Ahlatlibelide yi ilk kez duydum ? Merak ettim şimdi ... moganı da seviyorumMogan da cok guzel ahlatlibelide seviyorum piknik icin..
goksuya da geliyoruz arada orada ne kadar arap turist var oyle :))
Tek tek sayarımda gerek yok:) kc deki lcw kapanmış gördün müKaşmir değil kuzum ama yakınındayım :)
Mogana yakin hatta gol goruluyor bile mutlaka gidin cok guzel yazin biraz kalabalik ama hep aileler var rahatsiz olmuyor insanAhlatlibelide yi ilk kez duydum ? Merak ettim şimdi ... moganı da seviyorum
Evettt ne açılcak ki acaba... düzgün bişi açarlar inşlh :)Tek tek sayarımda gerek yok:) kc deki lcw kapanmış gördün mü
İnşallah. Metromall açılınca optimum, kc filan eski havasını kaybetti ama kc yakındı iyi oluyordu oradaki lcw yinede.Evettt ne açılcak ki acaba... düzgün bişi açarlar inşlh :)
selam kızlarr..:) muhabbet koyulaşmış pespembe olmuş ne güzel.Gercekten ankarayi seviyo musunuz
kaşmirin içinde de açıldı LCW ondan mı kc dekini kapadılar acaba ?İnşallah. Metromall açılınca optimum, kc filan eski havasını kaybetti ama kc yakındı iyi oluyordu oradaki lcw yinede.
harikalar diyarı var sincandaCocuk icin biseyler yapiyor musunuz mekan olarak piknik ve avm aktiviteleri disinda her hafta hemen hemen ilik da olsa gitmeye calisiyoru piknige ben h sonu cocugu kahvaltiya goturuyorum parklara bde avm etkinligi disinda gezilecek gorulecek neresi gezilir gorulur anne cocuk icin
Biraz zor benim gelmemde hayırlısı bakalım :)))
Biraz zor benim gelmemde hayırlısı bakalım :)))
Tamam o zaman takipte kalayım :))dur bir hemen karar verme şartları ayarlayacağız elbet zipzipim :)
Bende Ankara’ya evlenip gelenlerdenim 4yıl olacakhiç çevrem olmadığı için belki de alışamadım bu şehre bi buluşma sayesinde belki de arkadaşlarım sizler olursunuz
Simdilik gelemem canım ama sohbete katılırım burdan :)))süppeerr bizim dostluklarımız sağlamdır:)
hoş geldin biraz geç oldu ama :))
arkadaşlar toplaşın bir iftar mı edelim ?
iftar sonrası çay desem o da geç olur..
ya da bayram sonrası bir hafta sonu kahvaltı ya da kahve keyfii ..
ne dersiniz ?
T tmerdorZipzip- @Venusundogusuu hayaksii ince bilek Wynonna Uraniaaflora Efelihayat Monny Nameles R4bi4 AmtMrv N Neseli----___----- D diclekskn UnknownMs Karbeyaz06 W whiteice67 D designer23 G gaia Toprakana @HeraVenüs Pink_Flamingo G Gencanne006 bhrorhn Swan-85 zanaa06 TopraKahveBob
veee..
asıll sayfa sahibiSafistd
oh ya bitirdim isimleri..
emeğe saygı lütfen eksiksiz bir buluşma diliyorum çok heyecanlı :)