Baskentlıler buyrun tanısalımmm

merhaba Ankaradayım bir kızım var çalışıyorum ortalamanın yükselmesi için buradayım :))
süperr.. günaydımlar.. :)
mübarek ramazan bitimine kadar daha da yükselir inşaallah.. ve Ankara'lılar toplu bir buluşma geçekleştirir umarım :)

süperr.. günaydımlar.. :)
mübarek ramazan bitimine kadar daha da yükselir inşaallah.. ve Ankara'lılar toplu bir buluşma geçekleştirir umarım :)
günaydınn gelemesem de Ankaralıların toplandığını bilmek sevindirecek... Ben hep İstanbullular var sanıyordumm

ayy bilemedim kii.. olabilir mutlak konuşmuşuzdur.. :)
çünkü böyle bir durum içindeyim ://

evet var 17 yaşında şükürler olsun..2. istiyorum ama maalesef.. yaklaşık 1 yıldır tık yok ://
bir denemem oldu o da olmadı bende açıkçası bir daha hem maddi hem manevi ciddi anlamda sarstığından cesaret edemedim.. nasip :/

benim de kaybımdan bu yana bir sene oldu 3 ayı sayma korunduk çünkü hala bekliyoruz.. kısmet, olursa diye
Allah çocuklarımızı bağışlasın amiin.

benim de kaybımdan bu yana bir sene oldu 3 ayı sayma korunduk çünkü hala bekliyoruz.. kısmet, olursa diye
Allah çocuklarımızı bağışlasın amiin.
amin..inşaallah Allah hayırlısı ile kısmet eder tüm dileyen isteyenlere içlerinde bizlere de :)
senin var mı başka yavrun ? sen de mi 2. yi istiyorsun ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…