Eleştiri mi itham mı? O yorumları iyi okumam lazım. Ancak öyle sağlıklı bir cevap yazabilirim.Mune sizi bulmusken sorayım. Kib yapıyorum ben genelde. Bir yanda pkk diger yanda devlet terörü diyeni de kibledim mesela. Su banlik bir ifade degil mi?
Elestirirken itham ediyor. Yani benim suan pkk ile yapilam mucadelede devlete terorist denmesi kanima dokunuyorEleştiri mi itham mı? O yorumları iyi okumam lazım. Ancak öyle sağlıklı bir cevap yazabilirim.
yeni kurallar gelmis..
simdi
dusuncemi soylemek istiyorum bende..madem konuşuluyor.
yalniz bir arkadas bununla ilgili bir elestiri yapmis aninda biri dur bakayim orada dercesine bir hareket yapmis.
oysa kendide aynini yaptigi halde
.buda ilgimi cekti şimdi
aaa cok iyi olmus ayy bikmistik diyenler var .okudum.
o zaman
insanlara ithamda bulunmayacaklar.bu kisilerin kac kere kişileri terorist olarak sucladiklarini okudum.defalarca.
ve mune sen .bu tarz saldiranlara ne yapacaksiniz peki.
boyle ortaya ortaya laf sokanlara
.hani o profillerdeki eltilermi bu konularda bahsedilen.
orada yasaksa buradada olmali.cogu tartışma bu suclamalardan çıkmakta.
bu ithamlarda ceza almalı.ben kibleyecegim o zamann.bizde sizlerden bu tarz itham yapanları uyarmanizi bekleyeceğiz madem.nasilki eltim sevgilimdi bahsettiğim olayini sizler yemiyorsaniz.oradaki terorist kelimeside eltiye gitmiyor.o bansa buda ban olmalı ve almali
ve
kimsenin konuya yazim sekli esprili uzun kisa ciddi alaycı sekilde olmasi (konuya evet konuyla ilgili olarak yaziyorsa) kimseyi ilgilendirmemeli mesela.buradada hemfikirmiyiz mune.
ben yada baskasi yazdiginda buna karisilmasi da kiblenir ve uyarılir o zaman.
devlet teröru denmesi kisinin düşünce ozgurlugune yasaklamadir
.gezi olayları konusunda mesela.bunada karşıyım.ha deyin devlete tek bir kelime elestiri olursa basimiz belayaa girer .o zaman muhalefet yazmaz olur biter. ve en sonbir sorum olacak geyik te yasaklandı mi.
sorularımin cevabı bu degildi.herkesin sorusuna tek tek cevap verirken bu nasil bir cevaptir anlasilir gibi degil.vede hos degilKuralları yazdık, yazdığımız kurallar uygulanacak.
Oky nin üyelik iptali istediği msjina ne oldu daha biraz önce burada duruyordu mesaj.nesajimda bir terbiyesizlik yoktu ve bu tarz bir yaniti haketmedim.sorularimin cevabini vermek o kadar zor degildi ayrica.
Oky nin üyelik iptali istediği msjina ne oldu daha biraz önce burada duruyordu mesaj.
Boş yere ui istedin. Gerek yoktu.
ben o mesajını da görmedim ama okypete çok saygılı ,tahammüllü,uslubunu bozmayan kibar bir üyeydi.Uyelik iptali istiyorum biraz uzaklaşsam iyi olur gibi bir mesaj yazmıştı. Neden silindi bende anlam veremedim.
ben hep söylerim yine söylüyorum.Konuya dönülebilir mi acaba?
Soru:
Başkanlık sistemine nasıl bakıyorsunuz?
Bunu zaman gösterecek, burada hep belirttiğimiz gibi aslında başkanlık sistemi hakkında henüz net bir fikrimiz yok, çıkan haberler, başkanlık sistemiyle ilgili görüşlerin belirtildiği programlar, röportajlardan kendimizce ürettiğimiz düşünce üzerinden yorumluyoruz.ben hep söylerim yine söylüyorum.
Aktayfanın hepsi başkanlığı istemiyor.
Referandum yapılsa hayır çıkar.
Belirsizliği kimse sevmez ,istemez.Bir de Kürt sorunu var çözülmemiş.,
AKP ,HDP ile bu konuda ittifaka girerse bilemem .O zaman yandığımızın resmidir.
Îki tarafında işine gelecek bir sistem başkanlık sistemi. Malesef referanduma gidilirse bu sebepten evet çıkabileceğini düşünüyyorum bende.ben hep söylerim yine söylüyorum.
Aktayfanın hepsi başkanlığı istemiyor.
Referandum yapılsa hayır çıkar.
Belirsizliği kimse sevmez ,istemez.Bir de Kürt sorunu var çözülmemiş.,
AKP ,HDP ile bu konuda ittifaka girerse bilemem .O zaman yandığımızın resmidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?