Baskentlıler buyrun tanısalımmm

Eşi olmayan gelebilir mi 😪 Ankaraya taşımdım bu ay güzelim Antalyamdan.. Liseyi burda okumuştum ama liseden kimsem kalmamış, geneli de evlenip çocuk çoluğa karışmış.. Kaç yıldır siz varsınız benim içim, sevgilim de yok artık vardı bu aya kadar taşınınca bitti. Bende gelmek istiyorum😣

Eşimin geleceğini sanmıyorum tek gelebilirim eşli olmasa daha iyi olur bence gün farketmez bana uyarım saatlerde akşamdan sonra olmazsa uyarım her güne

Eşi olmayan gelebilir mi 😪 Ankaraya taşımdım bu ay güzelim Antalyamdan.. Liseyi burda okumuştum ama liseden kimsem kalmamış, geneli de evlenip çocuk çoluğa karışmış.. Kaç yıldır siz varsınız benim içim, sevgilim de yok artık vardı bu aya kadar taşınınca bitti. Bende gelmek istiyorum😣

günaydıın...
bevakasa bevakasa hoş geldin.. doğru yerdesin inan.. yani arkadaşıl dostluk adına kendi adıma deyim de :)
bana Antalya deme benim ikinci memeleketim.. genç kızlığım aman yaa.. o kadar severim o kadar severim.. zaman zaman neden orada birini bulup evlenmedim die hayıflanırım desem yalan olmaz :)))
tabi kii gel inşaallah bizim d eilk olacak umarım devamı gelir :)

Monny Monny canım, bevakasa bevakasa arkadaşın dediği gibi de olabilir
ilk etapta eşsiz arkadaşlırımız içineşli bir buluşma uygun olmayabilir hakılılar..
ama bir tek cumartesi olursa gündüz olsun genel anlamda cumartesi çalışmalar burada yarım gün oluyor öğleden sonra da gelebilirler diye düşünüyorum..
akşam saati de sıkıntı olabilir malum ilk buluşma olunca :KK66:

Katılmayı çokk istiyorum ama oğlumu bırakacak kimse yok
günaydınlarrr :)

katılmayı çok isteyenler katılın istediğinize değecek bir buluşm aolacak inşaallah...
T tmerdor a katılıyorum oğluşu da al yanına kalabalıkta hepimiz bakarız aramızda :)

bu arada T tmerdor canım teşekkürler katılımda bulunacağın için :)

evet kızlar bakıp bakıp geçmeyin, katılım listesi yapacağım..

1) T tmerdor
2) bendeniz harikamoooo
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)

boşukları doldurun please :KK66:

günaydıın...
bevakasa bevakasa hoş geldin.. doğru yerdesin inan.. yani arkadaşıl dostluk adına kendi adıma deyim de :)
bana Antalya deme benim ikinci memeleketim.. genç kızlığım aman yaa.. o kadar severim o kadar severim.. zaman zaman neden orada birini bulup evlenmedim die hayıflanırım desem yalan olmaz :)))
tabi kii gel inşaallah bizim d eilk olacak umarım devamı gelir :)

Monny Monny canım, bevakasa bevakasa arkadaşın dediği gibi de olabilir
ilk etapta eşsiz arkadaşlırımız içineşli bir buluşma uygun olmayabilir hakılılar..
ama bir tek cumartesi olursa gündüz olsun genel anlamda cumartesi çalışmalar burada yarım gün oluyor öğleden sonra da gelebilirler diye düşünüyorum..
akşam saati de sıkıntı olabilir malum ilk buluşma olunca :KK66:

Ben hafta sonu çalışmıyorum zaten, her vakit uyar :KK200:

günaydınlarrr :)

katılmayı çok isteyenler katılın istediğinize değecek bir buluşm aolacak inşaallah...
T tmerdor a katılıyorum oğluşu da al yanına kalabalıkta hepimiz bakarız aramızda :)

bu arada T tmerdor canım teşekkürler katılımda bulunacağın için :)

evet kızlar bakıp bakıp geçmeyin, katılım listesi yapacağım..

1) T tmerdor
2) bendeniz harikamoooo
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)

boşukları doldurun please :KK66:

3) bevakasa

bende tamamim öncesinde Whatsaptan falan bir grup mu kursak gelenler haberleşiriz oradayız falan diye nasıl taniyacagiz birbirimizi😂
Monny Monny canım gelen madoya otursun bakışmalardan anlaşılır saten..
sloganımız KK :))
gelemeyecek olan arkadaşlar meşrutiyet madoyu arayıp not bıraksın.. " kk den ben gelemiyorum iletin lütfen " desin :)
o garson ille ki bizi bulur :))

günaydınlar olsun
hayırlı Cuma'lar olsun
Kadir gecemiz mübarek olsun
Allah bu mübarek iki günün yüzü suyu hürmetine yüreği aklı iyiliğe güzelliğe çalışan tüm kullarının dualarını hayırlısı ile kabul eylesin :*

X