- 25 Temmuz 2013
- 12.830
- 52.575
Belkilerle gidersek eğer belki boşanma davası bile açılmamış, belki konu sahibi hamile kalmaya çalışıyor ki karısından boşanıp onunla evlensin, belki adam karısıyla mutlu ama arada sırada kaçamak yapmak da tatlı geliyor, belki adama dese ki karın şöyle yapıştı karımın adını ağzına alma diyecek.İnatla söylemiyor çünkü anlattığı kadar uzun bir süreç değil.
Bu yüzden beraberiz. Ne zaman bosanacagi belli değil. Onurlu davranıp kabul etse en fazla bir ay sürecektiAdam hala evli kabullenin bunu,ne zaman boşanır oda belli değil.
Bak yine karıştırdınız yine bi kafa gitti sizde. Hayatı dört duvarın içine sıkışan sizsiniz.O sizin ve dört duvar arasında yalniz kalan diğer kadının iddiası ☺
He.O sizin ve dört duvar arasında yalniz kalan diğer kadının iddiası ☺
Ölseniz birbiriniz üzerinde hakkınız yok. Böyle evlilik olur mu?Tabi ya . Evlilik kağıda indirgenecek kadar içi boş bir kavram. Hukuken evli de olsa boşanma sürecine girmiş oluyorsun ama. Çünkü bu olağan bir durum değil. Böyle evlilik mk olur?
Yasalar da öyle düşünüyor da yana döne gittifin Kıbrıs'ta kapı yüzüne kapanmisO sizin ve dört duvar arasında yalniz kalan diğer kadının iddiası ☺
Gece yazdım sen yoktun delihindiEvli derken . Evli değil. Değil. Değil.
Kimsenin onuru hakkında insiyatif ve tasarruf sahibi değilsiniz.Bu yüzden beraberiz. Ne zaman bosanacagi belli değil. Onurlu davranıp kabul etse en fazla bir ay sürecekti
Bize sorulan tam olarak bu çunküBana sorulmadı Size soruldu demek ki
ondan mi konunun asli bitti belkilerle konuya yorum yapıyorsunuz
Ondan mi beş para etmeyen konuya bebek yapma bunu koz olarak kullanır adamın eşi mahkeme uzar diye akıl veriyorsunuz
Onursuzmu oldu şimdi dğer kadın,sizden haberi varmı .Bu yüzden beraberiz. Ne zaman bosanacagi belli değil. Onurlu davranıp kabul etse en fazla bir ay sürecekti
Ne diyerek uzatıyor ve ne zamandır uzuyor söyler misin? Ben de çekişmeli bir davaya yakından şahitlik ettim. 1 sene sürdü. Zaten belli bir süre dava açtığın kişiyle ayni evde yaşamadığını ispat edersen direkt boşanıyorsun. Bu da çok uzun bir süre değildi.Bu yüzden beraberiz. Ne zaman bosanacagi belli değil. Onurlu davranıp kabul etse en fazla bir ay sürecekti
Hayal alemin geniş . Aynı işyerinde çalışıyoruz. Eve birlikte dönüyoruz. Acaba hayaleti mi geliyor ki .Karısıyla mutsuz bile değil. Çünkü ortada bir kadın yok. Ortada bir kadın yok. Kadınla görüşmüyor ☺Belkilerle gidersek eğer belki boşanma davası bile açılmamış, belki konu sahibi hamile kalmaya çalışıyor ki karısından boşanıp onunla evlensin, belki adam karısıyla mutlu ama arada sırada kaçamak yapmak da tatlı geliyor, belki adama dese ki karın şöyle yapıştı karımın adını ağzına alma diyecek.
Allah Allah madem öyle kocama söyleyeyim kesip yerine şırınga taksın bu zamana kadar çok yanlış yapıyormuşuzSiringa penise göre daha tazyikli itiyor. Bu yüzden hamile kalan çok. Tüpe daha hızlı ulaştırıyor. Yurt dışında bunun için kitler bile var.
Çok ciddiye alınmayacak bir yöntem değil ki
Evli evli evli,bir kabullenşn artık bunu,ayrı yaşamaları evli olmadığıa anlamına gelmez.O sizin ve dört duvar arasında yalniz kalan diğer kadının iddiası ☺
Bu konunun askerleri miyiz de ne emredilirse onu yapalım?Bize sorulan tam olarak bu çunkü
Var tabi ki. Başkası var uzatma boşan dedi. Onun yaptığı da sosyal medyadan bana hakaret küfür göndermek oldu. Bulaşmıyorum Allahindan bulsunOnursuzmu oldu şimdi dğer kadın,sizden haberi varmı .
Valla ben bilmem. Kocası sanmasın da. Gerisi gerçekten umrumda değil. Yapıyorsun bi halt, realist ol, mert ol. Ne kendini kandır ne başkasını.Cevabı yazımın içindeydi;
“burada tanımadığı kimsenin ne dediğine göre eşi saydığı bi insanı ne başka biri olarak görücek, ne de hayatından çıkarıcak.”
Yani yersiz bir ikna mücadelesi, yine de siz bilirsiniz
Benim için boşanma sürecine girdiyse bitmiştir. Yola koyulmusum menzile ulasmama daha varsa bu yolda olmadigim anlamına gelmiyor. Varış belli yol belli gidiş belliEvli evli evli,bir kabullenşn artık bunu,ayrı yaşamaları evli olmadığıa anlamına gelmez.
Birde bulaşsaydınız bari..Var tabi ki. Başkası var uzatma boşan dedi. Onun yaptığı da sosyal medyadan bana hakaret küfür göndermek oldu. Bulaşmıyorum Allahindan bulsun
Olmayan kadın yüzünden çocuk yapamıyorsunuz. El gün içine alnı ak başı dik çıkamıyorsunuz. Bu size yeter.Hayal alemin geniş . Aynı işyerinde çalışıyoruz. Eve birlikte dönüyoruz. Acaba hayaleti mi geliyor ki .Karısıyla mutsuz bile değil. Çünkü ortada bir kadın yok. Ortada bir kadın yok. Kadınla görüşmüyor ☺