- 7 Ocak 2015
- 640
- 432
-
- Konu Sahibi blackpearl92
Fazla abartmissiniz. Bu kadar tantanaya gerek yokmus. Bebek dedigin cabuk buyuyor. Onun eskisi yetiskin birinin eskisine de benzemez. Eskiyemeden kalir elbiseler zaten.
Fazla alinip olayi dramatie etmissiniz. Tesekkur edip alabilirdiniz de. Bebek kiyafetlerinin paylasilmasi oyle ekstrem bir olay degil.
Allah allah öyle mi dersin sonra bassınlarr dedikodduyu acaba ailesi nasıl biri biliyormusunuz aldılarda muhtaçlarda ilerisi için ellerine niye koz vereyim durumumuzda varken bence yazmak için yazmayın .. abartı falan değil kendi çocuğuna giydirsin madem yeniler,oda yeni doğurdu kendi kızına giydirmiyor sence neden 2 -3 zıbına kalmadım şükür ..
Niye kötü düşünüyosunuz ki. tamam kendiside sizin gibi yeni şeyler almak istemiştir bebeğine belki kullanmak istersiniz diye vermiştir. hemen kötü niyet aramayın. Boşuna iki taraf arasında gerginlik olmasın diye düşünüp alıp kullanmayadabilirdiniz o kıyafetleri. TAkılmayın böyle şeylere. boşuna gerginlik hep
Aaa ne varki bunda bende oğlumun bebeklik kıyafetlerini verdim abimin bebeğine. Gelin hic sorun yapmadi seve seve giydiriyor. Hem bebek kıyafetleri büyük insan kıyafetleri gibi eskimiyorki. İki giydiriyorsun kuculuyor. Çok sık kiyafet değiştirildiği için giydiriyor bizim gelin.
Tabiki siz giydirmek zorunda değilsiniz. Bu bir tercih ama bu kadar tepki vermek yersiz olmuş.
Kadin kendi cocuguna giydirmemis sen mi bebegine giydireceksin elalemin eskisini. Ustelik ihtiyacin da yokmus. Ama sorun kv gorumce degil senin kocan garip nasi kabul eder senin istemedigin bi seyi
Nasil biliyorsaniz oyle yapin o zaman yahu.Allah allah öyle mi dersin sonra bassınlarr dedikodduyu acaba ailesi nasıl biri biliyormusunuz aldılarda muhtaçlarda ilerisi için ellerine niye koz vereyim durumumuzda varken bence yazmak için yazmayın .. abartı falan değil kendi çocuğuna giydirsin madem yeniler,oda yeni doğurdu kendi kızına giydirmiyor sence neden 2 -3 zıbına kalmadım şükür ..
Kendisinin yeni çocuğu doğmasa bende normal diyebilirdim ama madem kendi çocuğu da yeni doğdu kendi giydirsin size niye veriyor ki acaba cinsiyeti mi farklı kendi ikinci bebeğinin size veriyor ne biliyim aklıma başka bişey gelmedi. Ben size hak verdim valla.
Eşim tepkimi bilmesine rrağmen gitmiş kabul etmiş .. ben aldılar demelerini istemiyorum yada bizimkinin eskilerini şuna verdik diye konuşacak tipler ben bebeğimin muhtaçmış gibi ezilmesini istemiyorum .. Sürekli ailesi yüzünden tartışıyoruz zaten kötü niyetliler istemediğimi dile getirdim bu sefer tavırla karşılaşıyorum.
Eski Zıbın, yelek giydirmemezlikteki tavrını, çocuk arabası, yatağı gibi büyük çaplı eşyalarda da gösterebileceksen haklısın..
Iyi de onlarin kotu niyeti muhim degil kocan senin muhatabin. Senin istemedigini bile bile kabul edemez reddedince de surat yapamaz. Sen kv gorumceyi suclamaktan adami gozden kaciriyosun, dogru sucluya odaklanKendi çocuğu gibi görüyormuş yeğenini bana tavır atıyor kadın kendi çocuğuna layık görmemiş bana gelipte iyi niyetten bahsetmesinler ..
valla kadının ilk cocugu heveslenmis durumuda var neden baskasının kıayfetnı giydiriyım kı zaten belli görümceyle anlasılamayn biri herald eyarın öbür gün bide derse senin cocugunu bile ben giydirdim esine neden bu kadar baska yapıyolar evet haklısın magdem 2 ci cocugu olmus ona versin ona giydirsinFazla abartmissiniz. Bu kadar tantanaya gerek yokmus. Bebek dedigin cabuk buyuyor. Onun eskisi yetiskin birinin eskisine de benzemez. Eskiyemeden kalir elbiseler zaten.
Fazla alinip olayi dramatie etmissiniz. Tesekkur edip alabilirdiniz de. Bebek kiyafetlerinin paylasilmasi oyle ekstrem bir olay degil.