Baskentlıler buyrun tanısalımmm

Fikir güzel aslında ama bilemedim :) ismi lazım değil hayatımdaki bazı şahsiyetlere sağlam salladım burada :) tanıdık çıkma ihtimali korkutmadı değil yani:-)
ince bilek ince bilek helalleşmek için fırsat o halde, sağlam dostluklar atışma ile başlıyor zaten.. :))
bir arkadaşımla atışmaya sebep tam 27 yıllık dostluk kurduk üstelik ayrı ayrı şehirlerde olmamıza rağmen :)
Atlantis veya metromall de bi kahve iyi giderdi sanki 🤗
T tmerdor mekan benim için hiç fark etmez dediğim gibi çoğunluk ne diyorsa uyarım ben de :)
yalnız atlantise bir kere bile gitmedim.. çok geçtim önünden arkasından yanından ama içine hiç girmedim bilmiyorum..
metrolmall bu Ankara'da en beğendiğim AVM.. üstü açık ferah harika yapılmış gerçekten..
Hgahahahaha kizlar 20 gunden fazla yokum sehir disindayim buradan baska bir tatile gececegim ancak bayram donusu olabilirrrrrr
Uraniaaflora Uraniaaflora iyi tatiller iyi gezmeler olsun :)
sanırım öyle olacak zaten.. şimdi ramazan bayram vs.. bir geçsin bayram sonrası günceller buluşma ayarlarız inşaallah :)

ince bilek ince bilek helalleşmek için fırsat o halde, sağlam dostluklar atışma ile başlıyor zaten.. :))
bir arkadaşımla atışmaya sebep tam 27 yıllık dostluk kurduk üstelik ayrı ayrı şehirlerde olmamıza rağmen :)

T tmerdor mekan benim için hiç fark etmez dediğim gibi çoğunluk ne diyorsa uyarım ben de :)
yalnız atlantise bir kere bile gitmedim.. çok geçtim önünden arkasından yanından ama içine hiç girmedim bilmiyorum..
metrolmall bu Ankara'da en beğendiğim AVM.. üstü açık ferah harika yapılmış gerçekten..
Arkadaş değil salladıklarım ama :)) neyse boşver. Metromall bende sevdim ferah gerçekten

süppeerr bizim dostluklarımız sağlamdır:)
hoş geldin biraz geç oldu ama :))
arkadaşlar toplaşın bir iftar mı edelim ?
iftar sonrası çay desem o da geç olur..
ya da bayram sonrası bir hafta sonu kahvaltı ya da kahve keyfii ..
ne dersiniz ?
T tmerdor Zipzip- Zipzip- @Venusundogusuu @hayaksii ince bilek ince bilek @Wynonna Uraniaaflora Uraniaaflora Efelihayat Efelihayat Monny Monny @Nameles @R4bi4 @AmtMrv @Neseli----___----- @diclekskn UnknownMs UnknownMs @Karbeyaz06 @whiteice67 @dam1 @gaia Toprakana @HeraVenüs @Pink_Flamingo @Kubraikra @bhrorhn @Swan-85 @zanaa06 @TopraKahveBob

veee..
asıll sayfa sahibi Safistd Safistd

oh ya bitirdim isimleri..

emeğe saygı lütfen eksiksiz bir buluşma diliyorum çok heyecanlı :)

Bu ara gerçekten böyle bir şeye ihtiyacın vardı bana uyar

X