- 23 Temmuz 2014
- 3.837
- 16.912
- 32
- Konu Sahibi kitapsevenbiri
Hazırlık yapıyorlar herhalde gelecek misafirler için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha faceye kendi güzel çıktığım fotoyu koymak için kırptığım arkadaşlarımın alaylarını az dinlemedim sattım arkadaşlarımı, çünkü güzel çıkmak kırk yılda bir gerçekleşiyorBende sizin yorumunuza %100 katılıyorum. Bende hiç ama hiç fotojenik değilim güzel çıktığım resmi görmemiş gibi her yerde paylaşmak isterim ama güzel kadınım her gören söyler zaten fotoğraftakinden daha güzelsin diye çünkü kendimi çok kasıyorum. Yani fotoğrafa bakmak bir kıstas olmamalı.
Ama istemiyorsa o ayrı konu görüşmek zorunda değil.
Ay buna hiç katılamadım. Gençken zayıflıktan kemçük suratlı olup kilo alınca yüzü oturan, spora gidip şekillenen, saç ektiren erkekler ucuza kapatılıp sonra değerlenen arsa gibiler ve geeçekten varlar1- Erkeğin güzeli çirkini olur. Kesin bilgi, evlenince durum değişmiyor. Adam çirkinse evlenince de çirkin oluyor, güncelleme gelmiyor yani.
Evlenip yaşlılığını mı bekleyeceğim? Bu yatırımlık bir durum değil. Arada geçen 10 yıl ne olacak?Ay buna hiç katılamadım. Gençken zayıflıktan kemçük suratlı olup kilo alınca yüzü oturan, spora gidip şekillenen, saç ektiren erkekler ucuza kapatılıp sonra değerlenen arsa gibiler ve geeçekten varlar
Evlenip yaşlılığını mı bekleyeceğim? Bu yatırımlık bir durum değil. Arada geçen 10 yıl ne olacak?
Şimdiki sevgilim Best Model sayılmaz ama en azından istediğim gibi biri. Zargana sevmem ben, çok şişman olmayan iri tiplerden hoşlanırım. Öylesini buldum. Şimdi tutup zargana tipli birini bulup kilo alsın diye mi bekleyeyim?
Yav bir de andropoza giriyorlar zaten. Kılık düzelse başka yer bozulabiliyor. Ne anladım bu işten?Kesinlikle katılıyorum. En güzel zamalarım gittikten sonra adam yakışıklı olsa ne olacak sanki.
Ayrıca zaman geçtikçe yakışıklı olanı da hiç görmedim bu yaşıma kadar.
Yav bir de andropoza giriyorlar zaten. Kılık düzelse başka yer bozulabiliyor. Ne anladım bu işten?
Sen benden küçüksün tabii onu unutmuşum. Ben kırk yaş üstünün gelişimine tanıklık ettim ya sonucu bildirdim. Ama beraber yaşayan ne düşündü bilemem ya ama bazıları cidden çok karizmatik yaş alıyor 40tan küçük sanıyorumEvlenip yaşlılığını mı bekleyeceğim? Bu yatırımlık bir durum değil. Arada geçen 10 yıl ne olacak?
Şimdiki sevgilim Best Model sayılmaz ama en azından istediğim gibi biri. Zargana sevmem ben, çok şişman olmayan iri tiplerden hoşlanırım. Öylesini buldum. Şimdi tutup zargana tipli birini bulup kilo alsın diye mi bekleyeyim?
10 yıl beklemem gerek onun için. :)Sen benden küçüksün tabii onu unutmuşum. Ben kırk yaş üstünün gelişimine tanıklık ettim ya sonucu bildirdim. Ama beraber yaşayan ne düşündü bilemem ya ama bazıları cidden çok karizmatik yaş alıyor 40tan küçük sanıyorum
Bende psikolojik veya fiziksel şiddet uygulamayanını görmedim bu meslek gruplarının.Polis ve askerlerle evlilik düşünenler çok iyi düşünmeliler, çünkü bu meslekleri yapıp daha eşini, sevgilisini aldatmayanı görmedi. Varsa da ben bilmiyorum.