Başkasını seviyorum :(

Bu nasıl bi saçmalık yaa böyle bişey var mı başkasını sewiyosan nasıl kocanın koynuna giriyosun iki adamı nasıl miden kaldırıyo

Iki adami birden midesi kabul ediyor, kocasina sadece katlaniyor diyeyim hadi. Peki o adamdaki nasil bir mide ki kocasiyla birlikte oldugunu bile bile bir seylere devam ediyor... Erkekler bizden bir tik daha tahammulsuzdur bazi seylere. Bu adamdaki nasil bir sevgi anlayisi ki sevdigini iddia ettigi kadinla kocasinin birlikteligine tahammul ediyor...

Ne ekşi sözlüğü burası da mı dalga geçilecek yerlerden oldu da haberimiz mi yok, pes vallahi..

Ben de ayni seye sahit oldum bir kez. Ben de o malum sahisa hep sorardim bu adam hic mi anlamiyor diye. Hadi o adamcagiz gunboyu iste diyeyim, benim bahsettigim sahisin oturdugu yer odamin balkonuna bakiyordu ve ona ragmen hic evine girip ciktigini gormedim. Ki cok da dikkatli bir insanim aslinda ama insan suphelenmeyince dikkat etme geregi duymuyor demek ki. Suphe cekecek sekilde de davranmadiysa tamamdir iste.

bayanlar ucurtma avcısı kitabını okuyanınınz var mı emir in babası emıre günahın ne oldugunu anlatıyordu :

"...Yalnızca bir günah vardır, tek bir günah. O da hırsızlıktır. Onun dışındaki bütün günahlar, hırsızlığın bir çeşitlemesidir."

"Bir insanı öldürdüğün zaman, bir yaşamı çalmış olursun. Karısının elinden bir kocayı, çocuklarından bir babayı almış olursun. Yalan söylediğinde, birinin gerçeğe ulaşma hakkını çalarsın. Hile yaptığın, birini aldattığın zaman doğruluğu, haklılığı çalmış olursun."

Mukemmel bir kitapti...

Buna doyumsuzluk bile denmez böyle kadınlar yüzünden yuvalar yıkılıyo kocasına yazık cocuguna yazık hadi kocası çalışıyo cocuk küçükse kime bırakıyo büyükse nasıl oyalıyo şaştım kaldım valla kızlar annem hep der Allah kimseyi kötü kadınla terbiye etmesin diye yaşadı biliyo

Ya kızlar bazı yorumlara baktıkça sinirim iyice atıyor. Boşanma adamdan ayrıl eşine dön ne demek ya! Kendi görüşünüz amenna ama eşine tek bir yolla dönebilir, olayı anlatacak kocası da 2 sene başka adamla olan karısını affederse devam edebilir. Yoksa ben istemiyorum hadi evliliğe devam edelim o adama yazık değil mi? Ayrıca eşi anlamamış olabilir gayet normal bizler anlamayabiliyoruz erkek anlamayınca neden iş yok oluyor ki! İyi niyetli bir adam demek ki. Sevgilim hep sadık bir insan istiyorum,işe gittiğimde gözüm arkada kalmasın derdi ne saçmalıyor bu tabi ki öyle olur derdim kendime. Adam haklıymış sen git evine bakmak için çalış. O da senin paranla gitsin başka adama hizmet etsin. O adamın sevdiği falan da yok. Seven adam sevdiği kadını kocası bile olsa başka adamla aynı yatağa girmesine tahammül edemez. Aşk adı altında kullanıyor işte!

Okudum yorumlarini ve benim düsüncem burada vicdanini rahatlatmak icin konu acmissin cünkü asi davraman cok sacma

Bunu sende biliyorsun!

Bosanabilip cocugunu yanina alabilmeyi bekliyorsun,ama hersey ok ise sana göre bu vicdan azabin niye???

Bir düsün!

Cünkü yaptigin yanlis!!!

Hem bir arkadas demis o adam seni yari yolda birakinca anlayacaksin dedigimi ona resmen inadina demisin olmayacak böyle bisey,yani sen celiskiliisin!!!

Hem hata diyorsun hemde normal diyorsun......hmmm

Sevgilinde nasıl bir mide var diyen hemcinslerim;

Erkekler evli kadınlarla fingirdeşmeyi daha çok sever. Çünkü kadın zaten evlidir, koynuna girip çıktıktan sonra bekaretimi aldın benimle evleneceksin diye de diretmez çünkü zaten bakire de değildir. Evli kadınlarla aşk yaşamak onlara ayak bağı olmaz, kendi istediğini elde ettikten sonra kocası ister sevsin ister dövsün umursamaz.

