Baskentlıler buyrun tanısalımmm

Cocuk icin biseyler yapiyor musunuz mekan olarak piknik ve avm aktiviteleri disinda her hafta hemen hemen ilik da olsa gitmeye calisiyoru piknige ben h sonu cocugu kahvaltiya goturuyorum parklara bde avm etkinligi disinda gezilecek gorulecek neresi gezilir gorulur anne cocuk icin

Gercekten ankarayi seviyo musunuz
selam kızlarr..:) muhabbet koyulaşmış pespembe olmuş ne güzel. .tam 38 yıl Ankara da yaşayan biri olarak ben de Ankara ya laf yok diyenlerdenim.. bir denizimiz eksik bizim.. ayrıca insanlarına soğuk diyorlar aralarda çıkar öle ama her yerde olabiliyor o soğuklardan. sadece Ankara olarak bakmamak lazım lütfen :)

şimdii göksuya yakın arkadaşlar ben de oradayım hem de çok yakınında :)

bir buluşma ayarlayalım derim..
göksuda ne dersiniz :)

harikalar diyarı var sincanda
göksunun içinde de çocuklar için aktiviteler var eryamanda
eymir gölü var muhteşem
aklıma geldikçe yazarım..

benim bebem kocaman bir dana olduğu için unuttuk çocuk için aktiviteli yerleri :)

Bende Ankara’ya evlenip gelenlerdenim 4yıl olacak hiç çevrem olmadığı için belki de alışamadım bu şehre bi buluşma sayesinde belki de arkadaşlarım sizler olursunuz

Bende Ankara’ya evlenip gelenlerdenim 4yıl olacak hiç çevrem olmadığı için belki de alışamadım bu şehre bi buluşma sayesinde belki de arkadaşlarım sizler olursunuz

süppeerr bizim dostluklarımız sağlamdır:)
hoş geldin biraz geç oldu ama :))
arkadaşlar toplaşın bir iftar mı edelim ?
iftar sonrası çay desem o da geç olur..
ya da bayram sonrası bir hafta sonu kahvaltı ya da kahve keyfii ..
ne dersiniz ?
T tmerdor Zipzip- @Venusundogusuu hayaksii ince bilek Wynonna Uraniaaflora Efelihayat Monny Nameles R4bi4 AmtMrv N Neseli----___----- D diclekskn UnknownMs Karbeyaz06 W whiteice67 D designer23 G gaia Toprakana @HeraVenüs Pink_Flamingo G Gencanne006 bhrorhn Swan-85 zanaa06 TopraKahveBob

veee..
asıll sayfa sahibi Safistd

oh ya bitirdim isimleri..

emeğe saygı lütfen eksiksiz bir buluşma diliyorum çok heyecanlı :)

Simdilik gelemem canım ama sohbete katılırım burdan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…