Başkasının eskisi benim bebeğimin yenisi olsunmuş...

Eski Zıbın, yelek giydirmemezlikteki tavrını, çocuk arabası, yatağı gibi büyük çaplı eşyalarda da gösterebileceksen haklısın..
Beni tanısaydınız "az olssun öz olsun benim olsun kafam rahat olsun" birisi olduğumu anlardınz ama eşim bunu anlayamamış ki okadar tepkime rağmen sizede birşey diyemiyorm o yüzden

Yok ben seni anladım ve hak verdim, bende istemezdim.

Ama eşinin bu tavrından maddi durumunuzla ilgili bi çıkarım yaptım ve hani yarın bigün nispeten büyük çaplı yardımları kabul etmek durumunda kalırsan, laf yersin. O yüzden uyarmak istedim.

aile facıasımı çıkarmaya çalışıyosunuz. niyetleri neyse ne, bir kıyafetten bu kadar ortalık savaş alanına dönmemeli

Aile faciası durumu yok zaten kararlıyım bunuda güzelce belli ettim buradada paylaşarak kendimi daha rahat hissettim başkasıyla paylaşamıyorum sizi arkadaşım olarak gördüğümden

Allaha şükür soğan ekmek yerim kimseden birşey istemem evlenirken de zaten kimseden yardım istemedik eksik oldu belki bazı şeylerimiz ama Alaha şükür bizde bunu yaptık diyemez onun ailesinden kimse

Karşı tarafın niyetini bilemem,ama bebeğiniz doğduğunda kıyafetleri 3ayda küçülmeye başlayıp,günde 3-5 kez kıyafet değiştirmek zorunda kaldığınızda aslında görümcenizin teklifinin bu kadar sinirlenilecek birşey olmadığını anlayacaksınız.
Ihtiyacınız olsun olmasın farketmez,insan yepyeni kıyafetlerin çabucak küçüldüğünü görünce üzülüyor.

Peki yeni doğan bebeğine niye giydirmiyor ona niye layık görmüyor bize getirecekmiş,, kimse kabul etmemiş biz e verecekmiş

kadının kendi Yenidoğanı var çok biliyosa kendi giydirsin bu bir ikincisi böyle bişey teklif edilecekse adam akıllı edilir herkese söyledim kimse kabul etmedi size veriyim denmez üçüncüsü daha sonra lafınıedecek insanlarmış ki bu hepten beter

not: evet aile faciası çıkarmaya çalışıyorum herkes işine baksın

Benimde çok şükür durumum iyi olmasına rağmen abimin çocuğunun kıyafetleriyle büyüttüm aralarında 10 ay var.Oğlumun küçük kıyafetlerinide kız kardeşim oğlu için aldı.Zaten çocuklar çok çabuk büyüyor.Bugün oğlumun oyuncaklarından kkomşumuzun kızına verdim çok memnun oldu.Bence büyütmüşsünüz olayı.Ben oğlumun kuvetini görümceme verdim.Teşekkür etti.Veren insan zaten fesat olsa vermez!

Benimde arkadaşım aynısını yapıyor bana...
kendisi akrabalarından kıyafet kabul ediyor bebeğine giydiriyor sonrada bana teklif ediyor..
istemem gerçekten diyorum ama sanırım fazlaca kibar davranıyorum çekindiğimi düşünüp illa al diyor
alıyorum poşetini değiştirip dolaba kaldırdım 1-2 ay sonra bebeğim büyüdü diyip geri vericem..
ve hiç birini giydirmediğimi farkediyor bunu kasıtlı farkettiriyorum...
iyi niyetli olabilir ama şu an için insan oğlu çiğ süt emmiş yarın birgün başa kakıç olabilir...
madem sende böyle düşünüyorsun kabul etme bencede

:)) fesat olmayan insan kendi yeni doğurmuş bebeğine giydirir başkasına vermezdi herhalde

Gereksiz abartmışsınız en basitinden bi zıbın alsanız 2 ay sonra çocuğa gidiremiceksiniz zaten çocuk büyümüş olacak hem benim kardeşim böyle bi şey demiş olsa ben seve seve giydiririm.sanırım kocanız da yeğeninin giysisini kendi çocuğu giyecek diye de sevinmiş.

herkes yüzeysel okumuş geçmiş olayı baştan bi daha. okuyun bence bu şekilde itici bi teklif olmaz biz muhtaç olduğunu bildiğimiz kişilere bile teklif ederken ezilip büzülüyoruz be

Hayır yani kendi bebeğine giydirmeyi layık görmediği şeyler .. sinir bozucu

Fikrimi yazacaktim yazmiyorum. Yoksa yazmak icin yazmis olurum konu sahibine gore
Gerçekten yazın ama şunlarıda bilin öyle bir aileki ileride başa kakacak kendi doğum yaptığı halde kendi yenidoğmuş bebeğine giydirmeye layık görmediği şeyleri bize teklif etmmesi ,, daha önce başkasına vermek istemiş onlarda kabul etmemiş kendide giydirmiyor ? azıcık aşım kaygısız başım dediğim için buyurun eleştrin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…