• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkasını seviyorum :(

bece boşanmalısın...çünkü eşini 2 yıldır aldatıyorsun

bunun affı olamaz...bu düzeltilecek bir şey değil...

normali budur...

bence sennin tavrın alaylı küçümseyen bi tavrın var kimse kimsenin hayatını bilemez burda anlattığım kadarrıyla yorumlarsınız boşanırım bu durumdan daha iydir boşanmak tabi ki ama adam boşamıyorum diye inat ediyosa nolucak eğer gidersem çocuğuda vermiyicek o zaman napıcam o konu sahibi dışardan izler durur diyen bayanlarda yorum yapmaya çalışıyorm her cevaba hepsine saygı duyuyorum dıaşardan izlemiyorrm

Kime sesleniyosunuz konu sahibi
Alıntı yaparsanız daha iyi olur

Bence sadede gelelim ne yapmak istiyosunuz ?
Hani bana bir çare mi diyosunuz nabız mı ölçüyosunuz anlamadık

bence sennin tavrın alaylı küçümseyen bi tavrın var kimse kimsenin hayatını bilemez burda anlattığım kadarrıyla yorumlarsınız boşanırım bu durumdan daha iydir boşanmak tabi ki ama adam boşamıyorum diye inat ediyosa nolucak eğer gidersem çocuğuda vermiyicek o zaman napıcam o konu sahibi dışardan izler durur diyen bayanlarda yorum yapmaya çalışıyorm her cevaba hepsine saygı duyuyorum dıaşardan izlemiyorrm

arkadaşım bence sen forumdan çık, al eline bi dua kitabı ve oku.
rabbimden iste vicdan rahatlığını, yanlış yerdesin.
biz daha çok kasvet yaratırız sende.

Allah kimseyi şaşırtmasın..

Allah im ucuncu kisiler yuzunden duzeni bozulan ve ya biten evlilikleri okuyup uzulurken arkadasim kusura bakma ama kabak cicegi gibi.....

Beserdir sasar ama ....

Dusunemiyorum dusundukce cildiriyorum cunku.

Arkadasim ne desem bos sana cunku yazarsam cok agir olur....

Ne yazik ki aldatilan o bayana senin esine ve o canciger yavrucaklara.....

Allah onlara sabir sana da hidayet ihsa eylesin....

O bayanin yerinde olmayi Allah kimseye gostermesin dusmanima bile....

kınamayın başınıza gelir derken? o adam size tecavüz edip şantaj mı yaptı? siz gayet kendi hür iradenizle kocanızı aldatmışsınız üstelik önceki mesajlarda söylendiği gibi cafe köşelerinde buluşup muhabbet etmek değildir heralde yaptığınız. kınayanların başına gelebilcek olan ne merak ettim açıkçası

Erkeğin onu kullandığına nereden eminsiniz? Kadında seviyorum diyor farkına değil misiniz? Alan memnun, satan memnun.. Yüz göz olmasa ışık yakmasa bu boyuta gelir mi? O çocuğa yazık değil mi? İki senedir boynuzları ile dolaşan adama ne demeli? O adama bunu yapmaya ne hakkı var? Bunun adı yüzsüzlüktür, arsızlıktır. Vicdan muhasebesi de ayrılınca bitecek mi? Bu kadar kolay mı?

haklısın canım...ama bence
kadının sevgisi kullanılıyor...
ben erkeklerin sevgisine inanmam
onlar sadece alacağını alma derdinde...

(eş dışında tabii)

bence güzellikle onu sevmediğini söyle...
bu hayatın böyle devam etmeyeceğini anlat
onu aldatmaya hakkın yok...
kimse o adamın yerinde olmak istemez...

Nasıl yani kırıcılık bu mu? Eş duysa mesela bi canlandırsanıza gözünüzde kırıcı anları? Hayatta başımıza neler geleceğini bilemeyiz evet ama aklımızın mantığımızın dediğini dinleriz...

İstediğiniz cevapları veremediğimiz için pardon..
Benim için erkek/kadın farketmez evli ise üstelik çocuğuda varsa aldatıyorsa bunu hiç bir mantığa sığdıramam, hiç bir telafisi de yoktur. Bunun savunması da yoktur. Sizi önce Allah affetsin, duyarsa bu dünyada eşiniz duymazsa öte dünyada affetsin..

istediğim bi cevap yoktu aksine tam da beklediğim cevapları aldım ya bu yanlış yapıypsun tövbe et vazgeç diyenler nasıl diyo saolsunlar valla gayet güzel yönlendiriyolar. böle aşşalayan küçümseyen cvplarlada sadece ne kadar ön yargılı olduğumuzu bi kere daha anlıyorum

geçengün gazetede bir haber okudum......konu yine böyle eşlerini aldatan bir çift......elbette eninde sonunda ortaya çıkıyor.......kadının eşi evi terk ediyor.......kadında sevgilisine beraber kaçmayı teklif ediyor........sevgilisi de ben yapamam çocuklarımı bırakamam deyip kadını yalnız bırakıyor zaten karısı da affetmiş.......

ne yazık ki bu hikayeden bir cinayet çıktı.......kadın sevgilisini öldürmüş.......eeee çocukların bir kısmı annesiz bir kısmı babasız

yaptığın şeyin gerçekten arkasında durabilecek misin.....acınacak durumdasın......çünkü muhtemelen o adama birşey olmayacak:33::33::33::33::33::33::33::33:

istediğim bi cevap yoktu aksine tam da beklediğim cevapları aldım ya bu yanlış yapıypsun tövbe et vazgeç diyenler nasıl diyo saolsunlar valla gayet güzel yönlendiriyolar. böle aşşalayan küçümseyen cvplarlada sadece ne kadar ön yargılı olduğumuzu bi kere daha anlıyorum

yine işine gelen yorumları beğenme durumu..

