- 4 Haziran 2019
- 30
- 26
- 45
Merhaba. Tatil bitti. Yarış başlıyorKızlar selam nasılsınız ?
tatilin bitmesi kötü oldu :)) böyle güzeldiMerhaba. Tatil bitti. Yarış başlıyor
Siz nasılsınız?
Kızlar bana da uygun 15 haziran :)
gölbaşı da bizim :))Gölbaşı10.sayfaya kadar okudum sanırım bi ben varım
B barbekusoslutelefon selam.. buluşma tarih ve mekanı belirledik saati anımsaymadım bir tek.. gelirsen ne güzel olur:)Uzun zamandır dışarıdan takip ediyordum, dayanamadım üye oldum. Uygun tarih ve saatte ben de aranıza katılabilirim.
çok şükür ben iyiyim sen nasılsın selam olsun bu arada :)Kızlar selam nasılsınız ?
buluşmada tanışlsa daha uygun olur diyorum ben :)Bana hepsi uyar isterseniz instagramdan isterseniz whatsapptan isterseniz buluşmada tanışalım nasıl isterseniz kızlar
buldum :)15 haziran Cumartesi saat 14:00
yer Kızılay
mekanda Meşrutiyet cd. Mado
uygun mudur arkadaşlar ?
çoğunluğa göre netleştirelim
Kahvaltı olacaksa İncek ya da Eymir olabilir. Hep kapalı yerlerdeyiz. Nefes alırız. Çalışanlar varsa akşamüstü de olabilir. İsteyene özelden instagram bilgilerimi yazabilirim. Ama kimsenin erkek çıkacağını sanmambuldum :)
saati daha erkene çekip birlikte kahvaltıda yapabiliriz isterseniz..
sabah 09:00 / 09:30 ya da 10:00 da olabilir :)
artık siz de bir şeyler deyin cumaya kadar netleşip cumartesi de buluşmayı gerçekleştrelim :)
Sanırım Cumartesi öğlene kadar çalışanlar vardı öğlen olması sanki daha iyi olur
[/QUOTE saat 2 de olsa daha iyi olur bencede.. bu arada kimler geliyor?
Bu arada bişey sormak istiyorum harikamo sanırım Kızılay’da bi Mado bi de ileride meşrutiyette Mado var yanlış bilmiyorsam eğer biz hangisinde görüşeceğiz? Kızılay avmde oturacak düzgün bi yer varsa orada mı görüşsek daha garanti olsabuldum :)
saati daha erkene çekip birlikte kahvaltıda yapabiliriz isterseniz..
sabah 09:00 / 09:30 ya da 10:00 da olabilir :)
artık siz de bir şeyler deyin cumaya kadar netleşip cumartesi de buluşmayı gerçekleştrelim :)