- 28 Mart 2020
- 21.310
- 64.642
Dava ne zamandır devam ediyor? Hangi sene açıldı ve kaç duruşma sürdü?Söylemek istemiyorum. Resmi evrak alınca söyleyeceğim. Zaten az kaldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dava ne zamandır devam ediyor? Hangi sene açıldı ve kaç duruşma sürdü?Söylemek istemiyorum. Resmi evrak alınca söyleyeceğim. Zaten az kaldı.
Biz sadece yanındaki adamın kocası olmadığına ikna etmeye çalışıyoruz. İki gündür kocam diyor. Yoksa ne yaptığı gerçekten umurumuzda değil yani.Neden aksine ikna etmeye çabalarcasına linç ediliyor ki..
Ay valla belki kelimesinden nefret ettimBelkide tum bu saydiklariniz yasaniyordur nerden biliyor sunuz? Tek sorun yasa disi yollardan cocuk yapilmaya calisilmasi.onun disinda bir sorun goremiyorum.
Evet noldu sen mi alcaksın adamı bu kadar zoruna gitti
Evli barklı adamla ne işin var diyecekler değil mi? Dünyaları başlarına yıkılacak. Size bildiğiniz şeyleri söyleyecekler.Söylemek istemiyorum. Resmi evrak alınca söyleyeceğim. Zaten az kaldı.
Yorucu olan sizsiniz size sorulmayan fikrinizin bes oara etmedigi bir konuda dert anlatmaya calisiyorsunuzAy valla belki kelimesinden nefret ettim
Burda belki diye bir şey yok hanımefendi konu sahibi neler yazmış bizde yazdıklarına karşın yorum yaptık
Belki oyke belki böyle diye değil
Ortaya belkilerle girerseniz konu bambaşka yere gider
Belki o koca sizin belki o es benim belki başıma geldi belki o oldu belki bu oldu
Belki varsayım oluyor konunun açıklması varken konu sahibinin bire-bir dedikleri varken neden belkilere takıldınız sürekli bir belki diliniz de
Çok yorucusunuz
Belki benim fikrim sekiz para ediyor, belki on para, bilmediğimiz piyasalarda paha biçmeyelim.Yorucu olan sizsiniz size sorulmayan fikrinizin bes oara etmedigi bir konuda dert anlatmaya calisiyorsunuz
Evli derken . Evli değil. Değil. Değil.Evli barklı adamla ne işin var diyecekler değil mi? Dünyaları başlarına yıkılacak. Size bildiğiniz şeyleri söyleyecekler.
Konu sahibine göre bir 10 15 dava sürmüş olmalıKon ne zamandır devam ediyor? Hangi sene açıldı ve kaç duruşma sürdü?
İnatla söylemiyor çünkü anlattığı kadar uzun bir süreç değil.Konu sahibine göre bir 10 15 dava sürmüş olmalı
Bana sorulmadı Size soruldu demek kiYorucu olan sizsiniz size sorulmayan fikrinizin bes oara etmedigi bir konuda dert anlatmaya calisiyorsunuz
Cevabı yazımın içindeydi;Biz sadece yanındaki adamın kocası olmadığına ikna etmeye çalışıyoruz. İki gündür kocam diyor. Yoksa ne yaptığı gerçekten umurumuzda değil yani.
Resmi nikahli eşiyle düzenli olarak sevişiyor demek değil evli. Evliliği aynı evde yaşamak, sevişmek mi sanıyorsunuz? Hukuken evliler. Sizin kocam dediğiniz adamin kütüğünde ve soyadında.Evli derken . Evli değil. Değil. Değil.
Valla ne kadar krizlere de girseniz adam evli.Evli derken . Evli değil. Değil. Değil.
Kakarsa boşarım. Yüzsüz zihniyettekiler aksini iddia etse de boşanmak bir seçenektir. Bir erkek gelecek hayatımda biri var diyecek ben onla evli kalacağım. Yada başıma kakacak ilişkimizi. YoooAy herkeşler seviyor. Sonra evlenince sen zaten boşanmadan kancayı taktın diye başınıza kakarlar artik.
Tabi ya . Evlilik kağıda indirgenecek kadar içi boş bir kavram. Hukuken evli de olsa boşanma sürecine girmiş oluyorsun ama. Çünkü bu olağan bir durum değil. Böyle evlilik mk olur?Resmi nikahli eşiyle düzenli olarak sevişiyor demek değil evli. Evliliği aynı evde yaşamak, sevişmek mi sanıyorsunuz? Hukuken evliler. Sizin kocam dediğiniz adamin kütüğünde ve soyadında.
Valla sen pek bırakacak gibi değilsin biraz zor bulmuşsun. Ancak yeterKakarsa boşarım. Yüzsüz zihniyettekiler aksini iddia etse de boşanmak bir seçenektir. Bir erkek gelecek hayatımda biri var diyecek ben onla evli kalacağım. Yada başıma kakacak ilişkimizi. Yooo
Boşanma diye bir şey icat edilmiş. Alışın buna. Yoksa tuvalette sifona rağmen gitmeyen bok muamelesi görürsünüz.ilk cekiste gitmezse ikinci kere sifon çekilir canım. O da dert mi?
Adam hala evli kabullenin bunu,ne zaman boşanır oda belli değil.Evli derken . Evli değil. Değil. Değil.
O sizin ve dört duvar arasında yalniz kalan diğer kadının iddiası ☺Valla ne kadar krizlere de girseniz adam evli.
O sizin hayal dünyanız. Adam evli.Evli derken . Evli değil. Değil. Değil.