çok merak ettim yaptığının yanlış olduğunu, tövbe etmen gerektiğini, vazgeçmenin daha mantıklı olduğunu burdan kimse sölemese akıl edemiyomusun acaba ??

Silah mı dayıyor yoksa boşanma konusu açıldığında,buradaki sert tavırlarımız yanlış yolda olduğunuz içindir..

Tamam madme öyle ön yargıyı alt et o zaman:34:
Ne yapmayı planlıyosunuz bundan sonra

kınamayın başınıza gelir derken? o adam size tecavüz edip şantaj mı yaptı? siz gayet kendi hür iradenizle kocanızı aldatmışsınız üstelik önceki mesajlarda söylendiği gibi cafe köşelerinde buluşup muhabbet etmek değildir heralde yaptığınız. kınayanların başına gelebilcek olan ne merak ettim açıkçası

bazen insan asla yapmam dediği şeyin başrölünde olabiliyo nasıl bu kadar kendinizden emin olabiliyosunuz kimse başına ne geleceğini bilmiyo ben 15 senelik arkadaşımı evli bi adamla beraber diye silmiştim kınamıştım asla başıma gelmez demiştim ama sonuç ortada cafede oturdum evet dersem yaptığım yanlış olmicak mı farkeden ne var aldatma aldatmadır işde olumlu bi tarafımı var

herkesin ilk tepkisi bunu bide buraya yazıyo musun olucak ama ben yinede anlatmak istiyorum. 6 yıllık evliyim ama 2 yıldır hayatımda başka birisi var. nasıl olduğunu bilmiyorum ama ben onu seviyorum ve daha kötüsü oda evli uzak durmaya çok çalıştık ama olmadı şimdi ne onla oluyo ne de onsuz boşanıp beraber olmak istemiyorum yuva yıkanın yuvası olmaz biliyorum ve onun da benim de çocuğumuz var ikisine de kıyamam yapamam ayrılsam da hiç bişe düzelmicek hayatımızı mahvettim ben bu acıdan vicdanımdan nasıl kurtulucam :(:25:

Belki birçok kişi seni eleştirecektir ama ben eleştirmicem, Hemde aldatılan biri olarak.. anlıyorum ki nasıl olduğunu bilemeden aşık olmuşsun, isterdim ki gururlu bir şekilde kocanın karşısına çık bunu söyle ama ne yardan geçebildin ne serden..

Eğer şimdi bişey yapmassan emin ol 10 sene sonra geriye dönüp baktığında hiç bir şeyin değişmediğini ve boşuna yılların geçtiğini göreceksin, hiç bişey değişmeden birbirnizin yedeği olarak yaşayıp,aşkınızı kimseye söyleyememenin ezikliğini yaşayacaksınız.
Son olarak vidanından hiç bir zaman kurtulamıyacağına emin olman gerekirdi, sorman bile hata olmuş sanki..
Bide eşin bunu haketmiştir belki, sana çok kötü davranmıştır falan bilemiyorum ama aldatıldığını öğrenmek çok kötü bi his. Umarım hiç kimse o hissi yaşamaz, aldatanlar bile

bazen insan asla yapmam dediği şeyin başrölünde olabiliyo nasıl bu kadar kendinizden emin olabiliyosunuz kimse başına ne geleceğini bilmiyo ben 15 senelik arkadaşımı evli bi adamla beraber diye silmiştim kınamıştım asla başıma gelmez demiştim ama sonuç ortada cafede oturdum evet dersem yaptığım yanlış olmicak mı farkeden ne var aldatma aldatmadır işde olumlu bi tarafımı var

Olumlusu olumsuzu yok bu işin; neresinden tutsan elinde kalıyor. Benim merak ettiğim sey su; annesin, cocuğun var, o adamla ilişkiye girdikten sonra onun yüzüne nasıl bakıyorsun?

ya ben çok merak ediyorum gerçekten merakımdan soruyorum iki erkekle nasıl beraber oluyorsun yani yaradılış olarak aynı sürelerde bir kadın iki erkekle beraber olmayı midesi kaldırmaz yani erkeğin aynı anda hayatında 2-3 kadın olmasını midesini kaldırdığı iğrenç durumlar oluyor da kadınlar evli iken başkasına bir şey hissettiği anda sevmediğini midesi kaldırmaz şutlar sen nasıl yapıyorsun?

Canim ne kadar agir hakaretler isitenler ne kadar agir siddete maruz kalan ne kadar kotu kv kp e bakmakla yukumlu olan kadinlarin hayatlarini okurken o kadinlar eslerini aldarmayi bile dusunmezken senin esini ve evladini aldatma hikayene nasil bir yorum bekliyorsun.

Ah canim ne iyi yapmissinda esini aldatmissin.Bravo sana.... Her kadinin harci degildir cocuklu olupta cocuklu bir erkekle kocasini aldatmak.

Masallah....

Cocugunu da mahkeme kimi isterse ona verir esinin verebilecegi bir karar degil ki zate sen cocugunu dusunseydin ne kadar severse sev boyle bir yola girmazdin....

Son düzenleme:
ikinizde iğrençsiniz, midesizsiniz. hangi yüzle o adama karılık o yavruya anelik yapıyorsunki sen.. ayıp çok ayıp!!!

Aferin deyip sırtınızı sıvazlamamaız gerekiyordu,bunu mu bekliyordunuz yoksa ..
Yapılan yanlış ortada,2 sene az değil bir birliktelik için,hiç mi düşünmediniz ben ne yapıyorum diye.

Back
X