- 2 Mart 2020
- 207
- 120
Ağam bizimle eğlenirÇünkü sorudaki "eşin eşi" kendisiymiş. Beyefendi başka biriyle berabermiş. Tüp bebek kısmını kendi cüzdanlı eşiyle yapıyormuş. Diğer sorusunda öyle dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağam bizimle eğlenirÇünkü sorudaki "eşin eşi" kendisiymiş. Beyefendi başka biriyle berabermiş. Tüp bebek kısmını kendi cüzdanlı eşiyle yapıyormuş. Diğer sorusunda öyle dedi
Tüp bebek merkezinde sperm toplandıktan yarım saat içinde yumurta ile döllendiriliyor. Dış dünyada bir kaç dakika içinde canlılığını kaybediyor. O açıklama gerçek dışı olmuş.Adam da açıklama yapmıştı,beni bayıltıp spermlerimi çaldı diye.
Amanın hikayeye bak. Benim kafa allak bullak oldu Mevzu ile ilgili bir kaç post okudum sonra yandı beyin Bana fazla böyle alengirli işlerBak şurada olayın kritigini yaptım:)
Tabii ki odur. Hangi adam 'zaten yirmi yıldır cinsel ilişkiye giremiyorum' diye basın açıklaması yaparmümkün mü böyle bir şey. Adamın karısını deli gibi göstermek için,kadınla dalga geçmek için çevirmiş dümenini işte.
Adam da ayrı hikaye, bir bu kadının evinde gömlek ceket klasik pantalon oturup poz veriyor,bı öteki kadının evinde gömlek ceket klasik pantalon oturup poz veriyor.
Evindesin be, Çek pijamaları rahatla birazBabalar gününde falan gündüz biriyle buluşuyor akşam otekiyle yemekte. Eskaza kadınlardan biri tatile gittiyse diğeri hemen 'emanetin emin ellerde' diye adamla peşpeşe resim atıp duruyor :)
Para diyesim geliyor ama ne kadınlar var ,KKda da okuyoruz. Aldatan,başka kadınla ilişkisine devam eden fakir kocaları bile bosamiyorlat. Yetmiyor adamın borcunu falan ödeyip cebine para koyuyorlar.
Sinek kadar kocam olsun,başımda dursunculuk heralde...
Evli değilse ne diye mahkemeye gidiyor? Ne konuşuluyor mahkemede? Evli değilse öteki kadın kim hani sizin kocanız sandığınız adamcığın soyadını taşıyan kütüğünde olan kanunen eş sayılan? Adam ölse o kadın eşi tüp bebek yapsa o kadın eşi nüfus kağıdında o kadın eşi…..hayatının yatak dışında heryerinde o kadın eşi, siz sadece yatıp kalkmak için varsınız. Gidin sokaktan birini çevirin anlatın durumu size metres o kadına da eşi diyecekEvli derken . Evli değil. Değil. Değil.
Bı yerde okumustum metres =ihtiyac wcsi diye haklısınız yatak dısında heryerde esı o kadınEvli değilse ne diye mahkemeye gidiyor? Ne konuşuluyor mahkemede? Evli değilse öteki kadın kim hani sizin kocanız sandığınız adamcığın soyadını taşıyan kütüğünde olan kanunen eş sayılan? Adam ölse o kadın eşi tüp bebek yapsa o kadın eşi nüfus kağıdında o kadın eşi…..hayatının yatak dışında heryerinde o kadın eşi, siz sadece yatıp kalkmak için varsınız. Gidin sokaktan birini çevirin anlatın durumu size metres o kadına da eşi diyecek
Eşim başkasıyla resmi nikahlı cümlesini öğelerine ayıralım önce.Eşim başkasıyla resmi nikahlı . Cekismeli boşanma sürecinde Bu yüzden biz evlenemiyoruz ama benim de amh çok düştüğü için tüp bebeğe başlamak istiyoruz.
Kıbrısta nikahsız çiftler tüp bebek yapabiliyor ama eşim resmi olarak evli olduğu için sorduğumuz merkezler kabul etmedi.
Bu durumu saklarsak yine de merkezin veri tabanında kimlik bilgisinde görünür mü? Eşi evli olup da kıbrısta yaptıran var mı?
allah korusun da en korktugum sey benım kocam yapmazcılardan degılım ısıne gelmeyen şeytan durttu diyo yapabilir yani ama burda bi metresı bi dangalagı okuyup aaa bu benım kocammıs demek var ya.. allah korusun cıddı cıddı fobi oldu bu aldatma mevzuları okurken ıcınden ben cıkarsam nolur diye bi dusunuyorum:)) ya da farkında degılız kocası gıbı anlattı akıl fıkır verdık adamı karısının elınden aldı falan karısmıycam benKeşke öbür kadın da burda olsaydı. 5 sezonluk dizi çıkardı
Melda uğruna konu hortladıBen bu konuyu nasıl okumamışım.
Gece gece metres konuları sinirlerimi bozdu.Bu genç kızların aklı fikri beyni yok mu?Bekar adam kalmadı demek.Şok içerisinde okuyorum yazdıklarını.Melda uğruna konu hortladı
Gece gece metres konuları sinirlerimi bozdu.Bu genç kızların aklı fikri beyni yok mu?Bekar adam kalmadı demek.Şok içerisinde okuyorum yazdıklarını.
Düşüşü daha hızlı olacak da farkinda değil.Yazikİşine gelene cevap veriyor arkadaş, 19 yaşında, hep böyle kalacağını adamın dibinde kul köle olacağını sanıyor. Bir de kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaları
Yazık 1 sene sonra burada ne konular açacak. Kendi düşen ağlamaz.
Maalesef eğitimsizlik, başa bela, bu okulla ilgili bir durum değil. Üniversite mezunu da yapsa benim için aynı ilkokul mezunu da yapsa aynı.