Başkasını seviyorum :(

kimse sizi burda kınamıyor okadar garip yazmısınız ki konuyu hem kocamdan ayrılmam hemde sevgilimden

acaba eşinizin ve çocuğunuzun yüzüne nasıl bakıyosunuz çok merak ediyorum inanın cevaplarsanız çok sevinirim

çekirge bir sıçrar,iki sıçrar,üçüncüye sıçrayacak fırsatı olmaz eeee ozamanda buraya yazarsınız kocama yakalandım

böyle olaylarda en çok kime üzülüyorum biliyomusunuz o saf masum yavrulara

nedense olan hep onlara oluyor bir şekilde iki tarafta hayatlarını kuruyor yalan üzerine o yavrucaklar ortada bir oraya bir buraya sürüklenip duruyolar

Yemin ediyorum bu tarz yazıları okudukça evlenmekten bin kat daha soğuyorum. Aşık olabilirsiniz amenna ama yapmayın ya gidip hem kocanıza eşim diye evinde ona karılık yapıyorsunuz,hem de size bakan, güvenen,sorumluluğunuzu alan adamın imkanlarıyla başka adamla birlikte oluyorsunuz. Olacak şey mi? Boşan arkadaşım boşan bitsin. Yeni nesil kadınlarda da bu moda oldu. Kocam çalışsın, çabalasın bana baksın ben rahat rahat otururayım bir yandan da başka adamla gizli kapaklı tövbe tövbe. Ayrılmıyorlar çünkü aşk yaşadığı adamın ona sahip çıkacağından emin değiller. Bir evleri, kendilerine kol kanat geren eşleri demiyorum evdeki baba görevini görüyor dışarıdaki koca. Eleştirmeyin anlayın ne demek. Aşık olmasını bile anlayamam aslında. Evliysen gözlerini başka kadına, erkeğe kapatacaksın. Kocan, karın neyse dünyanda o olacak, gözün harama bakmayacak, o zaman aşık olabiliyorlar mı bir bakın. Hadi bunu geçtim aşık oldu, boşanacaksın o zaman. Şimdi Yapacağın şey eşine gideceksin ben seni aldattım diyeceksin ya kendini affettirip beraber devam edeceksiniz, ya da boşanacaksınız. Halt yerken düşünseydin. Kocana anlatacaksın başka türlü vicdan rahatlamaz!

böyle bir konu neden açılır ki? ne dememiz için ya da uydurma olup herkesi gayelana getirmek için mi?
alacağın cevapları biliyordun...ne olacak şimdi gerçeksen boşanacak mısın...sap gibi ortada kalacaksın kalacaksın diyorum
sevgilim dediğin adam asla boşanmaz ...çocuğundan olacaksın ol da zaten babası sana vermemekle en doğru kararı verir.

ikinciye hamile kalırsanız babalarını iyi ayırt edin, hangisinden olduğunu iyi bilin,, benım tek tavsiyem bu kolay gelsin her anlamda

Ben kötü birşey söylemek istemiyorum.zaten arkadaşlar yeteri kadar söylemişler..çocuğunuzada eşinizede sizede yazık aynı zamanda karşı tarafada..bu kadar kişinin kırılmasına üzülmesine yıpranmasına gerek yok.etmeyin eylemeyin nefsinize mukayyet olun unutun..kendinizi geçtim o masum yavrunuz için çok zor olmasa gerek.ne gerekiyorsa yapın ama unutun bu işi..

Amacımın seni yadırgamak kesinlikle değil .
Insanız hepimiz hata yapabiliriz.önemli olan hatanın zararın neresinden dönersen kârdır.
Aşık olmuşsun amenna bağrına taş basıp hiç bu ilişkiye başlamayabilirdin bu birincisi.
Hadi başladın hala devam ettiriyo olman ve bunu 2 senedir yapıyo olmana gıpteyle baka kaldım inanki .
Madem kocanı sevmiyorsun artık ne die bu evliliği devam ettiriyosun be kadın ....
Benim annemin babamın yuvasıda senin gibi biri yüzünden yıkıldı ve biz 4 çocuk perişan kaldık. Ama şunu sakın haa sakın unutmakii kimsenin yaptığı kimsenin yanına kâr kalmıyor.. Bunu yaşadım ve gördüm ..
Kendini o adamın yerine koy bide öyle düüşün eşin sana bunu yapsa diyee...
Birde çocukların varmış o çocuklarının yüzüne nasıl bakıyorsun şaşarım

