valla ben deee :)Her zaman Uyaroğlu olmuşumdur.
Fikir güzel aslında ama bilemedim :) ismi lazım değil hayatımdaki bazı şahsiyetlere sağlam salladım burada :) tanıdık çıkma ihtimali korkutmadı değil yani
Severim Senin Dürüstlüğünü
Helal Olsun vallahi,
Fikir güzel aslında ama bilemedim :) ismi lazım değil hayatımdaki bazı şahsiyetlere sağlam salladım burada :) tanıdık çıkma ihtimali korkutmadı değil yani
T tmerdor mekan benim için hiç fark etmez dediğim gibi çoğunluk ne diyorsa uyarım ben de :)Atlantis veya metromall de bi kahve iyi giderdi sanki
Hgahahahaha kizlar 20 gunden fazla yokum sehir disindayim buradan baska bir tatile gececegim ancak bayram donusu olabilirrrrrr
Arkadaş değil salladıklarım ama :)) neyse boşver. Metromall bende sevdim ferah gerçektenince bilek helalleşmek için fırsat o halde, sağlam dostluklar atışma ile başlıyor zaten.. :))
bir arkadaşımla atışmaya sebep tam 27 yıllık dostluk kurduk üstelik ayrı ayrı şehirlerde olmamıza rağmen :)
T tmerdor mekan benim için hiç fark etmez dediğim gibi çoğunluk ne diyorsa uyarım ben de :)
yalnız atlantise bir kere bile gitmedim.. çok geçtim önünden arkasından yanından ama içine hiç girmedim bilmiyorum..
metrolmall bu Ankara'da en beğendiğim AVM.. üstü açık ferah harika yapılmış gerçekten..
hımm senin o sallayan şahıs olduğun bilinebilir mi sonuçta sanal ortam ay :)Arkadaş değil salladıklarım ama :)) neyse boşver. Metromall bende sevdim ferah gerçekten
Bir yüzyüze gelelimde bakarız durumahımm senin o sallayan şahıs olduğun bilinebilir mi sonuçta sanal ortam ay :)
çaktırmazsın olmadı
hayırlısı ile hadi bakalım:)Bir yüzyüze gelelimde bakarız duruma
Genel olarak dağılım nasıl? Hangi semtlerdeniz ve yaşlarımız tabiki:)hayırlısı ile hadi bakalım:)
bayram sonrası inşaallah..
Bende aynı durumdayımmmBende Ankara’ya evlenip gelenlerdenim 4yıl olacakhiç çevrem olmadığı için belki de alışamadım bu şehre bi buluşma sayesinde belki de arkadaşlarım sizler olursunuz
Bende eryamannben eryaman, 40 lılı yaşlardayım oooyyyhh oyyy :))
sen ?
süppeerr bizim dostluklarımız sağlamdır:)
hoş geldin biraz geç oldu ama :))
arkadaşlar toplaşın bir iftar mı edelim ?
iftar sonrası çay desem o da geç olur..
ya da bayram sonrası bir hafta sonu kahvaltı ya da kahve keyfii ..
ne dersiniz ?
T tmerdorZipzip- @Venusundogusuu @hayaksii ince bilek @Wynonna Uraniaaflora Efelihayat Monny @Nameles @R4bi4 @AmtMrv @Neseli----___----- @diclekskn UnknownMs @Karbeyaz06 @whiteice67 @dam1 @gaia Toprakana @HeraVenüs @Pink_Flamingo @Kubraikra @bhrorhn @Swan-85 @zanaa06 @TopraKahveBob
veee..
asıll sayfa sahibiSafistd
oh ya bitirdim isimleri..
emeğe saygı lütfen eksiksiz bir buluşma diliyorum çok heyecanlı :)
Bende aynı durumdayım valla geldim şu yoz şehre yapayalnız kaldımBende aynı durumdayımmm