Arada aşk oldugu icin dogru mu desem yoksa cocuklarin ve cocuklari oldugu icinse yalnis mi demeliyim. Bende evlenicem cok kisa bi sure sonra ama aklimada baska birisi var 4 yillik ailemin istemedigi karsi ciktigi eski sevgilim ama ben ailemin cok sevdigi yeni nisanlimla evlenmek zorundayim. Zor cok zor.

Aşk yaşamak adı altında cinsel olarak kullanmak diye net net açalım burada. Bunu yapan hemcinslerimiz sevildiklerini düşünüyorlar çünkü.

Kesinlikle katiliyorum fakat konu sahibi iliskilerini "fingirdesmek" olarak nitelemiyor ki. Seviyoruz birbirimizi diyor. Seven erkek katlanir mi ki boyle bi seye

Aşk yaşamak adı altında cinsel olarak kullanmak diye net net açalım burada. Bunu yapan hemcinslerimiz sevildiklerini düşünüyorlar çünkü.

Açalım da kullanmak kısmı hata değil mi? Sanki bunu yapan hemcinslerimiz bilmiyor mu var olan durumu alan razı veren razı durumundalar. Klasik yalan vardır ya oda benle birlikte oldu ama kandırdı yok böyle bir şey.

Konu sahibi ya eşlerinizden boşanın siz evlenin yada uzak durun bir birinizden gerçek ortada siz de biliyorsunuzdur sonuçta.

Canım benim bir arkadaşım aynı bu şekilde evlendi. Bir ay kocası ile ilişkiye girememiş. Kendisi bana korktum yapamadık ama her deneyişimizde de çok affedersiniz kocamla yataktayken aklıma sevdiğim adam geliyordu, o olsaydı şimdi bu kadar direnmezdin çoktan olmuştu bu iş diyordum kendime dedi. Yapmayın canım zor bir durum muhakkak Allah kimsenin başına vermesin ama evleneceğin adama yazık. Ya unut eski sevgilini ya da evlenme nişanlınla.

kendini bilen biri,günahıda bilen biri bu konularda büyük konuşsa ne olur.yaptığınızın doğru olmadığını bildiğiniz halde eşimdende ayrılamam sevgilimdende kopamam diyorsunuz.eee bunun sonu nereye gidecek peki.2 senede vicdanınız sızlamadısa şimdide sızlamıyordur.öyle olsa baştan başlamazdınız.insan başını yastığa rahat koyamaz ya siz nasıl rahat ediyorsunuz anlamadım.inşallah eşiniz en kısa zamanda duyar..

Kesinlikle katiliyorum fakat konu sahibi iliskilerini "fingirdesmek" olarak nitelemiyor ki. Seviyoruz birbirimizi diyor. Seven erkek katlanir mi ki boyle bi seye

Kadın sever, çünkü erkek onu bi şekilde kandırır ya ayrı yatıyoruz der yada boşanmam mümkün değil der yada boşancam diye diye oyalar. Kadın buna tahammül edebilir. Ancak erkeğin namus anlayışı farklıdır, erkekte namusu koruma iç güdüsü vardır, gerçekten sevse sevdiğine el sürülmesine tahammül edemez.
Kadını da aşığım diyerek elde tutması lazımdır ki istediğini alabilsin.
bütün olay bu.

Kullanmak kısmını şu açıdan dedim canım konu sahibi diyor ya biz seviyoruz birbirimizi diye. Seven erkek başka adamla olmasına katlanır mı ? Hayır tabi ki. o zaman adam cinsellik için beraber, kadın da beni seviyor zannediyor.

Bu nasıl bir bakş açısı nasıl bir normalize anlayamadım doğrusu. Aşk dopaminin bir anda şangır şangır salgılanması falan gibi bişey mi. İlişkilerde aşktan önce insanlar birbirine kur yapar kedi köpek bile bunu yapıyor. Hafif basit nsanlar bu kurların peşinden koşar hoşuna gider bekler. O halde evliyken birine aşık olmak normalize edilecek birşey değil. Tek gecelik aldatmadan bile daha acı.
Aşk için zaman gerekir mekan gerekir etki tepi gerekir . Evlenmiş birisi bu duyguları ya eşiyle yaşayabileceğini ya da eşiyle kopuklarsa yaşayamayacağını bilir ve yan gözle bakmaz kimseye kadın da olsa erkek de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…