Ondan boşanmak istemiyorum, ondan da ayrılmak istemiyorum diye bir gerçek yok.
İnsanın evliyken başkasına aşık olması gerçekten çok talihsiz bir durum.
Siz içinizdekinin aşk olduğuna emin misiniz bu önemli ? Geçici bir macera arayışı ya da eşinizin ilgisizliğinden dolayı, başkasının ilgisini sevme gibi bir şey de olamaz mı ? Belki de eşiniz son derece ilgisizleşti ve siz aslında onu çok seviyorsunuz da, ilgisizlikten sıkılıp başka ilgilere yöneliyor olamaz mısınız ?
O da evliymiş. Bakın. Aşk,heyecan bunlar geçici şeyler. Yuva yıkmaya değeceğini sanmıyorum. Çocuklarınız olmasaydı tamam diyebilirdim. Ama ortada çocuklar var.
Ve bir de, eşinizden ayrılacaksanız sevginiz bittiği için ayrılın. Başkasını sevdiğiniz için değil. Bence hayatınızdan o adamı çıkartın. Bakın eşinize, düşünün eski günleri. Sevginiz bitmiş mi ? Ona göre ayrılın. Eşiniz kötü mü davranıyor? Nasıl bir adam ?
Ve tavsiyem, eşiniz iyi bir adam,iyi bir eşse, ondan ayrılmanız Çocuğunuza yaptığınız en büyük eziyet olur.

Ayrıca 2 yıl gibi bir sürenin bu tip bir vicdan azabına çok uzun bir süre olduğunu düşünüyorum. 1-2 aydan bahsetmiyoruz tam tamına 24 ay. Yetişkin bir insanın çoktan ayırt edebilmesi lazımdı. Her şeyin bir bahanesi oluru, iyi tarafı vardır ama 2 yıldır devam ediyorsa bir şey, sizde ne kadar iyi niyet arayabiliriz bilmiyorum ? Resmen aynı anda ikisini birden idare ediyorsunuz. Ve şimdi burada vicdan naraları atıyorsunuz. Benim vicdanım 2 yıl konuşsa ben sıkıntıdan ölürüm. Vicdan yaptığınıza emin misiniz ?

Son düzenleme:
hayır tek bir kadın çıkıp bir başkasına aşıkken aşık olmadığı adamla aynı yatağa girip yatmayı açıklasın mantıklı açıkklama yapsın varsa

nasıl ya nasıl kaldırıyorsun senın kocan aseksüel mi? değil çocuğunuz olduğuna göre...

nasıl ya iki erkekle yatabiliyorsun ne kadar arsızca...

Bazen böyle konulara destek olasım geliyor insandır hata yapar diyorum ama bu 2, 3, 5 sene olunca olmuyor be gülüm hata değil ki bu bile bile günah işlemek, kandırmak...

Hem esinden bosanmiyorsun.....Sevgilindende vazgecmiyorsun ohhh ne ala....Burda gunah mi cikartiyorsun.....

Bu nasıl bi saçmalık yaa böyle bişey var mı başkasını sewiyosan nasıl kocanın koynuna giriyosun iki adamı nasıl miden kaldırıyo

güzel kardeşim
diyelim ki bir şekilde boşandın
o adamla evlendin
evliliğiniz aynı rutine bağlanacak
şu an kavuşamamanın heyecanını yaşıyorsunuz
kavuşunca aynı sorunları bu adamla yaşarsın emin ol
ayrıca yuvanızı büyük bir sadakatsizlik üzerine kuracaksınız
sorunlar peşinizi bırakmayacak
o evlatlar elbet size hesap soracak
gerçekler elbet eninde sonunda meydana çıkacak
onun çocukları senin çocukların eski eşler vicdan muhasebesi peşini bırakmayacak
ömür boyu başın önünde gezeceksin

oluyor bazen işte aşk gözünü kör ediyor insanların
arkadaşımın annesi yapmış bunu
arkadaşım gözyaşları içinde anlatmıştı
adam evlendikten sonra annesine etmediği eziyeti bırakmamış....
ya sevgilin psikopata bağlar evliyken benle oldun
şimdi başkasıyla olursan diye

senin bu ilşkide mutlu olma şansın yok
aşk sadece filmlerde dizilerde kazanır

bağrına taş bas tövbe et
rezil olmadan yuvanı kurtar
budurumda çocuklarına ilgini azalttığına eminim
işine çocuğuna eşine ver ilgini
o yavruların vebalini ödeyemezsin....

KARŞI PENCERE FİLMİNİ BİR İZLESENE

kocan nasıl anlamadı hayret. demek ki eşinde de iş yok
ne cesaret yahu, nasıl ve ne ara görüşüyorsunuz? eşin hiç mi sormuyor ''nereye ? '' diye. hiç mi tanımıyor arkadaşlarını?
2 yıl hiç mi açık vermedın.
aldatma, terket!

Senin için diyebileceğim tek şey kendine gel...şöyle bir silkelen aklını başına al bacımmm
ama eşin için çok üzüldüm...ne yazıkkı şu konuyu açtığın saatlerde ekmek peşinde koşuyor
ama kendisini aldatan bir kadın için...inanki eşine çok açıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…