- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
-
- Konu Sahibi blackpearl92
asla kabul etme eşin alıp gelse de bizzat git geri ver
asla kabul etme eşin alıp gelse de bizzat git geri ver
Beni tanısaydınız "az olssun öz olsun benim olsun kafam rahat olsun" birisi olduğumu anlardınz ama eşim bunu anlayamamış ki okadar tepkime rağmen sizede birşey diyemiyorm o yüzden
aile facıasımı çıkarmaya çalışıyosunuz. niyetleri neyse ne, bir kıyafetten bu kadar ortalık savaş alanına dönmemeli
Eski Zıbın, yelek giydirmemezlikteki tavrını, çocuk arabası, yatağı gibi büyük çaplı eşyalarda da gösterebileceksen haklısın..
Yok ben seni anladım ve hak verdim, bende istemezdim.
Ama eşinin bu tavrından maddi durumunuzla ilgili bi çıkarım yaptım ve hani yarın bigün nispeten büyük çaplı yardımları kabul etmek durumunda kalırsan, laf yersin. O yüzden uyarmak istedim.
Karşı tarafın niyetini bilemem,ama bebeğiniz doğduğunda kıyafetleri 3ayda küçülmeye başlayıp,günde 3-5 kez kıyafet değiştirmek zorunda kaldığınızda aslında görümcenizin teklifinin bu kadar sinirlenilecek birşey olmadığını anlayacaksınız.
Ihtiyacınız olsun olmasın farketmez,insan yepyeni kıyafetlerin çabucak küçüldüğünü görünce üzülüyor.
Benimde çok şükür durumum iyi olmasına rağmen abimin çocuğunun kıyafetleriyle büyüttüm aralarında 10 ay var.Oğlumun küçük kıyafetlerinide kız kardeşim oğlu için aldı.Zaten çocuklar çok çabuk büyüyor.Bugün oğlumun oyuncaklarından kkomşumuzun kızına verdim çok memnun oldu.Bence büyütmüşsünüz olayı.Ben oğlumun kuvetini görümceme verdim.Teşekkür etti.Veren insan zaten fesat olsa vermez!
Benimde arkadaşım aynısını yapıyor bana...
kendisi akrabalarından kıyafet kabul ediyor bebeğine giydiriyor sonrada bana teklif ediyor..
istemem gerçekten diyorum ama sanırım fazlaca kibar davranıyorum çekindiğimi düşünüp illa al diyor
alıyorum poşetini değiştirip dolaba kaldırdım 1-2 ay sonra bebeğim büyüdü diyip geri vericem..
ve hiç birini giydirmediğimi farkediyor bunu kasıtlı farkettiriyorum...
iyi niyetli olabilir ama şu an için insan oğlu çiğ süt emmiş yarın birgün başa kakıç olabilir...
madem sende böyle düşünüyorsun kabul etme bencede
Gerçekten yazın ama şunlarıda bilin öyle bir aileki ileride başa kakacak kendi doğum yaptığı halde kendi yenidoğmuş bebeğine giydirmeye layık görmediği şeyleri bize teklif etmmesi ,, daha önce başkasına vermek istemiş onlarda kabul etmemiş kendide giydirmiyor ? azıcık aşım kaygısız başım dediğim için buyurun eleştrin lütfenFikrimi yazacaktim yazmiyorum. Yoksa yazmak icin yazmis olurum konu sahibine gore