Yazık ya köprüden önceki son çıkış galibaEşim başkasıyla resmi nikahlı . Cekismeli boşanma sürecinde Bu yüzden biz evlenemiyoruz ama benim de amh çok düştüğü için tüp bebeğe başlamak istiyoruz.
Kıbrısta nikahsız çiftler tüp bebek yapabiliyor ama eşim resmi olarak evli olduğu için sorduğumuz merkezler kabul etmedi.
Bu durumu saklarsak yine de merkezin veri tabanında kimlik bilgisinde görünür mü? Eşi evli olup da kıbrısta yaptıran var mı?
Dolayısıyla sizin eşiniz değilEşim başkasıyla resmi nikahlı
henüz düzene girmemiş hayatınız bence acele etmemelisinizEşim başkasıyla resmi nikahlı . Cekismeli boşanma sürecinde Bu yüzden biz evlenemiyoruz ama benim de amh çok düştüğü için tüp bebeğe başlamak istiyoruz.
Kıbrısta nikahsız çiftler tüp bebek yapabiliyor ama eşim resmi olarak evli olduğu için sorduğumuz merkezler kabul etmedi.
Bu durumu saklarsak yine de merkezin veri tabanında kimlik bilgisinde görünür mü? Eşi evli olup da kıbrısta yaptıran var mı?
Bi dene bakalım neler oluyor?Eşim başkasıyla resmi nikahlı . Cekismeli boşanma sürecinde Bu yüzden biz evlenemiyoruz ama benim de amh çok düştüğü için tüp bebeğe başlamak istiyoruz.
Bir kadın vardı ya burçe gürsel.
O da başkasıyla evli adamdan tüp bebekle iki çocuk yaptı (hatta bebek yaptığı adamın karısı hala sayfa sayfa mutlu aile pozları paylaşıyor)
Adam da açıklama yapmıştı,beni bayıltıp spermlerimi çaldı diye.
O yaptıysa siz de yaparsınız
Yargı dağıtmak değil eşim demeseydi bu kadar tepki almazdı.Arkadaşlar niye soruyu cevaplamak yerine yrgo dağıtıyosunuz bi salın ya size ahlaki açıdan etik olup olmadığını sormuyo arkadaş
Sizin eşiniz yok ki sizin eşiniz yokEşim başkasıyla resmi nikahlı . Cekismeli boşanma sürecinde Bu yüzden biz evlenemiyoruz ama benim de amh çok düştüğü için tüp bebeğe başlamak istiyoruz.
Ne yapalım yaparsın aslanım hadi diye sırtını mı sıvazlayalım?Arkadaşlar niye soruyu cevaplamak yerine yrgo dağıtıyosunuz bi salın ya size ahlaki açıdan etik olup olmadığını sormuyo arkadaş
Boşanma surecindeler. Eşime sorun bir de eşi mi gerçekten? Kadın aldatmış nişanlıyken . Bunu öğrendiği için ayrıldı . Tüm irtibati kesilmiş. Neyin eşi?Yalnız o sizin eşiniz değil diyerek linci başlatmak istiyorum