Başkasının eskisi benim bebeğimin yenisi olsunmuş...

giydirmek istemeyebilirsiniz.ilk çocuğunuz haklısınızda.kötü bişey değil herkesin kendi tercihi ama çok abartmışsınız.yazdığı mesaja falan sinirlenmişsiniz ama sinirlenicek bişey yok.başkalarına vermek istedim kimse kabul etmedi demiş.bari size veriyim de işe yarasın demek istemiş.boşu boşuna sinirlenmeyin hiç.bu kadar abartınca kompleks yapmış gibi oluyosunuz.

Peki yeni doğan bebeğine niye giydirmiyor ona niye layık görmüyor bize getirecekmiş,, kimse kabul etmemiş biz e verecekmiş
Onu kendine soracaksınız,ben bilemem.
Muhtemelen kompleksli bir insan olduğundandır."benim bebeğim herşeyin en iyisine,en yenisine layık" diyen yeni nesil annelerdendir .:KK66:
Benim size anlatmak istediğim bambaşka birşey ama siz görümceyi savunduğumu düşündünüz.Neyse,Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin yavrunuzu.

Onu kendine soracaksınız,ben bilemem.
Muhtemelen kompleksli bir insan olduğundandır."benim bebeğim herşeyin en iyisine,en yenisine layık" diyen yeni nesil annelerdendir .:KK66:
Benim size anlatmak istediğim bambaşka birşey ama siz görümceyi savunduğumu düşündünüz.Neyse,Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin yavrunuzu.

Allah razı olsun tşk ederim

olaya objective bakmak ister misiniz? aynı şeyi ablanız yapsa e düşünürdünüz bunu sorun kendinize.muhtemelen ablam çok iyi niyetli derdiniz.ben ablayım ve kızımn küçüklerini onun kızına götürüyorum seve seve kullanıyor

olaya objective bakmak ister misiniz? aynı şeyi ablanız yapsa e düşünürdünüz bunu sorun kendinize.muhtemelen ablam çok iyi niyetli derdiniz.ben ablayım ve kızımn küçüklerini onun kızına götürüyorum seve seve kullanıyor
Ablam yeni doğum yapacak kendi çocuğuna giydirmeye layık görmeyecek giysileri bana vermek isteyecek ... kendide yeni doğum yapmış madem kendi kullansın yine aynı davranırdım hele birde dedikodu yapıp başıma kakacak bir ablaysa bu

Kendi çocuğuna giydirsin.evet paylaşılır bebek kıyafetleri ama sizinki biraz kasıtlı. Ayrıca bazı insanlar takıntılıdir bu konuda üzülmeyin böyle şeylere

Canim benim iyi guzel anliyorum bende bebek bekliyorum da burada konunun sadece ilk yorumunu okudum daha ilk yorumda o kadar fevri davranmissin ki kimbilir yasarken nasil bir tepki verdin. Kabul etmemenin de yada bu olayi cozmenin defarkli yontemleri olur. Simdi olan muhtemelen esinle aranizdaki iletisime oldu. Esine kendini dogru anlatmalisin ki hakliyken haksiz konuma dusme burdaki gibi. Biz konuyu senin anlattigin kadarini biliriz onun icin ''ayyyy o ne fena ailedir sonucta oglan tarafi degil mi kizcagiza simdi kimbilir neler yaparlar'' dememizi bekleme haliyle. E anlattikca zaten insanlar hak vermis. Hersey konusa konusa
Gerçekten yazın ama şunlarıda bilin öyle bir aileki ileride başa kakacak kendi doğum yaptığı halde kendi yenidoğmuş bebeğine giydirmeye layık görmediği şeyleri bize teklif etmmesi ,, daha önce başkasına vermek istemiş onlarda kabul etmemiş kendide giydirmiyor ? azıcık aşım kaygısız başım dediğim için buyurun eleştrin lütfen

Ablam yeni doğum yapacak kendi çocuğuna giydirmeye layık görmeyecek giysileri bana vermek isteyecek ... kendide yeni doğum yapmış madem kendi kullansın yine aynı davranırdım hele birde dedikodu yapıp başıma kakacak bir ablaysa bu

yok sizi eleştirmiyorum ben sevmediğim insanların bana getirdikleri şeyleri sıfır bile olsa altından bile olsa maalesef kullanamayanlardanım.çocugunzu güle güle büyütün kimsenin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin

Canim benim iyi guzel anliyorum bende bebek bekliyorum da burada konunun sadece ilk yorumunu okudum daha ilk yorumda o kadar fevri davranmissin ki kimbilir yasarken nasil bir tepki verdin. Kabul etmemenin de yada bu olayi cozmenin defarkli yontemleri olur. Simdi olan muhtemelen esinle aranizdaki iletisime oldu. Esine kendini dogru anlatmalisin ki hakliyken haksiz konuma dusme burdaki gibi. Biz konuyu senin anlattigin kadarini biliriz onun icin ''ayyyy o ne fena ailedir sonucta oglan tarafi degil mi kizcagiza simdi kimbilir neler yaparlar'' dememizi bekleme haliyle. E anlattikca zaten insanlar hak vermis. Hersey konusa konusa

Ben daha önce de tepkiliydim düşüncemi bildiği halde yine ezdirmesi valla fena sinirime gittti tepkilerimde öncekine göre daha fevri ve sivri dille oldu ister istemez

Ben daha önce de tepkiliydim düşüncemi bildiği halde yine ezdirmesi valla fena sinirime gittti tepkilerimde öncekine göre daha fevri ve sivri dille oldu ister istemez
esini ozendir canim ilk cocugumuz ilk defa baba oluyorsun bak soyle olacak boyle olacak senin ona ilk aldiklarina kiyamam. Eskisede saklarim filan. Adama hem yavas yavas babaligi ogretir isindirirsiniz hem isinizi halledersiniz.
Ya da ablasi tarafindan yaklasir. Yigeninize ait esyalarin kardeisnin hakki oldugunu soyler ablasini dusnuyormus gibi yapar gene yumusatirsiniz iyi kotu.
valla 5 yillik evliligimde bisey ogrendimse oda politika. Gerisini bilmem. Dogrucu davut olunca kotu oluyorsun. Hakliyken haksiz oluyorsun.

esini ozendir canim ilk cocugumuz ilk defa baba oluyorsun bak soyle olacak boyle olacak senin ona ilk aldiklarina kiyamam. Eskisede saklarim filan. Adama hem yavas yavas babaligi ogretir isindirirsiniz hem isinizi halledersiniz.
Ya da ablasi tarafindan yaklasir. Yigeninize ait esyalarin kardeisnin hakki oldugunu soyler ablasini dusnuyormus gibi yapar gene yumusatirsiniz iyi kotu.
valla 5 yillik evliligimde bisey ogrendimse oda politika. Gerisini bilmem. Dogrucu davut olunca kotu oluyorsun. Hakliyken haksiz oluyorsun.

Evet ben biraz kendimi tutamıyorum pat pat söylüyorum kadın kendi çocuğunun giysilerini diğerine neden giydirmiyor dyince suçlu oluveriyorum

Layık görmemiştir. birde attığı msj a bak daha öncede vermek istemiş ama kimse almamış.. :))))))))))))))))))))))))))))))))

Alma tabiii ben olsam bende almam. Bir de yeni doğan çocuğu varmış ona neden giydirmiyor, madem farketmiyor. Daha önce vermek istemişse o zaman çocuğu yoktu herhalde , şimdi var ona giydirsin.
Yarın bir gün ters düşünce yüzüne vuruyorlar. Yaşamadım ama yaşayanı gördüm... iyi yapmışsınız.

Sonuna kadar okuduğumda sizi haklı gördüm çünkü kendisinin 2 aylık bebeği de varmış... Madem öyle kendi bebeğine giydirebilir eğer ona giydirmiyorsa vermek istiyorsa kabul etmemeniz normal. Eğer küçük bebeği olmasa ben olsam kabul ederdim tabi söyleme tarzı ve tavrı bana uygunsa.. Sonuçta bebekler çok hızlı büyüyorlar bir giydikleri bir ay sonra olmuyor mesela...

kimsenin yorumlarını okumadan fikrimi söyleyeyeyim bir anne olarak...... öncelikle sakinleş rahat bırak oluruna ... isterdimki çevremde benim çoçugumdan büyük birinin kıyafetlerini versin (bu alamadıgımdan dolayı degil) gogunmazdım çoçuklar çok çabuk büyüyor .... ne demişler çoçugun yedi helal giydigi haram bu söze inanırım

Birde bu tepkinizi eşiniz doğal karşılamalı bence çünkü ilk bebeğiniz , insan heves ediyor neler neler almak istiyor elinden geldikçe...

Çöp nedir ya? Allah kimseyi o duruma düşürmesin ama başkasının kıyafetini giyen çöp kullanıyor demek size göre..

X