Baskentlıler buyrun tanısalımmm

Evet olmaz olaydm cok uzun zaman olmadi geleli ama yildim insanalrindan trafiginden zorunlu geldm bi cok yerde yasadm yurt disi yurt ici boyle memleket gormedim kmse yanlis anlamasin lutfen
Bende böyleydım senın gıbıydım :) 3 sene olacak taşınalı.. alışıyor ınsan :) sevmeye çalış

Ben.mersinden geldim 7 yil.oldu.birde.olaya o taraftan.bak

Kaderdaşım mı desem ne desem :))) alışabildin mi peki?
Kocaeliye gore havasi cok iyi nem yok bu arti puan:)) deniz yok eksi puan ama gol ile idare ediyoruz:) kocaeliye gore yerlesim cok daha guzel sevilmeyecek bir sehir degil aslinda ankara ama insan bir kere sehir degistirdiginde kendini hicbiryere ait hissedemiyor sanki:)

Göksu gölü var allahtan :)) mudanya gibi olmasada göle gidip yosun kokusunu çekmek mutluluk veriyor :))) ama nem konusuna bendende artı puan :)) havasını seviyorum

Göksu gölü var allahtan :)) mudanya gibi olmasada göle gidip yosun kokusunu çekmek mutluluk veriyor :))) ama nem konusuna bendende artı puan :)) havasını seviyorum
Göksuya yaz akşamları gidin birde :) Hiç abartmıyorum piknik alanının uzağında dolaştığımız halde her yerimiz mangal kokmuştu. Yaz akşamları anayolda ışıklarda durunca bile camdan içeri et kokusu giriyor. Göksu bütün albenisini yitirdi artık benim gözümde.

Göksunun yakınında oturduğum için gideceğim en güzel yer orası geliyor :)) mangal konusuna gelince.. ordaki mangacılardan biri benim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…