Bende böyleydım senın gıbıydım :) 3 sene olacak taşınalı.. alışıyor ınsan :) sevmeye çalışEvet olmaz olaydm cok uzun zaman olmadi geleli ama yildim insanalrindan trafiginden zorunlu geldm bi cok yerde yasadm yurt disi yurt ici boyle memleket gormedimkmse yanlis anlamasin lutfen
Ben.mersinden geldim 7 yil.oldu.birde.olaya o taraftan.bakyalniz degilmisim cok sukuurr allah im her sokagi cehenneme cikiyor ya evlat buyutuyoruz rabbim esirgesin serrinden en kisa zamanda tekrar tasinmam dilegiyle istanbul da karisik cook hemde ama en azindan biraz olsun ozgur bir kent her kesime hitap ediyor .
Mersin.eski.mersin degil simdi o ayri.konu lakin saygı sakinlik huzur iklim vb vb bunye 5 yildan.sonra birak diyor.direnmeSen guzelim denizi birak gel bacim tebrikler
Ic anadoludan itibaren sarmicak galiba biziMersin.eski.mersin degil simdi o ayri.konu lakin saygı sakinlik huzur iklim vb vb bunye 5 yildan.sonra birak diyor.direnme
Heyyyt Ankarama laf yok :) bizim sevgimiz doğuştanGercekten ankarayi seviyo musunuz
Angaralilar oyle diyor tabiHeyyyt Ankarama laf yok :) bizim sevgimiz doğuştan
Hahaha :) Ulus cebeci çankaya gardaş deriz kankayaaaaAngaralilar oyle diyor tabi
Kaderdaşım mı desem ne desem :))) alışabildin mi peki?Bende 4 sene olacak ankaradayim kocaeliden buraya geldim evlenince:)
Güzel bursam... anneannenize sevgilerAnneannem bursalimis asil.kadin ✔
Kocaeliye gore havasi cok iyi nem yok bu arti puan:)) deniz yok eksi puanKaderdaşım mı desem ne desem :))) alışabildin mi peki?
Göksu gölü var allahtan :)) mudanya gibi olmasada göle gidip yosun kokusunu çekmek mutluluk veriyor :))) ama nem konusuna bendende artı puan :)) havasını seviyorumKocaeliye gore havasi cok iyi nem yok bu arti puan:)) deniz yok eksi puanama gol ile idare ediyoruz:) kocaeliye gore yerlesim cok daha guzel sevilmeyecek bir sehir degil aslinda ankara ama insan bir kere sehir degistirdiginde kendini hicbiryere ait hissedemiyor sanki:)
Göksuya yaz akşamları gidin birde :) Hiç abartmıyorum piknik alanının uzağında dolaştığımız halde her yerimiz mangal kokmuştu. Yaz akşamları anayolda ışıklarda durunca bile camdan içeri et kokusu giriyor. Göksu bütün albenisini yitirdi artık benim gözümde.Göksu gölü var allahtan :)) mudanya gibi olmasada göle gidip yosun kokusunu çekmek mutluluk veriyor :))) ama nem konusuna bendende artı puan :)) havasını seviyorum
Göksunun yakınında oturduğum için gideceğim en güzel yer orası geliyor :)) mangal konusuna gelince.. ordaki mangacılardan biri benim :))))Göksuya yaz akşamları gidin birde :) Hiç abartmıyorum piknik alanının uzağında dolaştığımız halde her yerimiz mangal kokmuştu. Yaz akşamları anayolda ışıklarda durunca bile camdan içeri et kokusu giriyor. Göksu bütün albenisini yitirdi artık benim gözümde.
Kaşmir?Göksunun yakınında oturduğum için gideceğim en güzel yer orası geliyor :)) mangal konusuna gelince.. ordaki mangacılardan biri benim :))))
Kaşmir değil kuzum ama yakınındayım :)Kaşmir?
Mogan da cok guzel ahlatlibelide seviyorum piknik icin..Göksu gölü var allahtan :)) mudanya gibi olmasada göle gidip yosun kokusunu çekmek mutluluk veriyor :))) ama nem konusuna bendende artı puan :)) havasını seviyorum