Baskentlıler buyrun tanısalımmm

aydınlık evleri çok bilmiyorum.. keçiören de yaşadım bir süre oraya yakın aydınlık evler doğru mu ?

uzağız baya.. inşaallah herkeslerce uygun bir rota belirleyebiliriz :)

Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Kızılay herkese uyar bencede bu arada herkes çalışıyor mu? Ben henüz çalışmıyorum
amiiinn amin aminn
ben çalışıyorum evet ama gelişim sorun olmaz :)
hayırlıs ile ramazanımızı güle güle uğurlayalım da

selam Ankara..
o vakit çalışmayanların ben gelememm gibi bir şansı yok deyim şimdiden :))

aslında şimdiden tarihi de belirleryelim kii herkes kendi programını planını ona göre yapsın..
şimdiden belirlersek o gün için kimseye de söz verilmez işlerimizi de ona göre ayarlayabiliriz..

ne dersiniz ?

ben derim ki 15 haziran yani bayramın hemen ertesi haftası, öğleden sonra kızılayda belirleyeceğimiz bir mekanda
ya da 14 haziran akşamı eşlerle de olabilir bir organizasyon (akşam olduğu için)

başka balak fikirleriniz d eolabilir ortak bir karar verelim.

çünkü sonrası yaz tatili girmiş oluyor herkesler bir yerlere gidebilir ben de dahil :)

Bence süper plan :) dediğiniz gibi en uygunu zaman bayram sonrası yoksa tatil geliyo ben her iki plana da uyarım ama eşi sıkıntı çıkaracak gibi olanlar varsa eşli buluşma daha uygun olabilir. Hadi hanımlar kararlaştıralım artık

günaydınlar ankara :)

hadi kızlar dökülün teker teker de çok uzamadan kararımız verelim hep birlikte..

bana eşimle de eşimsiz de uyar.. bir şey diyeceğini de sanmıyorum çünkü daha öncesi tecrübeliyim çok güzel dostluklar edindim nette.. halen aynı doğrulukta devam ediyor şükür hepsi ile..

benim için çoğunluk ne derse o

gerçekte süpeerr olacak T tmerdor

o halde 13 Hazirana kadar katılım sayımızı eşli ya da eşsiz buluşma diye belirleyelim

14 Haziranda da mekanı da karar edelim aramızda :)

çok heyecanlı gerçekten :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…