- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
-
- Konu Sahibi blackpearl92
Onu kendine soracaksınız,ben bilemem.Peki yeni doğan bebeğine niye giydirmiyor ona niye layık görmüyor bize getirecekmiş,, kimse kabul etmemiş biz e verecekmiş
Onu kendine soracaksınız,ben bilemem.
Muhtemelen kompleksli bir insan olduğundandır."benim bebeğim herşeyin en iyisine,en yenisine layık" diyen yeni nesil annelerdendir .
Benim size anlatmak istediğim bambaşka birşey ama siz görümceyi savunduğumu düşündünüz.Neyse,Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin yavrunuzu.
Ablam yeni doğum yapacak kendi çocuğuna giydirmeye layık görmeyecek giysileri bana vermek isteyecek ... kendide yeni doğum yapmış madem kendi kullansın yine aynı davranırdım hele birde dedikodu yapıp başıma kakacak bir ablaysa buolaya objective bakmak ister misiniz? aynı şeyi ablanız yapsa e düşünürdünüz bunu sorun kendinize.muhtemelen ablam çok iyi niyetli derdiniz.ben ablayım ve kızımn küçüklerini onun kızına götürüyorum seve seve kullanıyor
Gerçekten yazın ama şunlarıda bilin öyle bir aileki ileride başa kakacak kendi doğum yaptığı halde kendi yenidoğmuş bebeğine giydirmeye layık görmediği şeyleri bize teklif etmmesi ,, daha önce başkasına vermek istemiş onlarda kabul etmemiş kendide giydirmiyor ? azıcık aşım kaygısız başım dediğim için buyurun eleştrin lütfen
Ablam yeni doğum yapacak kendi çocuğuna giydirmeye layık görmeyecek giysileri bana vermek isteyecek ... kendide yeni doğum yapmış madem kendi kullansın yine aynı davranırdım hele birde dedikodu yapıp başıma kakacak bir ablaysa bu
Canim benim iyi guzel anliyorum bende bebek bekliyorum da burada konunun sadece ilk yorumunu okudum daha ilk yorumda o kadar fevri davranmissin ki kimbilir yasarken nasil bir tepki verdin. Kabul etmemenin de yada bu olayi cozmenin defarkli yontemleri olur. Simdi olan muhtemelen esinle aranizdaki iletisime oldu. Esine kendini dogru anlatmalisin ki hakliyken haksiz konuma dusme burdaki gibi. Biz konuyu senin anlattigin kadarini biliriz onun icin ''ayyyy o ne fena ailedir sonucta oglan tarafi degil mi kizcagiza simdi kimbilir neler yaparlar'' dememizi bekleme haliyle. E anlattikca zaten insanlar hak vermis. Hersey konusa konusa
yok sizi eleştirmiyorum ben sevmediğim insanların bana getirdikleri şeyleri sıfır bile olsa altından bile olsa maalesef kullanamayanlardanım.çocugunzu güle güle büyütün kimsenin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin
Kendisi neden giydirmemiş çocuğuna?
esini ozendir canim ilk cocugumuz ilk defa baba oluyorsun bak soyle olacak boyle olacak senin ona ilk aldiklarina kiyamam. Eskisede saklarim filan. Adama hem yavas yavas babaligi ogretir isindirirsiniz hem isinizi halledersiniz.Ben daha önce de tepkiliydim düşüncemi bildiği halde yine ezdirmesi valla fena sinirime gittti tepkilerimde öncekine göre daha fevri ve sivri dille oldu ister istemez
esini ozendir canim ilk cocugumuz ilk defa baba oluyorsun bak soyle olacak boyle olacak senin ona ilk aldiklarina kiyamam. Eskisede saklarim filan. Adama hem yavas yavas babaligi ogretir isindirirsiniz hem isinizi halledersiniz.
Ya da ablasi tarafindan yaklasir. Yigeninize ait esyalarin kardeisnin hakki oldugunu soyler ablasini dusnuyormus gibi yapar gene yumusatirsiniz iyi kotu.
valla 5 yillik evliligimde bisey ogrendimse oda politika. Gerisini bilmem. Dogrucu davut olunca kotu oluyorsun. Hakliyken haksiz oluyorsun.
Layık görmemiştir. birde attığı msj a bak daha öncede vermek istemiş ama kimse almamış.. :))))))))))))))))))))))))))))))))