuzu incitecek laflar soyleniyor burada daha özgürüm evimin duzeni bana ait diyorsunuz, tatile gidemediginizin uktesini yasiyorsunuz tabiki sizi yargilamak bana dusmez yargiladigimi dusunmeyin ama ortada bisey olmali ve esinizin size guveni kaybolmali boyle seyler birden bire olmaz. Cocuktan once cok iyi bir evlilik cocuk bu evliligi bozmus olamaz.

Web sitelerine içerik yazdırıyorlar parayla belki öyle bişeydir, bilimsel makale gibi değildir muhtemelen.

Töbe töbe ya ne manyaklar var diyorum bazen kusura bakmayın sinirden ne yazacağımı şaşırdım. Psikolojik şiddet görüyorsunuz şuan, kendi paranızı kazanmanızı mı hazmedemiyor acaba
Evet eve bir şeyler almamı bile hazmedemiyor eski fincan takımı satıp yeni güzel bir fincan takımı aldım tabii internetten almıştım dışarı çıkamadım için niye internetten alıyormuşum bana çok kızdı

bu dünyada bir şeyler yapmak isterdim ama yapamıyorum ki en fazla tepki verebiliyorum o zaman da daha kötü oluyor

Hiç konuşmadınız mı, yaptıklarının yanlıs olduğunu söylemediniz mi? Kendinizi savunmadınız mı? Bazen kadın susarak erkeğe bu cesareti verir.
ah kaç kere söyledim kaç kere hala evde ajan gibi her şeyi kaydediyor annesine anlatıyor ya Bir de bu var

sizin gibi 20-30 sayfalık değil ki bunları sitelere yazılan makaleler böyle yok güzellikten yok bitkilerden öyle abuk subuk konular

Benim takipçi kitlem var makaleye de yeni yeni basladim ve çok şık yazmiyroum zaten

Cidden merak ettim bu makale işini

Yani Benin yazdıklarım uzmanı olduğunu alanda inceleme vs içeriyor

Gezi yazısı dahi yazamam kısa sürede

Bak burada bol bol yorum yazıyorum ama

Bir makale konusu ya da örneği iletir misin

Ben yaşlandım, gündemden uzak kalıyorum, bir çok şeyi bu sitede görüp öğreniyorum da evde çocuk bakarken arada eşantiyon makale yazmak beni aştı

Ogretim uyesi misiniz? Ne makalesi ben anlamadim. Ben ogretim uyesiyim. Telefondan makale yazamam. Mumkun degil. Arastirmalarinizi evden mi yapiyorsunuz? Makale dediginiz sey makale tercumesi mi? Tercume bile olsa cep telefonundan yapilamaz. Makale yazimiyla nasil cep harcligini cikariyorsunuz beni de aydinlatir misiniz? Arastirma yapmadan ne makalesi? Ben şok oldum. Hadi makale yaziyim deyince makale mi yazilir? Kitap degil ki bu...ki kitap bile cep telefonuyla bilemedim ki.

Bana nette biride demişti bi site verip burda 3 5 bisey yazıp para kazanabilirsin demisti öyle biseymi acaba genelde öğrenciler yapyor .

Makale denilen internet sayfasına genel geçer yazı imiş

Makalenin ne olduğunu bilenler olarak şok olduk ama bu iki satır fotoğraf arası yazı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…